Köszi a választ! :) Sikerült egyébként a régebbi 4-est felrakni, de van vele egy érdekes gondom: minden hang rendesen szól, kivéve a síneket! Ill. azok is szólnak, de csak ha egy állomásra érkezek vagy kereszteződésen megyek át, 1-1 pillanatra. És ez csak a magyar pályáknál van így, más kiegészítő pályánál nincs így. Itt is ment először, csakhogy befagyott a játék (Win 7), és az a gyanúm, megsérült valami. Próbáltam újratelepíteni a pályákat, ugyanaz. Valaki tipp, mit tehetnék?
Nem hinném hogy akárki is felrakná a teljes "cuccot" akárhová is, mert ez szerzői jogokat sértene. Olvass vissza pár oldalt a hivatalos TS fórumon (marci.triak) és ott láthatsz per pillanat élő (vagy nem élő de tengap még működő?) linkeket. Illetve, azt is lehet látni, hogy készül egy hivatalos Alföld pálya honlap, ami nem sokára kiadattatik.
Szóval szerintem, még egy kicsi türelem és mindenre válasz érkezik. :)
Tommedlitől kérdezném akkor konkrétan még egyszer:
Ezeket a Sond meg CabView hosszú perjeles elérési utakat így be kell másolni valahová? Mert elvileg ezek vannak mindenhol, és mégsem áll össze működő egésszé, csak hibaüzenetté. Minden fájlt Skura oldaláról szedtem le , amelyeket a RailJethez rakott. Totálkáosz ez az egész.
Valaki el tudná magyarázni, hogy a RailJet működéséhez szükséges hangfájlok hibaüzenetei hogyan háríthatók el? Konkrétan mi kell, és hova kell telepíteni? Ha csehül tudnék, nem tennék fel ilyen kérdéseket, vagy ha a félkész járművet összeállító cseh emberke legalább angolul elmagyarázná a szükséges mutatványokat...
Akárhogy is nézem a dolgokat egy Toshiba laptop nem alkalmas a Train Simulator játékhoz! A Bernina pályán haladok és félúton lefagy és kikapcsol az asztalra, az Alföld esetében meg a feladatoknál fagy le némelyiknél! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!
Máig visszasírom ezeket a kocsikat, olyanokat lehetett punnyadni bennük pesttől Győrig... Két szemközti ülés összehúz és luxuskényelem:) A Railjet meg kimondottan fapad.
A Flirt-csomag leírás szerinti telepítése után a következő hibaüzenet jelentkezik. H-Start_5341_Flirt mappába lettek telepítve a készítő oldaláról. Mit rontottam el?
Az előbbi hozzászólóhoz kapcsolódóan a Rail Jetes probléma nálam is jelentkezik, de legalább már megy.
Sikeresen telepítettem az MSTS-t, letöltöttem néhány magyar pályát is, eddig nem is volt gond! Működött rendesen, jól tudtam használni!
Viszont, letöltöttem yadro oldaláról az achtu fájlokat, hogy legyenek benne magyar mozdonyok is! Na innen kezdődött az én kálváriám! Állandóan hibaüzeneteket dobál ki, hogy "A trains/databaset/achtu... olvasása sikertelen! Folytassam?" Én végigzongoráztam az összes achtus üzenetet, de semmi, a mozdonyokat nem hozza be, csak amik bennt voltak eredetileg is!
Neten utánanéztem több helyen is, az ott kiadott javaslatokat megcsináltam, cseréltem a bint is, de semmi, mindig ugyanaz!
Belefáradtam!!
Aki jót akar magának, ezeket az achtu fájlokat ne telepítse!!!