Auu, ez a 3. rész... Nem kéne ekkora méretű erkölcsi kérdésekkel nyomorítani a nézőket, főleg nem úgy, hogy az a drága kölök nem csücsül máris a legsötétebb tömlöc mélyén. Ilyet egyszerűen nem lehet. A kórházat és a sorozatot ezen a ponton akár be is lehet zárni. Jaaaj, ezért kár volt...
Pedig milyen ígéretesen indult az igazi, hamisítatlan, régi team. Nosztalgia ON ezerrel, House "nem beszélős" műsora teljesen jó volt...
No surprises :)) http://www.youtube.com/watch?v=gQmlsmOZl6c&feature=related Az hittem ez lesz az új főcímdal :) A dupla első rész tetszett,de a második bemutatta,hogy a dolog nem működik House nélkül.
Hehe. Percekig azt hittem, másik filmet nézek. :)) Na jó, hát ez egy átmenet volt, felejtsük el gyorsan. Foreman sose érdekelt, mint ahogy House főzési képességei se tudtak felizgatni. :) Azért a kutya jó volt. :D
Mondtam már, hogy szeretem a House-t? És hogy Hugh-nak az elkövetkező nyolc évben csupán ezért a két epizódért simán járna az Emmy? Vazz...nem tudtam utána aludni. Szeretlek, Hugh!!!!! :DDDD
És itt van újra, és nézzétek hamar-hamar. :)) Ekkora elvonás után mi más is lehetne, mint jóóóóóóó! Juszt se adom elő a kifogásaimat némi nyáltenger ügyében, hanem imádom, és vissza fogom nézni, és áááááá. :)) Franka Potente és az a tündéri Patrick-kölök a Men in Trees-ből meglepi volt, és jöjjön már a következő hét!
üdv a csapatnak Igaz én nem vagyok újranézős rajongó,de az eddigi részeket már láttam. Az 5. évad épp most fejeződött be. Csak annyit mondanék,mint Wilson. Wow wow :). Kutnert nagyon sajnáltam,mert ő volt aki szimpi volt az újak között. Viszont nagyon jól kidolgozták az esetet. Még sokkolóbb volt,hogy az előtte részben épp végre többet szerepelt, ő volt aki megoldotta az esetet, tartotta a hátát Taub hülyeségeinek. Az olyan apróságok,hogy mennyivel sötétebben volt fényképezve a rész külön dicsérendő. A hallucináló House meg teljesen kész lett a végére nagyszerű alakítás. Tavaly mire megkedveltem Ambert szegényt szétszedték a hipermodern műtőben. Az újbóli szerepeltetése max. annyira volt jó,hogy lássuk mennyivel jobb színésznő Anne, Olíviánál. Bár azt hiszem őt nem nehéz lehagyni. Nála már csak 13 karaktere rosszabb. A végén az elvonós épület már kívülről is "bizalomgerjesztőnek" látszott. Tuti visszafordultam volna,hogy soha többé vicodin csak oda ne. :)
Egyetértek, zseniéális évad zseniális befejezéssel, de engem is teljesen kikészített, bőgtem, mint egy idióta...nem is tudok róla többet mondani, mert teljesen padlóra küldött, felülmúlta a tavalyi zárást, sőt mindent felülmúltak most, amit valaha is csináltak. Leborulok százszorosan is, mert ez az évad mindent vitt. *még mindig teljesen a hatása alatt van*
Nagyon jó volt ez az ötödik évad. Csak ez a vége...tényleg zseniális volt, na, de egyszerűen szétzokogtam a fejem, mikor ment be a pszichiátriára. Komolyan mondom, annyira borzasztó volt látni, hogy ott az a csodálatos agyú, hihetetlen tudású doki és pont az agya trükközi meg...és olyan magányos volt. Én meg úgy megsajnáltam. :((( Kal Penn meg menjen a penyába, már kezdtem megszokni, hogy nincs, erre visszatolja az arcát és megint hiányozni kezd!!! Grrrrr. Frusztrált ez a rész. De már alig várom a következő évadot :)
Legalább nem akarom lerágni a körmöm októberig. :) Jó egy ilyen szinte-befejezős évadzáró. Persze lehet meditálni, hogy most aztán négy hónap alatt tiszta lesz, vagy sem, és jó lesz-e nekünk egy tiszta House, vagy a nézők visszakövetelik a vicodinost, mint annak idején a botot, de ettől azért nem érzem úgy, hogy alig várom, hogy megkezdjék a hatodik évadot. :) Legalább lesz egy békés nyaram. :)
Chase olyan aranyos...
Amúgy meg az események teljesen jók, nekem jobban tetszett így, mintha nem lett volna csavar. :) Kal Penntől kicsit megállt a levegő, most látom csak, hogy hiányzik szegény, lehettünk volna olyan szerencsések, hogy Taubot nevezik ki a Fehér Házba, de nem voltunk. :((