Nekem is a DS9 jön be a legjobban.. amit voszont Nagyöreg kihagyott az Morn.. ő a nem semmi karakter. És ami szerintem még jó pont, a háború kirobbanása (kicsit tetszik a militáns vonal). Azonban Kirk kihagyásának jó pontba vételével nem értek egyet, a TOs részek fénypontja volt, amikor a végén Kirk szétverte a főellen fejét.
Ha megnézed a hozzászólásait, ez az össz szövege, ezért él szegény... (kivéve, mikor felzabált a Nagy Nikkfaló Szörny, mert Mindenki még azt is meguszta :) De psssz! El ne árujj! :o)))))))))))
Most rövid érveléssel bebizonyítom, miért a DS9 a legjobb Trek sorozat:
Nincsen benne:
-Neelix :)
-Kirk, a rettenetes pankrátor :))))))
-Wesley Crusher :)))))))))))))))))
-Elsődleges Direktiva (csak nagyon ritkán...)
Van viszont benne:
-látványos és alapos karakterfejlődés
-egy epizódnál hosszabb szerelem (Jose Luis és Esmeralda vonal:))
-Gul Dukat és Garak (a Trek két legjobb karaktere)
-Defiant (nem baj, ha szép egy hajó, de még jobb, ha caffatokká lehet lőni vele mindent... ja és van álcázópajzs is rajta)
-kellő mennyiségű humor
-kellően dekoratív női szereplők... :) (én csak ezt az oldalt itélem meg, a férfi oldal osztályozására megkérem Veg-et :))
Ja és tök poén, hogy Odo bármilyen alakot fel tud venni (még jobb mint a T1000-es modell, mivel testének térfogatát is meg tudja változtatni...
Ez alapján arra kérném a többieket, osszák meg velünk, hogy náluk miért éppen az a sorozat az első...
Szia zengei3! :)
Szemmel láthatólag rendes ember vagy (mivel első a TNG ;-)
Egyébként azért is irtam, mert Mr.F. kb. azokat az angol kifejezéseket hagyta meg angolban, ami magyarul fura a trekkerek számára... Aki pedig még nem trekker, ugy se nagyon foglalkozik vele, hogy egy technoblabla milyen nyelven hangzik el :o)
(de most legalább elhiszi, hogy jó ;-)
Veg :)
Kedves Vegetable, kösz az infót, már magam is rátaláltam, Mr_Fusion adatait követve.
Minden elismerésem Fusion-é, illetva azoké, akik összerakták az oldalt.
Használni persze nem fogom, mert én a munkámért pénzt kapok, és tisztességtelen lenni lenyúlni az ő munkájukat. Ráadásul többet is csináltak, mint én, mert én pl. nem írok szinopszist. Azon kívül nem tudom, hogy ők ügyeltek-e a magyar szöveg hosszára, vagyis hogy illetszthető-e az angolra.
James Cromwell azért játszott még elég sok más filmben is (Babe(oszkár jelölés),Rómeó vérzik,Szigorúan bizalmas,Deep Impact,A tábornok lánya,Halálsoron...) sőt elég befutott színész
Troi mama volt Roddenbery felesége, szóval nemhiába volt ott a TOS-ban is már. de pár részben volt a DS9-ban is ha jól emlékszem.
Amugy szerintem a pálmát a DS9 viszi el, de toplista végére nem a TOS hanem a Voyager kerül nálam.
TNG abszolut rulez nálam. DS9/Voyager, hát nem is tudom. Inkább maradok annál, hogy a TNG az első.
És szerintetek ki volt a 3 sorozatból (gondolom azért jónéhányan nem látták a TOS-t) az a karakter(ek) aki(k) a legjobban bossazntott, idegeidre ment ?
Nálam az első helyen abszolut győztesként Lwxana Troi, bár a lánya se volt piskóta a TNG első 2 szezonjában...
Az én szavazatom a következő lenne:
1. DS9 és Voy (de elsősorban inkább a DS9)
2. TNG + a First Contact
3. Az összes nagy film
4. TOS
Egyébként mi lenne, ha csinálnánk egy szavazás és megnéznénk az eredményt? Meg lehetne csinálni? Szerintem egypár ember kiváncsi lenne rá, én például nagyon.
Természetesen ez logikus. Csupán reméltem, elég beirni, nem szükségeltetik belinkelni... (ugyanis fáradt voltam ;-) Logikus volt, hogy valaki megteszi helyettem ( :)
T`Kari
Egy Yahoo szagazás eredménye. A kérdés így hangzott: Melyik a legjobb Star Trek sorozat. SZVSZ az eredmény megdöbbentő elemeket is tartalmaz.
'The Next Generation' took first place, receiving 43% of the 1567 total participants, receiving a total of 680 votes for this option. 'The Original Series' took in second place with 38% (601 votes). 'Voyager' received third place, receiving 9% of the votes (142 votes). 'Deep Space Nine' got in fourth with a 6% (107 votes), and 'The Animated Series' received a weak 2% (37 votes) getting in last place for the total conducted poll.