Átgondolatlan szerződés? Haha, Robert híresen átgondolatlan lenne? Valószínűlbb, hogy a Cure utolsó lemezeként tekint a Songsra, nem bír leállni a csiszolgatásával.
Az USA jegyárak körüli balhé lényegét nem is próbáltad volna megérteni. A sok CD, BD, DVD meg maxi LFS pedig azért jelenik meg, hogy téged megkopasszanak.
Félreértetted, ha azt gondoltad, hogy a kis hazudozót akartam védeni ezzel a kommenttel. Nem, hiszen nem 6 hónapja késik az album. De azon a tényen kívül, hogy hosszú ideje a múltjukból élnek, nem sok mindenben értünk egyet.
nézd, szerintem egyszerűen csak arról van szó h RS elbaszta a szerződést. egy akkora talentum mint a Cure, ha 15 évig nem jelentet meg új albumot, annak csak egy elbaszott, átgondolatlan szerződés aláírás lehet az oka. erre ad megfelelő magyarázatot az, hogy úton útfélén szarják ránk az rsd, picture disc és egyéb nyalánkságokat de új materiál az no. a 96tól folyó hazudozás sem tesz jót szerintem a renoméjának, az meg egyenesen visszataszító, hogy a leghűségesebb hallgatótáborát bassza át..ááá... hagyjuk. és lehet védeni a kis hazudozót de miért?? a jegyárakkal kapcsolatzos megnyilvánulásai is sok európai rajongó idegeit kikészítették, igaz Nelli?:-)) nekem pl. robika nem mondta h beleszól abba hogy kifizessek e 45 ezret egy jegyre vagy 25öt. természetesen lehet belőle hírót faragni, de a lényegen nem változtat. a Cure a múltból él, és mi is a múltjukat díjazzuk, miközben az uj lemez anyaga a Holdban sincs, pedig lehet h a mai szenázciós elmebeteg kretén világban lenne pár dal ami memorandum lehetne. szóval tappottat sincs előrelépés, kb 20 éve.
A lényeg, hogy számítógépről rendben lejátszható, de nem lehet kiírni DVD-re, mert a CDBurnerXP program nem jól csinálta meg az iso fájlt, ezekszerint 8 GB-os (kétrétegű) DVD-re nem jól állítja össze a fájlokat.
Kaptam egy ötletet, visszamásoltam a fájlokat az iso-ból és ImgBurnnel írtam ki és voilá, működik. Kb. 15-20 DVD-mbe került, mire kiderült. A kiírt lemezből újrakreálom az iso-t és újra feltöltöm nektek.
Nekem hoszabb és pontosabb választ adott a múlt héten a Binges AI. Nem mentettem el, de a lényege az volt, hogy 2022-re tervezték, most 2023-ra várják, de semmi sem biztos.
Majd megjelenik kalóz kazin vmelyik koncert változata LOL, vagyis akár a Lost Wishes mellett már ki is adhatták volna ők maguk Lost Songs of lost world címen akár...
Megkérdeztem a mesterséges intelligenciát és a következőt válaszolta:
"Mikor várható a The Cure zenekar Songs of a lost world című nagylemezének megjelenése?
Sajnos, nincs információ arról, hogy a The Cure zenekar kiadná-e valaha is a "Songs of a Lost World" című albumot. A zenekar évek óta dolgozik azon, hogy új stúdióalbumot készítsen, de a pontos megjelenési dátum és cím még mindig ismeretlen. A zenekar frontembere, Robert Smith, 2021-ben azt mondta, hogy a COVID-19 járvány miatt lelassultak a munkálatok, de továbbra is dolgoznak az új anyagon. Bár semmi sem biztos, sok rajongó reménykedik abban, hogy a következő album hamarosan megjelenik. "
Persze, vannak kivételek, vannak együttesek, akik nem szaroznak, és bejelentés után már 1 hónappal megjelentetik az albumot, de sajnos ez a ritka. A DM a Mori-val mondjuk pont ezt csinálta - bár náluk meg már szinte fél évvel korábban nyílt titok volt, hogy március lesz a lemez.
PJ Harvey új albuma július 7-én jelenik meg, tednapelőtt került ki az első dal YT-ra. Szóval nála ez mindössze bő két hónap, de egyetértek, egy esetleges június végi megjelenést illene már hírül adni.
Az albumok megjelenés előtt minimum 3 hónappal előrendelhetőek, szóval, ha csak nem lesz valami meglepetés megjelenés, akkor kizárt, hogy júniusban kijöjjön. Nem lesz ebből már semmi szerintem.
Martin Gore azt nyilatkozta pár hónapja, hogy 6 hónappal a megjelenés előtt le kellett adniuk a kész albumukat, mert ilyen sok időre van szükség a vinylgyártáshoz. Ez valószínűleg a Cure-nál sincs másképp, szóval ha még az év végén leadták a teljes anyagot, akkor lehet belőle júniusi megjelenés.