Egy film címére lennék kíváncsi. Két fiú és egy halálos beteg nő utazásáról és kaladnjairól (néha erotikus) szól. Valahol Közép-Amerikában, talán Mexicóban. A fiúk iskolatársak vagy barátok és az egyik távoli rokona a fiatal nő és megkéri őket, hogy vigyék el kocsival..
Ingrid Steeger es Iris Berben voltak a szoban forgo leanyzok, es nekem is a kisertetkastelyos resz volt a kedvencem! Meg amikor wester filmet forgattak. :)
Egy sorozat címére lennék kíváncsi, kb. 30 éve játszották:) Volt benne egy szőke, szemüveges csaj, egy barna csaj, és egy haverjuk, aki repülővel szállítgatta őket mindenhová. Egyik részben egy kastélyba kellett menniük, krimiparódia volt az egész. Sorra öldösték a vendégeket, és minden hullánál a hátában lévő késbe visított a szőke csaj, mintha mikrofon lenne :) Sokáig azt hittem, hogy a "Reszkessen, aki él" az, de az egy másik film.
Lejön a Földre egy kb körte alakú, fehér, szőrös testű ürlény.
Talán Snuki-nak hívták.
Olyan tévéjátékos hangulata, képi világa van a filmnek. A Magyar Televízióban készített Verne adaptációk is hasonlóak voltak.
A másik talán a 80-as években játszódhat. Nem emlékszem a történetre, de volt az egyik szereplőnek egy olyan eszköze, amivel meg tudta állítani az időt, a járókelőket.
Angolul itt találod meg; már csak egy angolul tudó ismerős kell, aki egy sima szövegszerkesztőben kicseréli az angol szöveget magyarra - az időzítéseket változatlanul hagyva...
Nagyon szívesen! És hogy ismételjem önmagam, hátha valakinek van valami ötlete :-)
"Most már csak az obligát kér(d)és marad hátra, a beszerzésében tudna valaki segíteni esetleg? Cserében kp-t vagy akár ritka filmet is fel tudok ajánlani igény szerint. Valamint lenne még egy film(sorozat), amiért akár irreálisan magas ellentételezést is elképzelhetőnek tartok(a megszerzése olyan embernek való aki szereti a kihívásokat, real mission impossible, már több bennfentes és magabiztos embernek beletört a bicskája, de sosem lehet tudni, hátha valakinél felbukkan esetleg), az MTV leadta 1979-ben "A marseilles-i fiú" címen, tehát elméletileg létezhet magyar változat, de én akár egy olasz eredetivel is elégedett lennék. "
Ha nem ragaszkodsz eredeti lemezhez, akkor a netről mind a filmet, mind a magyar feliratot le tudod tölteni, és magad is meg tudod csinálni akár mkv, akár dvd formátumban...
Keresem R. Wise 'A ház hideg szíve' (The Haunting) c. horror klasszikusát DVD-n. Anno a Warner nálunk is kiadta magyar felirattal (lsd. itt: http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2103&VID=066-485462313-7872597800965539), de joglejárat miatt gyakorlatilag beszerezhetetlen. Akinek megvan eredetiben, karcmentes állapotban, és eladja nem horror-áron, írjon ide vagy dobjon egy mailt, és megegyezünk! :) pandeamonium kukac gmail pont com
Tudom, ez másfajta filmkereső-topik, de azért itt is teszek egy próbát, hátha...
Szóval. Keresem R. Wise 'A ház hideg szíve' (The Haunting) c. horror klasszikusát DVD-n. Anno a Warner nálunk is kiadta magyar felirattal (lsd. itt: http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2103&VID=066-485462313-7872597800965539), de joglejárat miatt gyakorlatilag beszerezhetetlen. Akinek megvan eredetiben, karcmentes állapotban, és eladja nem horror-áron, írjon ide vagy dobjon egy mailt, és megegyezünk! :) pandeamonium kukac gmail pont com
Remélem tudtok segíteni mert mindennap 20-as cukrokkal fekszem.Nem találok egy filmet.A story:egy AFRIKAI telepen egy ipse(valószinüleg híres nagymacskatudós)kísérletezik oroszlánok tigrisek párducok keresztezésével és alfa helyének megtalálásában a falkában segítője egy néger.Közben várja a családját elkerülik egymást persze a család mit sem tud a meglepetésről.Megérkeznek a telepre és kezdődik a fogocska az oroszlánokkal stb.Van egy különc oroszlán ő mindig visszajár a telepre cirkuszolni.Persze a végén minden oké lessz hazaér az ipse és rendet rak.
Valaki tudja esetleg az idősebb korosztályból annak a filmnek a nevét, amelyben az alábbi jelenet van?
Az apa ( talán Madaras József) dobálja a gyerekét a vízben, nagy lubickolás van. Egyszer csak a gyerek nem jön fel a víz alól, és az apa kétségbeesetten kiabál, a fiát hívja keresi...
Kisgyerekként láttam ezt a filmet, és ez a jelenet belémégett. Szeretném az egész filmet megnézni, de sajnos nem tudom a címét...
Nagyon régen láttam egy olyan filmet, aminek az volt a lényege, hogy média/kommunikáció szakos főiskolai/egyetemi hallgatóknak olyan házit kellett csinálniuk, ami valahogy kapcsolódik a hírekhez/médiához. Valami olyasmi volt a lényege, hogy a hírek (akár igazak, akár nem), hogyan befolyásolják az emberi magatartást.
És a végén annyira valósra sikerült, hogy gyilkosság(ok) is történt(ek).