Kahlil Gibran-tól olvastál már valamit? Nekem a "The Prophet" c. könyve van meg, nagyon jó!
"És ha egy félelemtől szeretnél szabadulni, a félelem a szívedben lakik, nem annak kezében, akitől félsz."
Egyébként nem értem azt, amikor írtad, hogy a múlt, a jelen és a jövő ugyanabban a pillanatban van és nincs reinkarnáció épp emiatt. Ezt már egyáltalán nem tudom követni...
" A félelem ruhákba csavarja a testünket, a szeretet mezítelenül hagy. A félelem görcsösen kapaszkodik mindenbe és mindenhez ragaszkodik amink csak van, míg a szeretet odaad mindent. A félelem bezár, a szeretet megnyit. A félelem megragad, a szeretet elenged. A félelem sajog, a szeretet enyhít. A félelem támad, a szeretet módosít. Minden emberi gondolat, szó és tett, vagy az egyik vagy a másik érzelem. Nincs más választás, mert nincs semmi más amiből választhatsz..."
Ezt egy másik fórumban találtam, onnan másoltam be ide. Tudod, beszéltünk erről...nagyon tetszik, nagyon igaz!
Megnéztem a Kung Fu Hustle-t. Hát, volt benne egy olyan jelenet, amikor már szinte sikítoztam, annyira nevettem, alig kaptam levegőt. :))) Nagyon "lefárasztó" film volt, nagyon sokat nevettem rajta.
http://www.imdb.com/title/tt0367594/ Egy 10-11 eves kislany elbant egy csomo harcmuveszel,a filmtechnica mar mindent eltud hitetni az emberekkel,mint a lovely Luci Lu Kill Bill-ben http://www.imdb.com/title/tt0266697/ O soha nem tanulta,de megis nagyon felelmetesnek tunt.
Oszinte reszvetem ,ald meg a lelket az en nevembe is,Koszi.
Koszonom a linket.
En, te,o,mi,ti,ok-re gondoltam.szerintem az mind egy alapanyagbol van,mint a viz,sokfele viz van, de az alapanyaq az mindig H2O marad.
szerintem a farkasoknak hivhatjuk azokat akik tudjak az utvonalat,de a sajat maguk erdekeibol eltorzitjak az igazsagot(beleviszik a tomeget az utvesztokbe)
evszazadok ota.lasd meg Jezust is azert tettek el lab alol.
Latod itt koveted el,es mindenki hibas ebben,nem tartjuk magunkat meltonak az oszehasonlitasba.De en azt megmondom neked,hogy eppen o mondta azt,hogy "amit en csinaltam,azt ti is csinalhatjatok,sott meg tobbet is".(valahogy igy).