A Stevens vs O'Sullivan és a Ding vs Higgins csata kiesőjét sajnálni fogom, akárki lesz is. Mondjuk Higginst és O'Sullivant kicsit jobban, mint a párját. Remélem, jó meccsek lesznek.
Hat, ez gyonyoru emstermunka volt... Wattana szerezte az elso pontot, aztan Doherty nekilatott, ket kosza piros utan egy szep, de nem tul szerencses bontas, aztan nagy munkaval egy 55-os break, v vegen sargara ragasztott snookerrel.
Wattana miss 1x, 2x. A harmadikra kocc megvan. Es Doherty jon, leejti a feheret a sarga zsebbe. O,O Aztan Wattana csak egy parost lo, es Doherty folytatja. Mar megnyugodva... es a nezok kedveert letakaritja az asztalt vegig.
Doherty felkapta a barna nadragot es egy villamgyors 78-as breakkel felhozta 4:4-re. (amugy volt mar egy 123-asa meg szunet elott). Kihez partol a szerencse?
Hu, nem piskota ez a meccs. Wattana csak ugy csinalja a sznukereket... most meg kihagyta a meccslabdat, pedig csak a rozsat kellett volna eltenni nem is nehez helyzetbol. Dohertynek meg rendszeresen visszajon a lyukbol. 3:4 ujjaeledo remenyek.
Lee nyert 5:2-re, Murphy 0:3-rol epp befordult a celegyenesbe, meg par loves es nyer 5:4-re.
Aha, szerintem is:) Az egyik legnehezebb elso koros ellenfel ellen jo eredmeny ez:) Elvileg Lee-vel fog majd jatszani, remelem ot is sikerul legyozni:)
> Hol érdemes snooker dákót venni mo-on? A pool dákón BCE és ahogy nézegettem a snooker dákóik is jók? Lehet kapni bp-en?
ha jól tudom akkor a darts.hu-n próbálkozz. Ezen név alatt leledző cég a BCE hivatalos partnere (tudtommal) De nézz át a "Pool, 9ball, biliárd" fórumra ott Mikó Balázs esetleg tud segíteni. Az én BCE pool dákóm is tőle van, hátha tud snooker-ben is tenni valamit..
Ronnie még mindig a Snooker zsenije, de idegben ma sem volt erős sajnos. Persze így is nyert, és hihetetleneket ütött, de ez így kevés lesz. A két durván megnyert frame-ének a vége azért elképesztő volt!
Csak kideritettem:) De ha tudtok valami jo oldalt erre, irjatok meg:) de: Maguire-Dunn, Hendry-McCulloch du: Davis-Greene, Hamilton-Junhui, Robertson-Bond este: Doherty-Wattana, Murphy-Pengfei, Lee-Roe