Van egy B Vectrám 2.0 DTI, hidegben ha izzít nagyon könnyen indul, úgy tudom +4 fok alatt izzít, viszont ha nem izzít és nincs feltöltve teljesen az akksi akkor nehezen indul Sokat van használva rövid távon és nem bírja utántölteni az akksit. Szerintetek meg lehetne-e oldani hogy mindíg izzítson?
Van egy B Vectrám 2.0 DTI, hidegben ha izzít nagyon könnyen indul, úgy tudom +4 fok alatt izzít, viszont ha nem izzít és nincs feltöltve teljesen az akksi akkor nehezen indul Sokat van használva rövid távon és nem bírja utántölteni az akksit. Szerintetek meg lehetne-e oldani hogy mindíg izzítson?
Sziasztok ! Hát nem itt van budapest esetleg a balaton valamelyik partján nem terveztek talit ? Sajnos pestre nemtudok menni nekem nagyon messze van bocsi.Ja és a képek a verdámrol.
Úgy ahogy mondod. "Hallgatás beleegyezés"!:) Csatlakozom a véleményedhez yacki-val kapcsolatban nekem is minden tiszteletem ha az isten háta mögül eljönne csak a tali miatt! Egyébként engem is érdekelne,hogy csak hárman leszünk? Vagy csatlakozik még valaki a tömeghez?:)Ja majd elfelejtettem a helyszín mi legyen?
Ha jól látom a dátum elfogadva (nov. 7. 11 óra), senki nem írta, hogy nem jó... :))
Tényleg csak hárman (Hoppus, BANDO-5, és én) leszünk, vagy azért van (lesz) még jelentkező???
Olvastam vacki érdeklődött Kaposvárról, de onnan felautózni Pestre a tali miatt... hát minden tiszteletem, ha bevállalja. Vagy tegyük nyugatabbra a tali helyszínét, mondjuk szkfehérvárra? Bár nem sokkal lenne beljebb ettől vacki.
Otto16v1,6i is írt taliról, egy regionális balatoniról, de én országosat szerettem volna...
A ventilátor és fűtés kapcsoló burkolata alatt vannak a csavarok csak a burkolatot kell kipantitani oldalról csavarhúzoval a szélénél és alatta van, azt hiszem négy csavar kettő felső kapcsoló sor burkolatának csavarja, kettő pedig a "tekerőknek a tartójának csavarjai" ha digit klimás akkor is ott vannak, csak akkor nehezbb ki venni a kapcsoló konzolt mert nagyon rövidek a maddzagok amik csatlakoztatva vannak.
Most, hogy olvastam Vladot pontossan így történt az eset nálam is és én is ezt akartam alátámasztani. Nem foglalkozom vele. majd, ha totál meghal akkor cserélem. A gyári 45.000ft Az utángyártott 18.000ft. Ez egyébbként fogyó alkatrész, mivel a 120.000e szerviz esetén cserélni kéne.
Én tapasztaltam ilyesmit mostanában párszor. Általában nyugis menet közben, mikor egyszer-egyszer picit jobban kipörgetem (3500-4000ig), akkor néha felvillant egy 5-10 másodpercre. Aztán elaludt. Mumtaztól kaptam egy tippet, valószinüleg fárad a lambda szondám. viszont mióta egyszer mentem hosszabb távon benyán, azóta megszűnt (enyém LPG-s). Ha nagyon aggaszt, akkor megér egy hibakódkiolvasást, de ezek az átmeneti hibák nem rejtegetnek semmi komoly dolgot (persze ha nincs mellette más hibajalenség, csak a felvillano check engine lámoa). Főleg ha ki is alszik utána, akkor nincs miért aggódni tudtommal...
A pohártartóval nem is az a legnagyobb baj, hogy útban lenne. inkább az hogy semmire nem lehet használni. Legalábbis én nem nagyon találkoztam még olyan üditővel vagy bármivel ami beleférne. Max talán sörösdoboz, de azt még nem próbáltam ott szállítani. Csúnya is lenne ha rendőrbácsi meglátná. Viszont méretre akkorának tűnik... Jobban örülnék ha ott tároló rekesz lenne az enyémbe.
Jo,hogy emlited nekem is van 4 gyari cdx-es felni 85%-os 205/60R15-os gumaval(2 yokohama es 2 Nokian)+hozza valo bontatlan lancszett a legjobb ajanlatert.... :-)
Ill. vadi uj garancias 74-Ah-s akksi(nevre nem emlekszem,de nem a gagyi-29.000Ft volt)10K-ert.....
Eladó 4db acélfelnire szerelt téligumi 195/65r15 continental,5*110et49 méretben. B2 Vectran volt . gumi felni jó állapotban van. ára:40000ft tel:20/9882412
Tegnap néztem meg, hogy jövőre milyen biztit köthetek, és most úgy nézki, hogy a Magyar Posta biztosító jóvoltából lecserélhetem a drága 22700ft/ év Aegonos biztimet, 15960ft/ év Postásra. :) A megtakarítás jelentős.