Többször beírtad ezt a marhaságot, igen. Én pedig megkérdeztem, hány olyan esetről tudsz, amikor a tömeggyilkost, aki közölte, hogy továbbra is ölni fog, futni hagyják fegyverrel a kezében csak azért, mert túszai vannak. Azóta se sikerült rá válaszolnod.
Nem hinném, hogy alázat kéne feléjük, de abban egyetértünk, hogy muszáj megpróbálni újra a békefolyamatot. Az Ábrahám-egyezmények a térség többi országával már egész jól haladtak, valószínűleg pont azért volt az akció, hogy megakasszák.
Lajoskám, arról végképp nem tehetek, hogy szerény ismereteid már nem terjednek ki Palesztina mibenlétére, se arra, hogy Izrael területe annak a része.:-) Tehát, amikor a Hamász azt deklarálja, hogy egész Palesztina az iszlám uralma alá kell, hogy kerüljön, a azt jelenti, hogy Izrael jelenlegi területe is.
Fogd már fel, hogy ez nem szemet szemért játék, patikamérlegen kidekázva, hány kinyírt terroristát ér egy lefejezett csecsemő. A Hamászt és gázai infrastruktúráját kell felszámolni. Nem Izrael akar civileket ölni, hanem a tetvek, akik ezért mentek át Izraelbe, és most élő pajzsként használják a saját honfitársaikat. Egyszerűen nem értem, mit nem lehet ezen felfogni.
És, ha elpusztítják? Kinő helyettük a földből 2 másik terrorszervezet. Ezek osztódással szaporodnak ha nem tűnt volna fel. Az arab világban nem mindenki terrorista, azt kellene elérni, hogy ők maguk fojtsák el csírájában a keléseket. De ehhez kellene némi alázat a nyugati világ részéről irányukba.