Na tipikus Tool szindróma: hetekkel a megjelenés után kezd igazán hatni a lemez, most kezdem átérezni...lehet, hogy lassu felfogásu vagyok...
Most már azt mondom: Jobb mint az Aenima!!
Ez már pedig nem semmi!
A WanTed-ban van Tooool!!
Igazat beszélnek benne!
Olyan jó mint a Tool az biztos. Klasszikus. De nem olyan mint a Tool, de úgynéz ki nem tévedtem sokat ha az jutott eszembe a zenéjükről ha Maynard is ezt mondta. Mondom egy sötét Rush, de ezt lehet hogy sokan nem osztanák velem nem tom
Washingtonban. Jó dolog a nagy rokonság:-) Először koncertre vitt el az unokanővérem, hogy ez tetszeni fog, nem is ismertem a Tool-t, de azóta nagy kedvenc!
Jóéjszakát, én kidőltem.
Jobb formában vannak mint valaha!!!
Volt már egyszer szerencsém 3 éve (nagyon nagy szerencsém!!!) látni őket, de megújulás volt most is! Testnek és léleknek:-)
Aenima nálam még mindig jobb helyen van, mint a Lateralus, de már szeretem azért.
A Maynard azt mondta, hogy olyan, mintha a Rush-t megszoroznád pi-vel. Vagy valami ilyesmit. Rush, nem Rush, az új lemeztől teljesen ki vagyok készülve. Csúcs.
es az Undertow legeslegvegen levo furi tortenetet erti vki? (amikor a csavo dumal, "you woke up, got out from your ditch..." ) Marmint hogy mi lehet ez az egesz, vagy csak egy nagy hulyeseg?
Nektek még nem jutott eszetekbe a TOOl-al kapcsolatban, hogy olyan mintha a Rush-t és a Pink Floyd-ot összekevernénk és ehhez adunk egy önálló egyéniséget és akkor megkapjuk ezt a zenét (és színpadi kiállást)...
Mit ad isten, tegnap pont ezt a számot hallgattam este...
Igen, cseles az a 69 track, akkor lenne durva, ha ezeket az elejére (az elso szám elé) rakták volna.
Egyszer a barátnom letöltött egy számot az Opiate-ról és az akár az Undertowon is lehetett volna.
Én nem tom ki hogy van vele, de meglátom/meghallom a Tool-t és vége, filmszakadás, extázis, őrjöngés...
A legjobbak ma, kétségtelenül az útóbbi évezred legnagyobb művészei, mindenki fos ma hozzájuk képest. TOOL FOREVER, TOOL A LEGJOBB, TOOL AZ ISTEN, TOOL A MINDEN....