Mert ennek a müanyag része ilyen "fa" bevonatos és ott nincs vak fedél. Csak a hamutál melett van kettő! Ott ki is vettem, de csak a hamutá rész akart kijönni!
Fentebb nem nagyon láttam vak fedelet! Vagy letakarót! : ))
Még annyit: Nekem nagyon fontos volt, hogy eredeti legyen az egész cucc mindennel együtt. Ülésfűtés gombjaim is vannak már (Angliából 2500 ért a kettőt) ülésfűtésem is van már lassan egy éve, de nincs berakva, mert lökődős. Plusz ez BMW sport ülésfűtés (30000-es cucc) és nem merem beletetetni, mert félek, hogy kigyullad, még ha 2x jobb minőségű is...
Nekem az első ablak benne volt, a hátsókhoz szereztem először egy 4 ablakos középkonzol-vezérlőt 5ért, majd hozzá 1 hónapja megjött angliából a hátsó ablak motor+mechanika+kábel 28ért a B oszlopig. Kb egy hete pedig felhívtam egy ismerős opel villanyászt Pécelen, elvittem hozzá az ótót, és vezetékkel (be kellett vezetékelni) együtt baráti áron betették. Ennek az ára kb 16-18 rugó. És akkor minden bent lesz. A konfot elektronikáról annyit, hogy a most meglévő computeredben már megvan ez a tulajdonság, csak 1. az átvágott kábelt rá kell kötni a négy ablakra 2. majd fel kell programozni. Amit ezek a srácok szoptak azért, hogy a kocsimban legyen villanyablak, én nem csinálnám. Szét kell szedni még a jövő hetet is...
Mennyiért szereltetted be a hátsó villanyablakokat? (Anyag+beszerelési költség)
Univerzális, vagy gyári bontott?
Nekem már megvannak a hozzá az alkatrészek, gyári bontott cucc minden.
Első villanyablakom sem volt, de azokat már beszereltem. Ezen kívül egy ablakfelhúzó elektronikát kap majd még az autó, de csak tavasszal a hátsó ablak beszereéssel együtt, mert ilyen hidegben nincs kedvem szerelgetni :)
Én amikor vettem, kifejezetten gyári állapotú autót kerestem, szóba sem jöhetett ilyen agyontuningolt, szárnyakkal, meg nemtudom mikkel felszerelt autó :)
Persze a könnyűfém felni nem volt ellenemre, meg az sem, hogy a gyári rádió helyett CD-s volt.
Én magam pedig csak extra/kényelmi cuccokat szereltem illetve fogok szerelni bele, pl ablakemelő elölre és hátulra.
Hát igen, csak akkor tudod eladni, ha megtalálod azt az embert aki ugyan ilyen verziót képzel el. NAGYON NEHÉZ. Nekem van egy barátom aki ilyet csinált egy RENAULT gépkocsival és amikor el akarta adni akkor, csak problémát jelentett az átalakítás, meg a feleslegesen megfurkált kasztni.
Az biztos,hogy kisebb gumakkal jobban megy es nem fogyaszt annyit..... A komforterzetert-pl. hogy a teli szettel hallkabb,azt a gumi minosege befolyasolja....
Szívesen! A tali helyszínét még nem határoztuk meg pontosan, de idáig két lehetőség merült fel. Az egyik az a Campona parkolója, a másik pedig az Aréna plaza parkolója! A dátum pedig november 7! 11óra
Hát igen nem lesz olcsó! Persze nem pont ugyan ilyet szeretnék főleg nem ilyen felnivel! Inkább a toldatok és a szárny kerül majd rá ilyen mint ami a képen látható! Még megültetni sem akarom! Itt a jó minőségű utak miatt teljesen fölösleges! Na meg amúgy sem.
Ma váltottam a téli gumikra. 175x14". Az alu amit a képen látsz 195x15". Ne tudd meg mekkora különbség van a kettő között, a téli szettel sokkal finomabban, halkabban gurul az autó és mintha jobban is menne. Az alufelni a széles gumival nálam mindenben rosszabb, csak feldobja az autót külsőleg...
Ha ilyen peres gumikat teszel rá, akkor Budapestre ne nagyon merészkedj vele... :) A nov. 7.-i találkozo elvileg nekem is jó lehet, és ha lehet választani akkor én inkább az aréna plázát választanám. De majd a helyszint sztem a többség válassza.
Merga asszonyka neven, Allianz eves 65.000 ujrakotve 34.000 2.8v6-ra mindjart szebb....Nekem meg ennyi sem lenne,de ha koltozunk haza jovore akkor ugyis jon valami a nevemre......
Ja-ja! Én nagyon szeretem! hát igen igaza van veciv6-nak a felni az tényleg elengedhetetlen! Ezért írtam egy pár hsz-al lentebb,hogy nagy generál előtt mert6 tavasszal kezdődnek a nagy munkák ha minden igaz! Előtte: Utána: