Szóval az volt a gond, hogy a kocsi üzemmeleg állapotban is csak hosszú út után akart befűteni. Ha már bemelegedett akkor nem volt gond, de csak 3-4 fok külömbséget érzékelt. Aztán végignézettem mindent és ez a csati kontakt hibás volt.
Először is, Miki B2 1,8 16V, gratulálok az autóhoz, legyen benne sok örömöd!
Előbb dumáltam Ottóval. a Fűtés problémái, amiket egyszer itt már megvitattunk azóta sem javultak meg. Autója (ha jól tudom) néha fűtött, néha nem, randomszerűen... Szeretné megpróbálnánk kitalálni, mi lehetett a baj, állítólag tanulságos.
Na a végére pedig 1 rossz hír ami engem illet: 24 óra alatt 2 helyen is megrepedt a szélvédője szegény Vectrámnak. Az első repedést igazából nem tudom mire fogni. Valószinű hogy a JÓ MAGYAR UTAK KÁTYÚI áldottak meg egy ilyen kis ajándékkal (mert semmi becsapódás nyom, egyszerűen csak elindult az ablak szélétől, az A oszloptól). Aztán nemsokra rá beszoptam 1 kavicsot, szembejövő kamiontól... most mind2 A oszlopnál van 1 repedés. Legalább szimmetrikus...
Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni,hogy van e valakinek eladó hátsó tetökapaszkodója amiben világitás is van. Vagy valami jo opel bontó cimet ha tud valaki. Köszi
Üdv mindenkinek. Különösen otto 1,6 16V-nek és Vlad-nak, én voltam az a bizonyos barát, sokat segítettetek. Regisztráltam is. Öröm ilyen sok segítőkész embert látni a mai világban. A Vectra-találkozó ötletet én is támogatom.
Helló mindenkinek KIs segitség ,tanácsadás kellene? 1.8 as 16 szelepes vectra az a gond vele melegen nehezen indul ,üzemi hömérsékleten valamikor nehezen áll vissza az alapjárat .láálitáskor pedig sziszegő hangot lehet hallani!válaszokat előre is kőszi!!
A szervizkonyvel sajnos manapsag mehetunk a wc-re es ott tudjuk hasznalni.... Lasd a Belsoseg legutobbi cikket is egy volvo v70-rol.... :-( Vigyel magaddal 1 ismeros szerelot v. 1 olyan embert aki valamelyest ert a tipushoz es jol nezzetek korbe kivul-belul a kiszemelt peldanyokat.....
Szia kispeti78! Mit értesz előélet alatt! Műszakilag vagy legalitás szempontjából?! Az igazság az hogy csak legalitás szempontjából lehet biztosra menni! Származás, tulajok,stb..... Műszakilag viszont már kicsit húzósabb a téma mert nagyon sok mindent lehet papírral igazolni aminek a valódiságát nagyon nehéz bizonyítani! Vagyis a hibák legtöbbje csak vétel után derül ki amikor tényleg használod is a gépet. Egy két menetpróba után nem sok mindent tudsz megállapítani,természetesen itt a rejtett hibáiról beszélek! Olvastam, hogy milyen Vecit akarsz. Itt egy kis csemege: http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/auto/MK25D18YIP1ESMSYIP2ELPRASLTFDMSYIP4MKHTW4FOLTPRASD4LUMSYIP3LUMTE4FOLTPRASLTFDMSYIP4MKHTWS04LTPRASA0LUMSYIP4EUMSYIP40KHTW4FOLLPRASLTFDMSYIP4MKHTP4FOLTPRASLTFDMSYIP4MKHTP4FOLTPRASLTFDMUU/page1
Sziasztok!
Az lenne még a kérdésem,hogy miként lehetne egy kiszemelt autóról megtudni az előéletét?Valós km...
Ha van szervízkönyv abban meg lehet e bízni?
Szia!
Azt hallottam/olvastam,hogy az 1.6 hajlamosabb az olajfogyasztásra.
Az 1.8-at pedig nem kell annyira forgatni.Tudom,hogy az 1.8 -ból kevesebb van de majd nyitva tartom a szemem,hátha kifogok egy jó gépet
Sziasztok!
Tóth Péter vagyok pest megyéből két gyermekes családapa.
Mivel egy ideje megfogalmazódott bennem,hogy kadettem utódja is opel lesz,és méreteim miatt csak felfelé váltok.A legjobb megoldásnak a B vectra tűnt,ezért utána olvastam és így akadtam erre a fórumra és benne erre a szimpatikus társaságra.
A fórumot már végigolvastam,és most már biztos,hogy ezt a tipust választom.
A fő paraméterek:1.8 motor 2001-2002-es évjárat.
Jövő év közepe táján lenne aktuális a vásárlás.Ha van jó tanács az autóval kapcsolatban szivesen meghallgatom.