Szerintem önálló turnén fog dübörögni az új lemez. Jövőre lesz európai turné, és most úgy néz ki, hogy hason csúszva is el akarok menni a fellépésükre. Necces egy magyar koncert vajon? Ha nem lesz itthon bulijuk, akkor bejátszik majd Bécs vagy Prága, vagy mit tudom én.
közben újabb turnéállomáshoz érkeztek, ahol szinte egy az egyben ugyanazt a setlist-et játszották, mint az új-zélandin. és persze megint csak headcrusher volt az új albumról. kezdem sejteni mi lehet az ok... mivel a slayer-el vannak most közös turnén, akikkel továbbra is fogadni mernék, h a viszony pusztán üzleti, és nem baráti, mert semmi közös megjelenés, interjú, sajtótájékoztató stb. stb. mustaine egy jó szót, vagy közös sztorit még nem osztott meg még csak a fórumon sem. (nem így a priest feast-ről márciusban)
szóval, szerintem kurvára az van, h megy a rivalizálás kegyetlenül a két nagy öreg thrash zenekar között, h ki tudja jobban legyalulni a másikat a színpadról, minél gyorsabb, zúzósabb dalokkal. kicsit mókás számomra...
más meglátás? vagy akkor mi a p.-ért nem promótálják az új albumot, ami mustaine szerint karrierjének legjobbja, ami nem mellesleg a RIP után szerinte a legjobb megadeth lemez...
Az értem ügyeskedés alatt, hogy "spórol" a vokállal, nehogy koncerten ne tudja hozni az album szintjét. Ez a spórolás nekem taktikázásnak, ügyeskedésnek tűnik. Ilyenek helyett inkább derekasabban, bevállalósabban kéne vokáloznia. Ahogy 1988-1999 között csinálta. Most meg sem erőlteti magát. Nem próbálja tökösen odatenni magát.
Pont ezt írtam már az UA kapcsán. Mustaine azért lehet vesz vissza (főleg a vokáltémából), nehogy koncerten beégjen miatta.
Ezzel két baj van: 1. nem kéne egy profinak ettől tartania 2. ha már mégis ezt az utat választja, akkor ügyeskedjen jobban. Még mindig tartom, hogy amit most művel, az gáz.
nem tudom néztétek-e a tegnapi új-zélandi setlist-et, de nagyon nem vitték túlzásba az új album nótáit. head crusher only... igaz, kb. 1 órát játszhattak, mert ez még a közös slayer-es turné, de mondjuk van új album... meglep, h nem egy újal kezdtek, hanem a set the world afire-al...
nekem is nagyon bejön a stílusa, hatalmas arc, jó humorral, jó világnézettel, élettapasztalattal. tényleg nagyon tisztának tűnik ebben az interjúban is. lehet alaptalanul feltételeztem a múltkor, h esetleg újra drogon lenne, de kétlem, inkább tényleg megfázásról lehettet szó, mert nagyon összeszedettek a gondolatai. a szavakat sem keresi, és nagyon szépen fogalmazva beszél.
azt egyébként jól értettem az interjú vége felé, hogy utája a kiadót aminél most van. amire valami olyasmit kérdezett is a riporter gyerek, h az endgame annak szól-e, h ennél a kiadónál van csak vége?
ja, és megtudhattuk, h "barackelnökúrra" nem szavazott mustaine! :DDDDDD
Jó hát. Ez Megadeth, nem az Iron Maiden, Mustaine meg nem Dickinson. Ennek megfelelően nem is kell azt várni tőle, mintha. A maga szintjén, ezekhez a nótákhoz teljesen korrekt, amiket hoz.
Arról nem is beszélve, h inkább legyen szerényebb a lemezes telesítmény, mintsem hogy élőben süljön bele a stúdióban megvarázsolt témákba.
Egyre jobban bejön a lemez egyébként, érik szépen befelé nálam.
"amit a mester éneklés címszó alatt művelt, azzal kishíján hazavágta az egész albumot. Ilyen dallamtalanul és szarul még egyik korongon sem vernyákolt." Így igaz. Végre valaki, aki hallja rajtam kívül.
Nagy kedvenc lesz, állítom. A sűrűséggel egyetértek, ezért kell egyfolytában hallgatni már három hete, hahaha. De valóban, mindig bújik elő új részlet, fifikás megoldás, iszonyat dallam. Merhogy az is van bőven!
na, nagy dolog. legalább egy kicsit törlesztett most, amiért annak idején lenyúlták hetpapáék az ötleteit. :)
egyébként szerintem is nagyon sűrű a lemez, én is egyre több meghallgatás után fedeztem/fedezek fel benne dolgokat. de érdekes, mert még mindig nem tudom eldönteni, h "örök kedvenc" lesz, vagy megunom, és marad egy a sokból.
A ~30-adik végighallgatás után az a véleményem, hogy jó az album, de amit a mester éneklés címszó alatt művelt, azzal kishíján hazavágta az egész albumot. Ilyen dallamtalanul és szarul még egyik korongon sem vernyákolt.
A tagok viszont hozták amit kell, Shawn is sokkal jobb, mint az UA-n, akármilyen jellegtelen figura...stb. Szóval a dalokat hallgatva szerintem zeneileg rendben vannak, egész jók a váltások (az 1320 közepe erősen Seek & Destroy közepét idézi:) s a töltelékszámok sem maradtak le.
most már nekem is tetszik nagyon. első meghallgatás után ötlettelennek, elképzeléstelennek tartottam, csak egy össze-vissza való szólórengetegnek, főleg ami a végét illeti. nagyon is jó felvezetője a lemeznek. rövid, tömör. persze biztos tudta volna még mustaine nyújtani, ha akarja. amit szívesen elhallgatnék én is, de hát örök elégedetlenségben sem jó élni. :)
Ez a "Dialectic Chaos" engem erősen emlékeztet a szép emlékű, de rekordrövid "I Know Jack"-re. Szerintem nagyon jó kis szám lett amúgy, felvezetőnek megfelel (bár ha még 2 percet kitart, akkor aratott volna rendesen. Lehet, hogy semmitmondó egy 8 perces Call of Cthulhu-hoz vagy Orionhoz képest, de az album alaphangját nagyon jól megadja.