Ami adott: WinXP, Nero 5.5.x.x, Yamaha író
Feltelepítettem rendszergazdaként a gépre a Nerot. Aztán a 'mezei júzer' szeretett volna archiválni, de nem működött.
Mit tudok tenni? Egy ötletet már kaptam, de nem igazán tetszik: tegyem a júzert lokál adminisztrátorrá.
Más?
Bocsássátok meg, de nem bírok végigböngészni 8400 hozzászólást. (Ezért lehet, hogy olyat kérdezek, amit akár meg is találhatnék.)
Konkrétan audio CD írás asztali rekorderrel. Még konkrétabban lehet e a hiányzó kódot valahogy rácsempészni a PC-s CD-R lemezekre? (Ami az 'Audio use' feliratúakon rajta van.)
Arra gondolok, hogy előtte szg.-en ráírni ezt a bizonyos azonosítót, aztán át az asztali felvevőbe és mehetne rá az audio felvétel.
Ha valakinek esetleg lenne tapasztalata ebben a témában, megköszönném ha megosztaná.
ehhh, ez egy átbaszós file volt...
szerintem nem is iso...
Valami warezolt file, ami egy progi (ezt eddig is tudtam:)). Próbáltam "elindítani" erre a winrar jött fel hozzá... Na gondoltam valaki átnevezte a kiterjesztését, de nem engedte magát, így ráengedtem a winrar.t és ő szépen kicsomagolta...
A nero-val próbáltam elsőre megnézni, de az nem ismerte fel iso-nak...
Na nem baj, ezt csak azért írtam le mert hátha valaki belefut egy hasonlóba... A lényeg, hogy megvan az "eredeti" formátum:))
ezek un. képfájlok (iso, bin, cue)és a daemontools nevű progival (több virtuális meghajtót tud létrehozni) tudod megnézni ezeket a fájlokat vele.
Én legalábbis ha leszedek ilyen fájlt először a daemonnal nézem meg és ha jó vagy tetszik utána égetem cödöre.
Van egy *.iso file-om, ez gondolom valami "előkészített" file íráshoz. Hogy tudom ezt kiírni CD-re vagy egyáltalán a winyón hogy tudom "visszaalakítani", a normális kiterjesztésű formátumára?
"A HP7200-asom annó 2x-es író volt, és az is tudott újrairni."
Ez tényleg nem tud...
"CD-R CW-7582", így szerepel 142 helyen (Google), meg a gépemben is. :-)
(Igaz, 2 (4) helyen meg "CD-RW CW-7582", de hajlamos vagyok ezt elírásnak gondolni... :->)
Kösz!
Bevette már az elsőt is, frankón működik!
Az Easy CD-vel megkezdett cd-k folytathatók a Neroval?
Vagy zárjam le Easyval majd letörölni az egész Easy progit.
Nekem crack-el együtt jött je. Egész pontosan ezek voltak benne:
SN: 1A23-0056-7030-1607-0554-4934
SN: 1A23-0086-5030-1658-4126-5779
SN: 1A23-0008-7030-1575-8198-7741
SN: 1A23-0065-4030-1688-8396-1679
SN: 1A23-0031-5030-1517-2237-6875
Bocs, nicko, de mindig belilul a búrám, amikor ezt a vinfosozást olvasom (ez biztosan valami Pavlovi reflex). Elég régóta gyűröm az ipart, és mostanra az kristályosodott ki bennem, hogy a hómjuzerek összetehetik két kezüket, hogy a redmondiak összebarkácsolták a windowsokat. Az xp már kifejezetten korrekt darab, és szvsz más, hasonló képességű OS sem felhasználóbarátabb, vagy üzembiztosabb. A legendák meg azért vannak, hogy az emberek esténként a tűz körül szájhagyomány útján továbbadják a következő generációnak...
(összegezve: lehet, hogy kicsit erős volt, elnézést)
Skacok ! Mindannyiótokat csíplek, ezért mondom:
vén sz@rdarab lévén megértem (és nagyrészt egyet is értek azzal), amit Corten mondott az 'ablakok'-kal kapcsolatban, másrészt kicsit szigorúnak éreztem egy olyan jószándékú és tanulékony sráccal szemben, mint nicko.
Ne csipkedjük egymást fölöslegesen gyerekek, hiszen karácsony van !! Vagy miafene... :o)
Corten (8400): Láttam már ilyen cuccot. Magamon még nem... :o) Nem élek én szerzetesi életet, sőt. Csak a családalapítás nem jött/jön soha össze. :o(
Tudom, hogy nem akartál kötözködni. Sőt. :o)
nicko (8401): "a család így is balhézik hogy túl sokat ülök a gép elött" . Hidd el, irígyellek érte...
dmerk (8404): Meg tudnád nézni az ATIP-ját, hogy valójában Verbatim (Philips, stb.) vagy a miaszösz is van alatta ? (Feurio, Alcohol, stb.)
Csak kíváncsi vagyok. Köszi előre is !
perempe (8405): Egyik proggi sem tudja kicentizni, mivel a multinál mindig az utolsó szessön méretét látod pölö a wincommanderben. Se a Nero, se másik proggi nem tud a multiszessön ezen tulajdonságán változtatni, mert nem tudhattyák, hogy a 'méretet adó' utolsó szessön előtt van-e még valami.
Bonyolíttya a dolgot az is, hogy mivel nem tunnya szegény, hogy te még hány szessönt akarsz a lemezre rányomni.... És ugye minden szessön lezárása néhány MB-ot lefoglal, plussz még a lemez lezárása... szvsz nem csoda, hogy neki sem áll kiszámolni... :o)
Köszönöm! Működik. Egyedül az nem tetszik benne, hogy ki kell centizni az audio trackek felírása után a szabad helyet a Neróval. Miért nem úgy működik a Nero, hogy alapból tudja? (Felírja az 1. sessiont audioként, majd ráírja az adatot.) Szvsz kicsit körülményes.