EZT facebookolta akkor! és ennek ellenére MEGŐRIZTE egy pasi kártyáját aki akarata ellenére AKKOR meg akarta dugni?! Aha nem is golddigger
Egyszer csak azon kaptam magam, hogy fülig szerelmes vagyok belé (HAJDU PÉTER), és ettől kezdve valahogy kerekebb lett számomra a világ. Szebbnek láttam a napsütést, illatosabbnak éreztem az esőt, boldogabb voltam attól, hogy élek, és hogy az ő közelében lehetek. A valóságban a szerelem ezerszer szebb és jobb, mint valaha hittem. A szív dübörög, a lélek ujjong, a test ünneplőbe öltözik, hogy a legszebb formáját nyújtsa, és amikor egymás karjaiba olvadunk, megszűnik létezni a világmindenség..." - Moszkva, 2013
" Akkoriban Trump volt a Miss Universe licenctulajdonosa, 2013-ban Sarka Kata a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatója lett, ilyen minőségben vett részt a fizetős rendezvényen. Mindenki kapott névjegykártyát."
Azután ki mire használja a kapott névjegykártyát az az ő dolga. Én nem SK-t minősítem, hanem amit Te Trumppal kapcsolatban próbálsz elhitetni. Én megkérdőjeleztem, hogy biztosan úgy történt, mármint hogy Trump kettyinteni hívta SK-t.
Mondj már egy EGY tisztességes NŐT AKIT AKARAT ELLENÉRE MEG AKARNAK DUGNI és azt a nő megőrzi mint ereklyét, majd világgá dicsekszik vele a médiában évekkel később !
Ha az van amit te állítasz akkor Sarka kata egy elkepesztő hazug provokátor aki egy mindenki által megkapott - Igen Trump 100aval szokta osztogatni - névjegykártyát használ fel aljas hazug sztorija alátámasztására.
Idegesek a liberálisok. Nem csoda. Úgy látszik Putyin elnök után Trump elnök úr is Orbán Viktor miniszterelnök úr követője lesz. Ideje volt. Végre a magyar koncepció lesz a legnagyobb hatással a világpolitikára.
Én viszont már részt vettem pár összejövetelen. Nem ezen, nem szépségverseny rendezői összejövetelen. Igen a névjegykártya osztogatás teljesen természetes.
Neked az összes információd ennyire megbízható? Ott voltál? Vagy esetleg a következő a reálisabb?.... Mindenki kapott névjegykártyát.
Brum brum Bruhahaha senkineksenkije ott volt es tudja mindenki kapott...
Jol van kisfiam, ulj le. mert ha a IQ=70-es eszeddel ennyit értettél az egészből akkor menthetetlen vagy...
Mondj mar egy EGY tisztességes NŐT AKIT AKARAT ELLENÉRE MEG AKARNAK DUGNI es azt a nő megőrzi mint ereklyét, majd világgá dicsekszik vele a médiában évekkel később?
Feleséged, lányod is igy tesz talán? ja, bocs ok nem, ok nem olyanok...
"AZÉRT ŐRIZTE 3 éven át egy olyan pasi névjegykártyáját aki akarata ellenére meg akarta dugni?"
Neked az összes információd ennyire megbízható? Ott voltál? Vagy esetleg a következő a reálisabb?
Akkoriban Trump volt a Miss Universe licenctulajdonosa, 2013-ban Sarka Kata a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatója lett, ilyen minőségben vett részt a fizetős rendezvényen. Mindenki kapott névjegykártyát.
Ez a nő tényleg ekkora hülye liba, provokátor vagy betojt az angol szakértő menekülése miatt?
Sarka Kata elmondta, mit gondol erről az egészről:
Hallottam én is, és megdöbbentem, hogy bekerültem a világpolitikai hírekbe. Már el is felejtettem az egészet, elképzelni sem tudom, miért tartják ezt a vicces, pár perces közjátékot ekkora sztorinak a világ hírügynökségei, lapjai, hírcsatornái.
ja, hogy elfelejtette az egeszet... Aha
AZÉRT ŐRIZTE 3 éven át egy olyan pasi névjegykártyáját aki akarata ellenére meg akarta dugni?