Keresés

Részletes keresés

kiscement Creative Commons License 2008.08.19 0 0 18921
Edit, Tünde: köszi a tippeket...hát, nem tudom, mi legyen. Lehet, hogy ha egy csak anyukás meg egy erdetileg szerelmes dal közül kell választani, akkor inkább az előbbi lesz...lehet persze olyat kifogni, ami mondjuk szerelmesnek íródott, de nincs a szövegében semmi olyan - csak ritka az ilyen.
Párommal poénból beszéltük, hogy azt kéne, hogy az Emberek-et felvesszük úgy, hogy mi énekeljük, és beénekeljük a mama elé, hogy papa ("papa-mama, indulnom kell...") :)
tunde21 Creative Commons License 2008.08.19 0 0 18920
ezzel mi is nagyon sokat szenvedtünk, a végén Koncz Zsuzsa szám lett, a Mama kérlek, a szám címében Mama van, de azért sztm apukáknak is jó! Az tuti, hogy ez volt a legnehezebb, mi kértünk tanácsot a pasitól is, akitől meg lehetett rendelni ezt a szolgáltatást, de ő is csak ezeket a számokat tudta javasolni :(
Előzmény: kiscement (18918)
kisedo Creative Commons License 2008.08.19 0 0 18919

hello, nálunk ennél a résznél egy bon-bon szám volt - köszönöm, h vagy nekem. bár ez is inkább szerelmes, de azért rá lehet húzni a szituációra, és tetszett nekik  :))

(nem akartunk túl elcsépeltet)

üdv, edit

Előzmény: kiscement (18918)
kiscement Creative Commons License 2008.08.19 0 0 18918
Más: ötleteket szeretnék kérni szülőköszöntő-ügyben. Tetszik a szokásos Emberek-Mama, már akkor elsírom magam, ha eszembe jut, de az a baj vele, hogy apukákról szó sem esik bennük, és nem szeretnénk diszkriminálni őket.
Nem ismertek valami olyan magyar szövegű dalt, ami jó lehetne ilyen alkalomra és általánosságban mindkét szülőhöz szól?
Mert ugye, amiket még találtam:
-Kovács Kati: Úgy szeretném meghálálni - ez is anyukás
-Zorán: Apám hitte - ez meg csak apukás
-Koncz Zsuzsa: Köszönöm - ez meg inkább egy ex-szerelemhez szól
-Máté Péter: Még meg sem köszöntem - itt "az egyikük sajnos már nem él"
Meg talán szintén Máté Péter: Az út végén - esküvőn kicsit erős lenne, hogy "tévúton járok":)

Van valami ötletetek? Gondoltunk arra is, hogy valami semleges instrumentális cuccot, de az anyukáink már pedzegették, hogy szeretnének megható zenét:))
kiscement Creative Commons License 2008.08.19 0 0 18917
És, mit ad Isten, mindkét nick rövidített név+egyjegyű szám 0-val az elején-variáció...legalább egy kis kreativitást, könyörgöm!!!
Előzmény: peterssen (18904)
Noszakovacs Creative Commons License 2008.08.19 0 0 18916
Én is csak úgy kiváncsiságból néztem meg a weboldalát, és vannak rajta zenék, igaz csak 6 szám, de szerintem elég:)
Előzmény: Zsike1983 (18915)
Zsike1983 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 18915
Megnéztem a honlapját Haagen Imrének. Ott van,hogy énekes is, viszont egy dalt sem találtam, amit meg lehetne hallgatni. :( Lehet csak én nem néztem alaposan. Ha így van,akkor bocsánat.
gabor78 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 18914
sziasztok,
én is általában readonly szoktam itt lenni, de most elmesélem a kis sztorinkat :)

esk. fotó/videóval foglalkozunk, sokféle szolgáltatót láttunk már kb 3 év alatt :)
tavaly aug-ban volt az esküvőnk. úgy volt, hogy nem lesz vőfélyünk. nem azért mert nem láttunk egy jót sem, hanem azért mert nem akartunk klasszikus rímekben beszélő, szivatós-játékos vőfélyt... előtte 3 héttel találkoztunk Imivel egy esküvőn, és egyszerre mondtuk hogy ő jó lenne a miénkre is, de biztos foglalt... szerencsére szabad volt. el is hívtuk:) azóta jópár alkalommal voltunk együtt esküvőn - mint szolgáltatók, és konstans hozza a minőséget:) jól énekel, verset mond, jók a játékai: humorosak, de nem a pár kárára :)

na most be is fejezem, mert még azt gondoljátok hogy ez is egy reklámpost. csak gondoltam legyen pozitív vélemény is, aztán mindenki úgy dönt ahogy akar... :)
üdv
Kiskukacka Creative Commons License 2008.08.18 0 0 18913

nem, nem rad gondoltam konkurenciakent, hanem aki felirta hogy nem jo vofely a szoban forgo urge! :)

Előzmény: Bubucka* (18910)
Miskin mókus Creative Commons License 2008.08.18 0 0 18912

nagyon aranyos

én egyszer láttam a pingvinek vándorlását

Előzmény: Supersonica (18596)
Bubucka* Creative Commons License 2008.08.18 0 0 18911
Egyetértek Veled, épp ezért kértem, hogy írják már le ide, hogy mi is volt vele a gond. De mailben sem érkezett meg a válasz. :-(
Előzmény: messengerina (18909)
Bubucka* Creative Commons License 2008.08.18 0 0 18910

Köszi ezt az infót is Haagen Imréről Nektek. Megnyugtattatok most, mert a barátnőméknél lehet, hogy ő lesz a vőfély. És amikor én megnéztem a honlapját, akkor nekem nagyon tetszett az oda feltett produkciója is, és a hangja is jó volt az éneklés közben. Így nem értettem, hogy mi vele a baj. És ráadásul a negatív kritikát még mindig nem kaptam meg mailben (lehet, hogy nem is fogom már???).

És nem vagyok konkurencia, ha rám célzott valamelyikőtök :-), én csak azt kértem, hogy írják meg nekem a negatív oldalt is, hogy tudjuk mi nem a golnd vele pontosan, pont a barátnőmék esküvője miatt. Ha nekem most lenne az esküvőm, én a honlapja alapján simán bevállalnám őt vőfélynek, mert nekem bejött a produkció.

És nem vagyok új sem itt, mert idén május 24-én volt az esküvőm, és tavaly elég sokat, és idén is jópárszor benéztem erre a fórumra, bár igaz, hogy nem mindig ezzel a nick-névvel. :-)))) 

Előzmény: neyi05 (18900)
messengerina Creative Commons License 2008.08.18 0 0 18909
Ja, ha meg annyira, de annyira szar volt vagy nem volt korrekt, akkor azért kell tudatni másokkal, hogy ne sétáljanak bele ugyanazon pocsolyába, ha nem muszáj. ÍGy emberünk vagy változtat vagy lemarad néhány munkáról. (Mint az én menyecskeruhám esete az öregasszony eladóval.) Lehet írni Tékozló Homárra is egy cikket, mint fogy.védelmi fórumra (www.homar.blog.hu), az direkt ezért van.
Előzmény: messengerina (18908)
messengerina Creative Commons License 2008.08.18 0 0 18908

Hmmm. Megnéztem a honlapját - az alapján akár jó produkciói is lehetnek, bizonyára vannak is. De most jut eszembe, hogy a negatív reklám is reklám! Ha én megnéztem, akkor ugye más is rá fog keresni... és...

Persze a reklám legtöbbször nem így működik, de ugye már mi is beszélünk róla... Ennek ellenére és ezek után már végképp kíváncsi vagyok mit követett el (ha egyáltalán...), mint vőfély. Vagy inkább jobb is, ha elfelejtődik. Valakinek volt egy rossz élménye másik 100-nak meg csak jó - ez belefér a kalapba.

Előzmény: kivi (18906)
Kiskukacka Creative Commons License 2008.08.18 0 0 18907

senki nem vadolta - annyit mondott valaki hogy nem volt jo. de nem mondta meg hogy mi volt a baj.

Persze lehet hogy a konkurencia ocsarol...?

Előzmény: messengerina (18905)
kivi Creative Commons License 2008.08.18 0 0 18906
Szerintem sokkal egyenesebb volna, ha ez az Imre (amúgy ki a fene ez?) idejönne a saját nevével, és úgy válaszolna a személyét ért "vádakra". Ez az "új nicken ideböfögök egyet" dolgo értelmetlen, és kontraproduktív.
Előzmény: messengerina (18905)
messengerina Creative Commons License 2008.08.18 0 0 18905

Rosszul látjátok... ;-)

A mester bizonyára annyira jó volt, hogy az eddig csak read-only üzemmódban fórumozók egy emberként álltak mellé, hogy megvédjék kedvencüket. ;-)

Komolyan: mit követett el ez a fickó? :-o

Előzmény: Kiskukacka (18903)
peterssen Creative Commons License 2008.08.18 0 0 18904
:-)

Ezt hívják gerillamarketingnek?

(nem rossz különben, csak egy picit elcsépelt lehet, ha már én is felismerem... :-))
Előzmény: Kiskukacka (18903)
Kiskukacka Creative Commons License 2008.08.18 0 0 18903
egyetertek. 100%-ban... (ervenyes az alabbira is...)
Előzmény: peterssen (18901)
MonCsibe Creative Commons License 2008.08.18 0 0 18902

Sziasztok!!!

Nekünk 2008. július 12.-én volt az esküvőnk, és bevallom őszintén, hogy a közreműködő videós, zenekar és vőfély teljesen elérhető áron megvalósította az álmainkat! Ennél szebb esküvőt el sem képzelhettünk volna, tényleg nagyon korrekt csapat jött össze.

Úgyhogy szeretném őket nagy szeretettel figyelmetekbe ajánlani, kérésre telefonszámot tudok küldeni, amennyiben érdeklődtök nálam a zemen.monika@gmail.com e-mail címen!

Tóth Attila    vőfély     50.000,-   mindent fejből mond, szuper játékai vannak, nagyon nagy arc, jó poénokkal, és odafigyel a pincérekre, a szakácsra, hogy az étel melegen, az italok pedig hidegen menjenek ki! Nem beszél, csak amikor kell, és mindent pontosan úgy csinál, ahogyan azt a fiatal pár vele előre megbeszél.

VectraVideo Balogh László ( ő fenn van a neten is, gyönyörű honlappal ) 70.000,-

www.vectravideo.hu

Még senkinél nem láttam ilyen igényes videót, mint amit ő nekünk készített...csoda elérhető áron!!!

Story Tánczenekar ( 4 fő: szinti,gitár,basszgitár,ének és mindenki vokálozik ) 150.000,-  ( ők is fent vannak a neten www.storyzenekar.hu néven )

Isteniek.....

Ezen kívül tudok ajánlani egy másik 2tagú zenekart, akik egy estét 60-80.000,-ért elvállalnak a műsor hosszától függően, és mindent játszanak, amit csak szeretnétek a hazai 70-80 évektől napjainkig, mulatóst és a külföldi világslágereket is. Amolyan igazi tánczenekar! Szintetizátor + ének, bővíthető a csapat gitárossal, dobossal, de így ketten is fantasztikusak, nagyon pörgős bulit csinálnak, és nagyon rugalmasak mindenben. Kareoke-programmal is színesítik a műsort igény esetén.

Kérésre bővebb infó a fenti e-mail címen!

Jó szervezést kívánok minden menyasszonynak és vőlegénynek!!!

Ui.:

120 db kis kitűzhető bokrétácska eladó 250,- Ft darabáron egyben, vagy amennyi kell!

Mini gyönyörű rózsaszín rózsa selyemvirágból, mögötte egy kis fehér és egy kis zöld, rózsaszín és bordó masnival átkötve----csodaszép!!!

Kérésre képet küldök, csak érdeklődj a zemen.monika@gmail.com e-mail címen!

peterssen Creative Commons License 2008.08.17 0 0 18901
Bár semmi közöm hozzá, de 2 új nick első hozzászólása egymás után...
Előzmény: neyi05 (18900)
neyi05 Creative Commons License 2008.08.16 0 0 18900

Sziasztok!

Én is csak jót tudok mondani Haagen Imi ceremóniamesterről ,nagyon profi módon vezette végig az unokatestvérem esküvőjét!! Az egész család és a barátok is teljesen meg voltak elégedve vele,mindenkinek nagyon tetszett, ahogy végigvitte az egész lakodalmat!

Nagyon jó kis játékokat talált ki, nagyon jól énekel és fergetegesen jó bulit csinált! Szerintem ennél jobban nem is sikerülhetett volna, unokatesóm legszebb napja volt,amit Iminek is köszönhet. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy nagyon jó, vidám és emlékezetes lagzit!

Előzmény: yoxer (18877)
eszt02 Creative Commons License 2008.08.16 0 0 18899
Én csak jókat tudok írni Haagen Imre ceremóniamesterről. A húgom esküvőjét és a barátnőmét is ő csinálta és tök jó gördülékeny és tartalmas volt. Énekelt, verset mondott és a játékokat is szuper jól vezette. Persze sok minden függ a vendégektől is, nálunk nagyon élvezték a játékokat, nagyon jó volt a hangulat. Imre az egész estét összefogta és figyelt a részletekre is. A vendégek is nagyon dicsérték, én csak ajánlani tudom mindenkinek.

uancsa Creative Commons License 2008.08.15 0 0 18898
Egyetértek veled! :)
Előzmény: Törölt nick (18893)
Bubucka* Creative Commons License 2008.08.15 0 0 18897

Szia!

A bubucka1@freemail.hu-ra elküldheted a levelet.

Köszi előre is, és kiváncsi vagyok nagyon!!!!

Előzmény: yoxer (18892)
Noszakovacs Creative Commons License 2008.08.15 0 0 18896

Gyulán lenne, csak én romániai vagyok, a párom gyulai, viszont nálunk annyira hamar foglalják le az éttermeket, hogy akiknek májusban lesz az esküvője, már 4-5 hónapja lefoglalta, vagy még hamarabb, ezért nem igazán tudtam, mi nálatok a helyzet, mert a párocskám, mindig azt mondta, hogy ott nem szokás olyan hamar, meg stb... viszont a ballagásokra nem is gondoltam, köszi az infót

Előzmény: Kiskukacka (18895)
Kiskukacka Creative Commons License 2008.08.15 0 0 18895

Attol fugg hol szeretned. Ha budapesti vagy akkor gozom sincs. Ha nem fovarosi akkor viszont nyugodtan kerdezgess korbe, csak igyekezz, mert majus a ballagasok honapja is!

Majus annyira nem nagy szezon eskuvougyben mint a juni, juli es augusztus honapok - en ezt vettem eszre.

Előzmény: Noszakovacs (18894)
Noszakovacs Creative Commons License 2008.08.15 0 0 18894

sziasztok, lenne egy pár kérdésem... májusban szeretnénk az esküvőt, de nem tudom, ha nem késő-e már az étterem után érdeklődni?

ha van még valaki akinek májusban lesz az esküvője és esetleg tudja, hogy mennyi idővel hamarabb kell az éttermeket lefoglalni, örülnék ha válaszolna

köszi előre is 

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.15 0 0 18893
Nem tudom mit vacakoltok ezzel a jegyesoktatással. Ha hívő vagy, és érdekel a dolog, akkor miért zavar, hogy járni kell? Ha nem vagy hívő, miért a képmutatás, meg a templomi esküvő?
yoxer Creative Commons License 2008.08.15 0 0 18892

Szia!

Ha irsz egy privát email címet leírom pontossan hogy az én eskűvőmön mi volt a baj Haagen Imrével.

Előzmény: Bubucka* (18886)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!