Már akartam kérdezni, hogy lehet tudni róluk valamit? Nagyon rokonszenves csapat, de csak az alapján tudok nyilatkozni, amit látok, amikor elmegyek Terenyén a fűtőház mellett!
Majd adjátok át gratulációmat! Valaki mondta, hogy volt valami akciójuk, amikor ezt rendbeszedték. Talán rá is értem volna, szívesen elmentem volna, hátha vették volna valami hasznomat:)
Komolyan gondolkozok azon, hogy az ügyvéd haverommal........
Ha megkéred biztosan segíteni fog abban, hogy létrehozz egy civilszervezetet.
Ha ez egy bejegyzett szervezet, akkor tudtok szponzorokat szerezni, akiktől gyomírtószereket, munkaeszközöket kérhettek, és kérhetitek majd az 1%-okat, és talán szervezhetnétek egy járőrcsapatot a polgárőrség mintájára.
Láttad micsoda remek munkát végeztek A.Baluék Kisterenyén a fűtőháznál?
Mindentől függetlenül, és ez szóljon inkább taxxx-nak és csapatának:
Ha már egyszer egyforma díjszabás lesz nálunk is vasútra és közútra:
Nem lehetne átjárható jegyeket létrehozni? Pl. Abaújszántó iskola és Bp-Keleti között? Elmész busszal Szerencsre vagy Miskolcra busszal és ugyanazzal a jeggyel tovább Bp-re, de már vonattal.
Svájcban ez a rendszer már majdnem 2 évtizede műxik.
Bocs, ha már colt ilyen, de nem tudom a topicot rendszeresen olvasni.
Komolyan gondolkozok azon, hogy az ügyvéd haverommal pert kellene indítani azok ellen akik hagyják tönkremenni országunk vasúti értékeit.
Hanyagság, gondatlanság. Csak kellene valaki, vagy valamilyen szervezet, társaság akinek kára származik a bezárások utáni lopásokból, tönkremenetelből.
Elmaradt haszon, kiesés.
Ilyesmire gondolok, hogy egy bezárt vonalon cég nem tud vasúton szállítani, mert hanyag vezetők, vasúti szak(talan)emberek nem óvják vagy karbantartják a pályát, stb, vagy a pálya mellett élők perelnék az államot(Mávot), hogy magas lett a bezárt vonal melletti parlagfű koncentráció.
Újra csak azt tudom mondani, hogy a bezárások után is foglalkozni kell a vonallal s annak épületeivel.
De erre mindenki szarik, pedig én mind állampolgár mint az állami vagyon (kis)részese és tulajdonosa jogomban áll elszámoltatni a műtárgy kezelőjét.
Ha mégsem, vagy nincs jogalapom majd a média, és a politikus társaim tesznek róla, hogy legyen kis "reklám" a téma körül.
Ha figyelmesen olvasol, láthatod, hogy nekem nincs sztereotípiám a 0 utassal imbolygó BZ-kről, különösen nem vasárnap este. Olyankor még taxxx-nak sincs.
Ezerszer leírtuk: pénteken és vasárnap délután-este még a legeldugottabb vicinális forgalma is megugrik a heti ingázók miatt. De! Ha még a csúcsórában sem éri el egy autóbusz ülőhelykapacitását egy vonat utasforgalma, akkor arra a vonalra tényleg nincs szükség.
Ez hír. Ráadásul rendre cáfolja a sztereotipiád, és a "0 utassal billegő Bz"-s kényszerképzeted.
Persze nem kell méltatlankodnod, mert 2008 után nem készülhetnek ilyen fotók magyarországon, ezért talán bocsánatos, ha addig még egy-egy topiclakó ON témájú fotókat rak fel. Persze nem kivánhatom, hogy ezt megértsd...
Az állam megtakarít 70 millió Ft-ot kilométerenként, néhányan addig is "dolgoznak", jól jár a szinesfémátvevő, meg a kocsmáros is, és némi adó is visszacsordogál tőlük az államkasszába, de nagyságrendekkel kevesebb, mint amennyi a térségben a 8-10 gyerekes inaktív családok segélyére elfolyik... :-(