vki tudja, hogy miért halt be amúgy a sorozat? arról hallottam, h a post-Mulder szezonok nézettsége nagyot esett, de szvsz a 9. széria is egész jó, Carternek lett elege az egészből v. a Foxnak?
csiribingyó: nekem csak a "rendes" (kínai :) ) dvd-k vannak meg, angol felirattal, de lehet az alá is jók a magyar srt-k, nemtom (?)
szóval a 9/1 után nem bírtam ki, hogy ne kezdjem el megnézni a 9-es sorozatot (én vettem meg azt a rakás dvd-t múlt héten, amin az 1-9 szezon van :) ), és csak annyit mondanék, hogy a 9/2 arra volt jó, hogy még inkább várjam a 9/akárhányat, ahol megint konspirálnak.
a 9/3 (epizód címe: Daemonicus) meg bejött. Ja, és vki felvetette, hogy Reyes miért rejesz; hát nemtom, de itt is úgy mondják. :)
Így történt. Minden nagyon titokzatos. egyelőre még nem is nagyon értem az összefüggéseket. viszont akkor most azt szeretném tudni, hogy kié Scully gyereke?
Az origon irta valaki: "A tegnapi /9.1./ részben Mulder zuhanyzott Scully lakásán? Egy alakot lehetett kivenni a fürdôben, de
Scully "rácsukta" az ajtót, meg aztán a bôröndök is ott voltak... az ô volt, nem? Azért kicsit
frappánsabban is kivehették volna az évadból Muldert... mondjuk elrabolják az UFO-k... :-))) Ez az
elutazás így kicsit röhejes volt, nem?"
Erre gondoltam én is.
Skacok! Nem kaptam választ arra a kérdésemre, hogy mi történikmegint Mulderrel, hogy nem lesz benne az utolsó évadban, csak a végén? (Vagy úgy gondoljátok, hogy ez inkább legyen meglepetés?)
Hát milyen szemét poénokat nyom már el Mulder, amikor Scully rátalál a kilencedik szezon végén, vagy a nyolcadik szezon közepén, amikor magához tér a kórházban?
Jó, persze, én sem bántam volna, ha a sorozat legvégén megérkeznek az idegenek,
és Mulder és Doggett vállvetve lövik halomra a kis zöldeket, előkerül Samantha, kiderül, hogy Bill Mulder mégiscsak él, és Arubán koktélozik, de azért valljuk be, hogy ez nem igazán lett volna hiteles a sorozat hangulatához.
Viszont Scully elég szépen kipofásodott a legvégén, nem? :-))
Hát eléggé... nem mondtam hogy rossz, de azért jobbat vártam. Amúgy csak az utcsó két szériát láttam végig, meg sok részt a 6 és 7. évadból, meg párat az elsQbQl... :)
Hát nem tudom...nekem az a super soldieres dolog elég erQltetettnek tqnik,
és ahogy az uccsó két epizód próbálja összekötni a korábbi szálakkal, szerintem kicsit szánalmas ^^"...na jó, azért tetszett a 9. évad is, de nekem akkor is hiányoztak a "normális" földönkívüliek. Meg Scully szerepe szörnyq...inkább ne tették volna bele...pedig Q volt a kedvenc szereplQm, de ez az anya meg tanár-szerep nem illik rá. A megégett arcú emberkés részhez csak annyit tudtam hozzáfqzni: kinyírom a rendezQt >___>... én úgy sajnáltam... :( Scary Monsters rulzz! :D
SPOILER VÉGE
Szerintem a 8. évadban Mulder sem az volt, aki korábban... hiányoztak a hülyeségei... :( szóval nem oszt vagy szoroz hogy benne van e 9. évadban...