Hogyan ellenőrzik? Miről lehet felismerni, hogy fatahra vagy a hamasz polgármeser jelöltjére szokott szavazni valaki? Vagy egyáltalán mi az a hamaszos?
Az a folyosó csak egy irányban működne, erről volt szó, Gáza felé. Segélyszállítmányok mennének rajta keresztül a gázai déli részen összezsúfolt, odamenekült lakosságnak.
Egyiptom egy árva lelket nem enged át Egyiptom felé, naná. Annál több eszük van.
Állítólag ez sem igaz, Izrael ott, a határ közelében berobbantott néhány alagutat Mint tudod, a terroristák az alagutakat használják és a fegyverraktáruk is ott van.
De nem emiatt van zárva a határátkelő, hanem azért,mert Egyiptom nem kér az arab testvérkékből. Egy palesztint sem engednek át az egyiptomiak (nem, nem az izraeliek, hanem az egyiptomiak). De nemcsak ők, palesztin menekülteket más arab ország sem fogad be, de te nyilván nem gondolkodsz el azon, hogy ez miért van.
Amúgy nem azt kérdeztem, hogy Egyiptomba kifelé miért nem működik a határátkelő - e tekintetben tökéletesen megértem Egyiptom álláspontját -, hanem azt, hogy Gázába befelé működik-e már a segélyszállítmányok odajuttatásához a folyosó.
Egyiptom úgy tart a Hamász terroristáinak átszivárgásától, mint ördög a tömjénfüsttől. Vajon miért nem akarták Gázát már akkor a kebelükbe visszafogadni, amikor ott még nem a Hamász volt az úr?
Amúgy igaz az, amit olvastam, hogy az idén már volt Gázában egy nagyobb tüntetés a Hamász ellen? Tehát már ott is kezd a lakosság töke tele lenni a Hamásszal?
Pláne majd ezek után, hiszen az egészet nekik köszönhetik.
Amúgy pont ezért kellene megnyitni a humanitárius sorompót Gáza déli részénél, miután látható, hogy akik ott vannak, nem a Hamász emberei, hiszen a Hamász azt akarta, hogy maradjanak északon, ők mégis elmentek délre.
Some 606 Muslim Arabs drafted to the IDF in 2020, compared to 489 in 2019 and 436 in 2018. More than half of those who have drafted went to combat roles.
a náci tisztből2016. márc. 30. — Otto Skorzeny, a náci Waffen SS Adolf Hitler kedvenceként számon tartott alezredese, Benito Mussolini kommandós kiszabadítója és Horthy
„Minden béketárgyalás célja az ENSZ által jóváhagyott kétállami formula megvalósítása kell hogy legyen, amely előirányozza egy független (palesztin) állam létrehozását Kelet-Jeruzsálem fővárossal, és ez az állam békében és biztonságban élne Izraellel”