Keresés

Részletes keresés

Párizs73 Creative Commons License 2017.08.21 0 2 90

Nulla vádli edzéssel olyan vádlid lett mint egy menő testépítőnek. Neked a Testnevelési Egyetemen kellene tanítanod.

Előzmény: Rainmanus (81)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.21 0 0 89

Az én 200. kg-os fekve nyomásom semmi, teljesen semmi ahhoz amiket Ő tud.

Előzmény: Párizs73 (88)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.21 0 2 88

Komolyan mondom   ha csak a fele igaz amit ír akkor bármelyik akciófilmnél alkalmaznák kaszkadőrnek. Ha minden igaz amit ír akkor az edzők mehetnek hozzá tanulni.

Előzmény: ásítósmacska (87)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.21 0 1 87

Nem, a bokorból fényképeztem brekkencset meg téged. :-DDD

Előzmény: Törölt nick (86)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.21 -1 0 86

Nahát, szelfiztetek?

Előzmény: ásítósmacska (77)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.21 0 2 85

te exhibicionista is vagy...? :-DDDDD

Ha ennyire nem lényeges dolog, már rég túlléphettél volna rajta. De csak dagasztod a sarat. :-D

Előzmény: Rainmanus (83)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.21 0 0 84

Az MLM-ben divat a nagyotmondás. Ha Te ezeket az dolgokat amiket az edzéseidről írsz elmondod egy  profi edzőnek, hát finoman szólva nem hiszi el.  Az öreg Bedecs papa teljesen kiakadna: https://www.youtube.com/watch?v=Z9zkpiag9cc&t=32s

Előzmény: Rainmanus (80)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.21 0 0 83

Már tudom, hogy te nem megjátszod a hülyét! 16 éves korom óta csak 30 év telt el... szerinted mi köze az akkori 2 hétnek a mostani hasamhoz??

Egyébként igazatok van: a téli szünet nem is két hét volt abban az időben, hanem csak 10 nap!! Hát akkor pontosítanék: 10 napa alatt hoztam össze!

Előzmény: ásítósmacska (82)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.21 0 0 82

ehhez nem kell két hét, csak 2 mp.... Nekipréseled a hájaidat a drótkerítésnek, és voilá...! :-DDDD

Előzmény: Rainmanus (79)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.21 0 0 81

És olyan hallottál, hogy nulla vádli edzéssel olyan valakinek a vádlija, mint egy menő testépítőnek??? Hát ess hasra, mert azzal is büszkélkedhetek!!!

Előzmény: Párizs73 (78)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.21 0 0 80

Hogy a f@szba vagy képes ehhez is hozzákapcsolni az MLM-et??? 

Előzmény: Párizs73 (78)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.21 0 0 79

Most már igen!

Párizs73 Creative Commons License 2017.08.21 0 0 78

Én még nem hallottam  olyat, hogy valaki  elkezdd edzeni és két hét alatt kockás hasa lenne. Azonban mindig  hall MLM-es körökben új dolgokat az ember.

ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.21 0 0 77

Ilyen a te kockáshasad is? :-DDDDD

Előzmény: Rainmanus (69)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.21 0 0 76

Annak is története van: Kickbox edzésen fel kellett állni egymás mellé sorba és az edző mindenkinek egy ütést nyomott a hasára...ott majdnem megfulladtam.. Akkor eldöntöttem, hogy bordás hasizmot akarok. Jött a téli szünet és én nekiálltam: hosszú felülés, rövid felülés, lábemelés... ezekből szinte pihenő nélkül több ezret naponta... Két hét után az edzésen megkaptam a hatalmas ütést és lepergett rólam..

Előzmény: Párizs73 (74)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.21 0 0 75

Indultam versenyen, harmadik lettem, de leléptettek szabálytalanság miatt és akkor rájöttem, hogy a versenyzés az nem megy nekem :(   Képzeld sárga övesként egy barna öves edzővel kellett játszanom: fordított felállásból, első jobb kézzel előre ugrottam és egy ütést bevittem fejre.. annyit mondott a pasi, hogy ez nagyon bent volt.. 1 pont... ezen felbuzdulva következő akcióm első lábbal köríves fejrúgás...csodálatosan csattant a fején, de sajnos közben a tartó lábamra csinált egy lábsöprést és elvágódtam.. A bíró nem adta meg a 2 pontos rúgásomat, mondván, hogy nem volt stabil az állás... Annyira elborult az agyam, hogy onnan nem emlékszem semmire, utólag mesélték el: akkor még nem volt szabad a combrúgás, én kétszer rúgtam combon, harmadszor meg seggberúgtam"..leléptettek... Egyszerűen annyira lemerevedtem, hogy nem tudtam se testre rúgni, fejre meg pláne nem.... Szóval összegezve: a lámpalázam miatt is éreztem, hogy ez a fajta "szereplés" nem az én műfajom.

Előzmény: Párizs73 (72)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.21 0 0 74

"aztán alig 2 hét alatt bordássá formáltam a hasizmaimat," Én ilyenről sem hallottam még. Pedig vannak testépítő versenyző ismerőseim és rengeteg edzenek hasra, de két hét alatt ez senkinek nem sikerült.

Rainmanus Creative Commons License 2017.08.21 0 0 73

Próbáltam én is a fokozatosságot, de néha nagyon türelmetlen voltam. Az egyik legnagyobb büszkeségem az ugró köríves rúgás volt... egyszerűen nem tudtam megcsinálni.... aztán egy edzés utáni szaunázás után éreztem, hogy a csípőm is annyira ellazult, hogy összejött.. onnantól már az is ment :)

Előzmény: Párizs73 (70)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.21 0 0 72

Ha ilyen jó erőben voltál és vagy akkor miért nem indultál valamelyik küzdősport  országos versenyén? Most még a Rain ital is segítene.

Előzmény: Rainmanus (71)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.21 0 0 71

Te is írtad, a versenyeidet, amikre büszke vagy! Gratulálok! Én meg említettem a kost.. Ugye tudod, hogy melyik az a "játék"? Bal kézzel megmarkolod a vasat, jobb kézzel meg a kost, párszor előre-hátra meglendíted és a végén fellököd... Arra jöttem rá, hogy hiba nélkül akárhányszor fel tudom lökni, de úgy, hogy a tetején hatalmasat csattan és majdnem az egész szétesik.. Az üzemeltető megkért, hogy ne törjem szét ( úgy emlékszem, hogy akkor éppen egyetlen ember sem tudta fellökni) Akkor odaálltam a koshoz úgy, hogy jobb láb és kéz elől, simán lendület nélkül fellöktem jobb kézzel... Azt mondták, hogy ilyet még nem láttak.. ( ez is az összpontosítástól volt, mert ugye Bruce Lee-nek volt az a nevezetes ütése első kézzel, amit szintén nagyon sokat gyakoroltam)  Ezeket nem azért meséltem el, hogy a vicc topicba vidd, bár nálad ezt sosem lehet tudni.

Előzmény: Párizs73 (67)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.21 0 0 70

Hát én két hét alatt nem  értem el eredményeket. A súlyok emelgetésénél meg fontosnak tartottam a biztonságot. Fekvenyomásnál is volt a közelemben mindig valaki, hogy ha nem tudtam kinyomni a súlyt segítsen rólam leszedni. Nagyobb súlyoknál három segítőnek is ott kell lenni, versenyen  pedig kötelező. 180-200 kg csúnya munkát tud végezni ha " ráragad" az emberre. Én vigyáztam, hogy ne sérüljek.

Rainmanus Creative Commons License 2017.08.21 0 0 69

A rúgásról írtam, hogy az már nem játszik, az 1990-ben ment! Az én korosztályom kung-fu, kickbox filmeken és könyveken nőtt fel.. Én addig nem nyugodtam, amíg meg nem tudtam csinálni a spárgát minden bemelegítés nélkül, aztán alig 2 hét alatt bordássá formáltam a hasizmaimat, azon tréningeztem, hogy hogyan lehet gyorsabb és erősebb az ütésem, rúgásom... Nagyon fanatikusan műveltem. Az öklömet is folyamatosan edzettem, hogy "ütésálló" legyen. Egy egy gyakorlatot képes voltam addig gyakorolni, amíg tökéletesen nem ment.. Ezt az érzést a versenyzésből biztosan tudod, hogy milyen!

Előzmény: Párizs73 (66)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.21 0 1 68

"Rainmanus 2017-08-20 18:42:52 7772

A kic-box meg az enyém és ököllel töröm a betont... elnézést, de én meg iszom hozzá! Ha két hétig napi 3 tasakkal innál meg belőle, akkor túlnyomnád a saját rekordodat! N.Ákost erőemelőt kérdezd meg róla, aki magát "ultraszkeptikusnak" vallja.. Vagy K.Ervint Szerbiából.." Megtaláltam betont írtál. Azonban ha oda tesz valaki eléd egy nagy betondarabot, egyet ráütsz és összetörik? A kezednek, öklödnek meg semmi baja?

Előzmény: Párizs73 (67)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.21 0 0 67

"Nem kő, de bármi más!" Nem azt írtad korábban,  hogy követ törsz?

Előzmény: Rainmanus (65)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.21 0 0 66

Tehát bármekkorát rúgsz, ütsz, a vasbeton kívül bármibe, nem törnek a csontjaid? Hát ez hogy lehetséges?

Előzmény: Rainmanus (65)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.21 0 1 65

Nem kő, de bármi más! Képzeld, hogy az öklömön és kézfejemen nem törnek a csontok, nem érzek ott fájdalmat, tehát szinte bármekkorát és bármennyit üthetek, tehát mondtam, hogy a vasbetonon kívül bármit. A katonaságnál még az emeletes ágyat is lerúgtam, mert akkor még a sípcsontomat is edzettem ( tudod a Kickboxer c. film után szabadon), de aztán jobbnak láttam azt inkább hagyni, így maradt az öklöm. Szkanderozástól sem féltem az ízületeimet. De a kedvenc játékom az, ahol a sín tetejére egy 5-7 kilós kost fel kell lökni!

Abban szívesen versenyeznék veled, mert oda igazi erő és összpontosítás kell... 

Előzmény: Párizs73 (62)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.21 0 0 64

Nem voltam rendőr. Nem verekedés érdekel. Arra válaszolj már végre, hogy Te milyen követ törsz és hogyan csinálod?

Előzmény: Rainmanus (63)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.21 -1 0 63

Olvasd el, hogy miből indult ez az eszmefuttatás és akkor meglátod, hogy nem verekedésről szólt az egész! Az meg fura lenne, ha egy ütés nem okozna sérülést; ahhoz művészet kell, hogy úgy üssön az ember :)  Rendőr voltál?

Előzmény: Párizs73 (61)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.21 0 2 62

Egyébként engem nem emberek megütése, hanem a kötőrés érdekel.  Pontosan  milyen kővel és hogyan csinálod?

Előzmény: Párizs73 (61)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.21 0 2 61

""Bár miattuk is annyit kapnék, mint egy épelméjű emberért," Ezt te írtad más topikban lévő emberekről. Egyébként egyetlen ütés is bűncselekmény, ha sérülést okoz.

Előzmény: Rainmanus (60)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!