Keresés

Részletes keresés

Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 149

azért belinkelem ide, akit esetleg érdekel...

http://www.fox.com/house/

Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 148

Megnéztem- LoOL ez a nőci, naon bííírom:D

Na, persze nem lőtt le semmi poééént...brühühüh- beszélt Cuddyról, mint karakterről, hogy egy munkamániás, alig van barátja, belefáradt a randikba, amiket utált, ezért akar így gyereket, és House-zal régóta ismerik egymást, habár ez egy őrültség, hogy pont tőle akarna gyereket, de Cuddy imádja House-t, mert őrült, mert brilliáns, mert egy rémálom a pasi... :-D

Aztán elmondta, h naponta kétszer tűt kell szúrni a popójába, és, hogy mennyire élvezni, hogy Hugh Laurie, aki egy csodás ember (haha-nem mondja..:P), láthatja a fenekét :-D

Utána elkezdett poénkodni, hogy hoppá, mi lenne, ha lenne egy néger gyereke egyszer csak Cuddynak, mert mondjuk Foreman-nel összekeverednének egy bulin, vagy lenne egy néger meg egy fehér gyereke, mert lefeküdne House-zal+Foreman-nel is :DDD

A ribi :DDD

Aztán mesél kicsit a Wilsonos dologról, de nem mond semmi újat, csak, hogy akkor kezdett el Cuddy igazán gondolkozni az apa személyén, és először Wilsont nézte ki magának...

Nagyjából ennyi, de majd még megnézem, hátha elfelejtettem valamit leírni,- de jó fej ez a nő:)))))))

Előzmény: FeanorB (146)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.07.20 0 0 147

ÁÁ igen amikor leugatta Voglert és Cuddy hogy nézte:)) az télleg jó volt! meg amikor buliztak a végén és Cuddy lehajtott egy pohár pezsgőt:)) aztán jól beszólt

Wilsont is nagyon megszerettem...amikor ott pakolt szomorúan, akkor ő most elvált vagy mi van?

Annyira idegesítő, hogy nem tudom visszatekerni és újra megnézni a legjobb részeket:((

A zsugorodó baba is jó poén volt, csak azért nem tudtam röhögni rajta, mert voltam némileg hasonló helyzetben - hogy az milyen sz** tud lenni:(

De amikor Foreman és Chase mentek be az ajtón:

- Gyáva!

- Dedós!

hát ezen majd megpusztultam!:DDDDD

Előzmény: FeanorB (140)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.20 0 0 146
ja a FOX.COM-on, a house részlegben, van egy cuddy videó, ahol a gyerekügyről beszél!!! léccci nézd már meg, neked hátha sikerül, mert a mhelyi gép nem játsza le, az otthoni meg hajtépős, lefagy...!!!!
FeanorB Creative Commons License 2006.07.20 0 0 145
de nehogy petricsészézzenek, mert kiakadok!!! csak szépen, a hagyományos módon! :DDDDD
Előzmény: Mrs.Barty Jr. (144)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 144

igeeen- az volt, h bement hozzá és mondta neki, hogy... nemtom, de nem azt, amit akart, látszott rajta, erre House: Mást nem akartál mondani?- Cuddy: De. -és mosolyogva kimegy...

Hm... én ezt annak veszem, hogy több, mint kérés volt tőle .:)) vagy csak... én akarom?:D

Előzmény: FeanorB (143)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.20 0 0 143
úristen, nem is emlékszem, hogy is volt, hogy House mondta ezt Cuddynak, de azt is mondta neki, hogy ugyanmá, miért éppen tőle akarna gyereket, hiszen utálja, és ekkor otthagyta a csajt...aztán meg a csaj bemegy hozzá az irodájába, és látszik, hogy baromira akarna mondani neki vmit (szerintem azt, hogy nem utálak, vazze!) de aztá mégsem mondja...áááá!!!
Előzmény: Mrs.Barty Jr. (142)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 142

elég furi volt House ebben a részben... már-már túl rendes volt :DD

én meg megnéztem a Who's your Daddy-t... appppám, az egyik legjobb rész..íííííííííí!!!

de imádtam, amikor Cuddyt szúrkálta!!!! Meg annyira tudtam, h saját magát fogja javasolni donornak LOOOL!

És Cuddy nézése, mostnemá, ezek megteszik?!DE akkor már ne csészézzenek!:DDD

És milyen jófej volt, a végén a negatív apasági teszt... mégis mást mondott a régi havernak...

Naon tetszett ez a rééééész!! Ma néezm az uccsót- jájj...

Előzmény: FeanorB (140)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.20 0 0 141
csak még annyit, hogy Chase szinkronja nem tetszik, ebben a részben különösen feltűnt, hogy mintha vmi nyálas kis buzit akarnának belőle csinálni azzal a szinkronnal, pedig az eredeti hangja sokkal jobb.....és láv :)))
FeanorB Creative Commons License 2006.07.20 0 0 140
sztem ez a rész azért elég szomorú volt...:((( de most a doki sem volt bastard, csal és hazudik ha kell, hogy megmentsen egy beteget..hogy leugatta már Voglert..:))
Mr_Fusion Creative Commons License 2006.07.20 0 0 139

Az XXL-es álomnál dőltem a röhögéstől. House álmodozik... :]

Ráadásul ahogy a promóba bevágták ezt a részt, az még rátett egy lapáttal, mikor most kiderült, mi is ez tulajdonképpen.

Előzmény: miss granger (136)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.07.19 0 0 138

Caddy most nagy volt!

és amikor az elején Ház álmodott LOL

Csak ezeket a csecsemős részeket nem bírom, szegény babák és szülők!

Egy pillanatig nagyon féltettem Wilsont meg Ház dokit is, de aztán eszembe jutott hogy még hátra van egy csomó rész!:DDDD

Előzmény: miss granger (137)
miss granger Creative Commons License 2006.07.19 0 0 137
Hát igen, tudtam én, h Kádra számíthatunk... Szereti ő a jó HÁZidokit... :)))
Előzmény: miss granger (136)
miss granger Creative Commons License 2006.07.19 0 0 136
Na, ez egy nagyon nagy rész!! :))
Az XXl-es koporsó, meg a köcsög feka a szavazásnál!! Annyira király!! :)))
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.19 0 0 135

szenya volt nagyon... mit össze nem szenvedtek... ezt a két részt biztos nem fogom újra megnézni! Tök rosszul voltam... tisztára pszichoszomatikus lettem... most, h vége, elmúlt... :-o

De House iszonyú jól nézett ki, amikor a galambon meg a vizen elmélkedett... jájj, azok a szemek........!

Előzmény: Mrs Gregory House (134)
Mrs Gregory House Creative Commons License 2006.07.19 0 0 134

Foreman milyen szenya volt már, nem? beledöfte a tűt camerába...:))))

húúú, amikor a doki bemegy a lakásba, kutakodni, és üldözi a galambot...LOL! :DD

viszont rohadtul szexi a motoros kabátjában!!!!!!! nem?

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (133)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.19 0 0 133

Értjük.

De nem akarjuk. :-P

Jaj, én olyan rosszul vagyok... most nézem a Foreman szenved cé részt... vagyis nem az a címe, de tudjátok melyik- a két részes- annyira rosszul vagyok ettől a résztől... alig bírom megnézni :-o szerencsére már a második vége felé járok- teatyaúristen...

:-o

Előzmény: FeanorB (129)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.19 0 0 132

nekem van Gregory House az ismerőseim között! ;)))

meg van Televízió Medve is, behaltam rajta! :DDD

Előzmény: Törölt nick (131)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.19 0 0 131
Jééé, az iwiwen van három House is, :)))))))))). Persze az igazi nincs közöttük, sajnos, :/.
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.19 0 0 130
Értem én ..., nagyon is értem ... Csak nem akarom felfogni ...
Előzmény: FeanorB (129)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.19 0 0 129

ja persze azt elfelejtettem, hogy az tetszett még, ahogy rájön a doki erre az egészre, hogy mindez nem valóságos!! brilliáns logika, ugye.....

csak tudjátok mi jutott eszembe? az, hogy ugye az író a doki figuráját Sherlockról mintázta, és a House-Wilson kapcsolat olyan, mint a Sherlock-Watson kapcsolat, legalábbis hasonló, és csak az motoszkál bennem, hogy Sherlockot a teremtője kinyírta a végén (ezt hozta fel Rottring is a hetedik könyv kapcsán) szóval értitek, hova akarok kilyukadni??

Előzmény: FeanorB (128)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.19 0 0 128

hm, nekem meg pont a katyvaszolás tetszett! persze sejtettem én, hogy vmi nincs rendben, szóval azért nem volt akkora meglepi mint pl a Hatodik érzék, de sztem direkt volt, ugyanis mintha arra mentek volna, hogy igenis a néző is vegye észre, hogy itt vmi nincs rendben, és rágja a körmét a dokiért :))

de igazán ütős nekem a vége volt, amikor ott feküdt a pasi a műtőasztalon, és House mit csinált vele...és ott, amikor közelebb ment, már majdnem ő is elhitte azt, amit én (ill a néző) hogy bakker..mégiscsak igazi, amikor a pasi kezéből kiesett a töltény és koppant a padlón....na ott voltam készen!! :))

persze aztán meg az a rész, a vége, hogy utasítja Cameront, hogy adjanak neki ketamint...és ott hagyják abba, minket meg ehet a fene szeptemberig!!!!

Előzmény: Desperate HOUSEwife (122)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.19 0 0 127

:)))

én is hamarosan beérlek Titeket, az Eufória egyet néztem este, vagyis a 20as részt- szóval már csak 4 rész és én is mindentudó leszek :-D

Ezt szerintem legkésőbb holnapig lezavarom- ma megnézem a 21-22-t- ahhoz képest, hogy szombaton álltam neki az egésznek :D

Jó, az első évadból csak a legvégét néztem meg, de a 2. évadot teljesen-

Előzmény: Desperate HOUSEwife (122)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.19 0 0 126
Bírom ezt a képet, Hugh, mint az élet császára, oylan fejet vág rajta. :-DDD
Előzmény: miss granger (121)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.19 0 0 125

2 Cameron, még csak az kéne, vazz, ebbe belegondolni is rossz! :-DDDD

Előzmény: miss granger (114)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.19 0 0 124

Jaja! Azokat a "menjetek már szobára"-beszólásokat én is nagyon bírtam. :-) meg ezt: "tegyenek úgy, mintha itt se lennék, majd addig olvasok."

:-DDD

Tényleg, most melyik résznél tartasz?

(előre is szorri, ha magamban beszélek, mert már  mindenki elpárolgott, de eddig mostam a hajam, meg bámultam Házdokit, és most persze szófosásom van...)

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (112)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.19 0 0 123

Hehe, azt én is sajnáltam, igazán megnéztem volna, hogy kamatyolnak! :-DD

*perverz*

Azért Chase Honey nem sokat vesztegette az idejét! Jaj, az is de jó rész volt! :-) Őrület, már most nosztalgiával gondolok ezekre a részekre... :-)

Előzmény: FeanorB (109)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.18 0 0 122

VÉGIGNÉZTEM!!! Az egészet! Minden tudok, háhá!!! :-DDD

Na, az azért túlzás, hogy mindent, nyilván mindent tudok, ami a 2. évadban történt, hogy mi FOG azt nem...nem véletlen lett a vége ilyen cliffhanger. Most meg agyalhatunk szeptemberig, mi lesz vele...

Őszintén szólva számomra ebben az utolsó részben az utolsó jelenet ért valamit, az igen, az megnövelte az adrenalint, az "ómájgád, mi lesz veled, Doki?"-érzést. Különben meg...annyira azért nem tetszett ez a rész, szerintem egy kicsit túlzagyválták, és szerintem túlzottan érezhető volt, hogy suprise ending várható, ami ezek után már nem is volt annyira suprise, egy idő után tudni lehetett. (szerintem az, hogy tudott járni, elég árulkodó volt)

Meg idegesítettek a lövöldözős pasinak a nagy filizofikus szövegei.

Mindenesetre a Who's Your Daddy és a House vs God a legkirályabb részek! Szerintem. Azokat hamaosan újranézem, az tuti. :-D

ja, Feanor, megnéztem a 3. évados szpotot is, hogy ez milyen szinten nem mutat semmit! :-DD Napersze esztétikai élménynek nem utolsó... ;-) Köszi! És a feliratokat is!

miss granger Creative Commons License 2006.07.18 0 0 121
Egy pár lávláv kép a Dokiról:

A Bot :)))

A nőkkel... Kamera ás Kád(i)

És végül egy cukin grimaszolós... *nyamnyam*
miss granger Creative Commons License 2006.07.18 0 0 120
pussza :))
Előzmény: FeanorB (118)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!