Ja-ja! Én nagyon szeretem! hát igen igaza van veciv6-nak a felni az tényleg elengedhetetlen! Ezért írtam egy pár hsz-al lentebb,hogy nagy generál előtt mert6 tavasszal kezdődnek a nagy munkák ha minden igaz! Előtte: Utána:
Szóval az volt a gond, hogy a kocsi üzemmeleg állapotban is csak hosszú út után akart befűteni. Ha már bemelegedett akkor nem volt gond, de csak 3-4 fok külömbséget érzékelt. Aztán végignézettem mindent és ez a csati kontakt hibás volt.
Először is, Miki B2 1,8 16V, gratulálok az autóhoz, legyen benne sok örömöd!
Előbb dumáltam Ottóval. a Fűtés problémái, amiket egyszer itt már megvitattunk azóta sem javultak meg. Autója (ha jól tudom) néha fűtött, néha nem, randomszerűen... Szeretné megpróbálnánk kitalálni, mi lehetett a baj, állítólag tanulságos.
Na a végére pedig 1 rossz hír ami engem illet: 24 óra alatt 2 helyen is megrepedt a szélvédője szegény Vectrámnak. Az első repedést igazából nem tudom mire fogni. Valószinű hogy a JÓ MAGYAR UTAK KÁTYÚI áldottak meg egy ilyen kis ajándékkal (mert semmi becsapódás nyom, egyszerűen csak elindult az ablak szélétől, az A oszloptól). Aztán nemsokra rá beszoptam 1 kavicsot, szembejövő kamiontól... most mind2 A oszlopnál van 1 repedés. Legalább szimmetrikus...
Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni,hogy van e valakinek eladó hátsó tetökapaszkodója amiben világitás is van. Vagy valami jo opel bontó cimet ha tud valaki. Köszi
Üdv mindenkinek. Különösen otto 1,6 16V-nek és Vlad-nak, én voltam az a bizonyos barát, sokat segítettetek. Regisztráltam is. Öröm ilyen sok segítőkész embert látni a mai világban. A Vectra-találkozó ötletet én is támogatom.
Helló mindenkinek KIs segitség ,tanácsadás kellene? 1.8 as 16 szelepes vectra az a gond vele melegen nehezen indul ,üzemi hömérsékleten valamikor nehezen áll vissza az alapjárat .láálitáskor pedig sziszegő hangot lehet hallani!válaszokat előre is kőszi!!
A szervizkonyvel sajnos manapsag mehetunk a wc-re es ott tudjuk hasznalni.... Lasd a Belsoseg legutobbi cikket is egy volvo v70-rol.... :-( Vigyel magaddal 1 ismeros szerelot v. 1 olyan embert aki valamelyest ert a tipushoz es jol nezzetek korbe kivul-belul a kiszemelt peldanyokat.....
Szia kispeti78! Mit értesz előélet alatt! Műszakilag vagy legalitás szempontjából?! Az igazság az hogy csak legalitás szempontjából lehet biztosra menni! Származás, tulajok,stb..... Műszakilag viszont már kicsit húzósabb a téma mert nagyon sok mindent lehet papírral igazolni aminek a valódiságát nagyon nehéz bizonyítani! Vagyis a hibák legtöbbje csak vétel után derül ki amikor tényleg használod is a gépet. Egy két menetpróba után nem sok mindent tudsz megállapítani,természetesen itt a rejtett hibáiról beszélek! Olvastam, hogy milyen Vecit akarsz. Itt egy kis csemege: http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/auto/MK25D18YIP1ESMSYIP2ELPRASLTFDMSYIP4MKHTW4FOLTPRASD4LUMSYIP3LUMTE4FOLTPRASLTFDMSYIP4MKHTWS04LTPRASA0LUMSYIP4EUMSYIP40KHTW4FOLLPRASLTFDMSYIP4MKHTP4FOLTPRASLTFDMSYIP4MKHTP4FOLTPRASLTFDMUU/page1
Sziasztok!
Az lenne még a kérdésem,hogy miként lehetne egy kiszemelt autóról megtudni az előéletét?Valós km...
Ha van szervízkönyv abban meg lehet e bízni?
Szia!
Azt hallottam/olvastam,hogy az 1.6 hajlamosabb az olajfogyasztásra.
Az 1.8-at pedig nem kell annyira forgatni.Tudom,hogy az 1.8 -ból kevesebb van de majd nyitva tartom a szemem,hátha kifogok egy jó gépet