Latod itt koveted el,es mindenki hibas ebben,nem tartjuk magunkat meltonak az oszehasonlitasba.De en azt megmondom neked,hogy eppen o mondta azt,hogy "amit en csinaltam,azt ti is csinalhatjatok,sott meg tobbet is".(valahogy igy).
Nincs most időm sajnos, ezen kívül kedvem sem és hangulatom sem hozzá. A jövő hét szerda NAGY nap lesz, az fogja kitölteni az egész hétvégémet. Néha majd elsétálok erre azért.
Véletlenek tényleg nincsenek, és meg kell hogy mondjam, borzasztóan "élvezem" ezeket a véletleneket. Izzik a levegő egyszerűen...meg az élet.
Sz'al az út. Végig olvasgattam nagyjából az eddigi hozzászólásokat, majd talán reflektálok is rá, ha lesz elég időm...Most csak az én utamról.
Most már azt hiszem, jó úton járok. Egyre tudatosabban. Elindult egy folyamat, amit hívhatunk felébredésnek is és már tudom, hogy nincs visszaút. Nem hagyom magam újra elaludni és elaltatni. Ez egy teljesebb és sokkal boldogabb élet. Sok bátorság kell hozzá, de megéri a fáradtságot. Tanulok sok mindent folyamatosan. Felejteni, elengedni. Megbocsátani. Emlékezni, újat kezdeni. Szeretni. Magamat is. Szembenézni, emberekkel, helyzetekkel. Nem félni. Már tudom, hogy nem vagyok egyedül.
És még sok mindent tanulok.
Az úton sok olyan ember van, akik ebben segítenek, ezt is észreveszem már. Ezért köszönet nekik!
"Well,az orok elet az nem mas,mint a nagyon eros energia ami elosztodik es megalapozza a vilagmindenseget,mi ennek az energianak vagyunk reszei,olyan nem letezik,hogy en,es te,de inkabb MI.
Ok most ugy erzem,hogy jol belecsaptam a lecsoba,ne haragudj,de szokasom."
Well, főleg ha húzol belőle egy vödörrel, de addig kihűl a lecsó. amibe meg belecsaptál: "MI" kerülgetjük a forró kását? kedveskedünk? ;-)))
Ó nem, nem várom én a 108-astól. Csak sejtem. No jó. Hírét is hallottam ;)
Az idő illúzió voltának megtapasztalásához több idő kell/het, mint ameddig egy-egy 48-as tart/hat. :) Mégiscsak nem lehet ok nélkül,hogy különböző hosszúságú formagyakorlatok terjedtek el. ?
Reinkarnáció az időben? Szerintem attól függ, hogy mit akarsz megtapasztalni, és mennyire vagy hajlandó az időről alkotott köznapi fogalmaktól és képektől elszakadni.
"off/ Nem vársz kicsit túl sokat a 108-tól? Minden benne van a kis formában is, ha jól csinálod. Egyébként a képességek elérésére a 48-as való. off."
A 108-as forma ,48-as forma 13-as forma,midegy az magaba meg nem fog csodakat csinalni,a csoda akkor fog tortenni ha kitartoan oszpontositunk a belso munkakra,ja munkakra,mert csak nehez belso gyotrodessel alakitjukat a jelenlegi helyzetunket.
"gb.:Han nem emlékszik rá nem tudja, az én értelmezésem szerint (csak az enyém szerint) Én még nem mindig emlékszem az álmaimra, tehát nem tudok arról, hogy egyáltalán álmodtam-e."
az almok jonnek-mennek,van amikor almodunk,van amikor ,nem az nagyon sokmidentol fugg.
En gondolom van egy par konyv ami foglalkozik ezzel a temaval,en szemelyesen nem vagyok nagyon jartas ebben,de biztos vagyok abban ,hogy Mester Kal ,sokat tudna neked segiteni ebben.
"ui.:Kérdés időovel, reinkarnációval kapcsolatban: Az újászületésünk az időoben késöbb kell, hogy történjen vagy sem? (éltem 1825-1870 kötelezőo-e, hogy 1870 után szülessek újjá, vagy születhetek 1492-ben is)"
En nem hiszek a reincarnation-ba,megmondom miert; ha minden ebben a szent pillanatban tortenik,akkor semmi sem tortenhet egy masik pillanatban,vagyis a multban ,vagy a jovoben.
Szoval erted? Mi csak hasznaljuk ezeket a kifelyezeseket,mert mi a latszatokra koncentralunk,erzeseink manipulalva vannak a latszatok torvenyei szerint,mint pl.az uton halladsz es latod az utat elotted ,nagyon keskeny,de amikor odaersz az igazsag,az mas,az ut elotted megint keskeny lesz a horizontnal.Vagy nezz fel egy magas epuletre,a reakciod teljesen mas lesz mintha az epulet tetejerol neznel le.
Igy van ez az elettel kapcsolatban is, halal az nem letezik,csak atalakulunk,format cserelunk,minden pillanatban,nem csak amikor" meghalunk",de amikor pislogsz mar nem ugyan azt latod ami a pislogas elott tortent,szoval az a pillanat "meghalt"ha ugy akarjuk hivni.
Szoval,ha orok "eletunk "van akkor felvetodik a kerdes,hogy mi az az orok "elet"?
Well,az orok elet az nem mas,mint a nagyon eros energia ami elosztodik es megalapozza a vilagmindenseget,mi ennek az energianak vagyunk reszei,olyan nem letezik,hogy en,es te,de inkabb MI.
Ok most ugy erzem,hogy jol belecsaptam a lecsoba,ne haragudj,de szokasom.
off/ Nem vársz kicsit túl sokat a 108-tól? Minden benne van a kis formában is, ha jól csinálod. Egyébként a képességek elérésére a 48-as való. off.
gb.:Han nem emlékszik rá nem tudja, az én értelmezésem szerint (csak az enyém szerint) Én még nem mindig emlékszem az álmaimra, tehát nem tudok arról, hogy egyáltalán álmodtam-e.
G.
ui.:Kérdés idővel, reinkarnációval kapcsolatban: Az újászületésünk az időben késöbb kell, hogy történjen vagy sem? (éltem 1825-1870 kötelező-e, hogy 1870 után szülessek újjá, vagy születhetek 1492-ben is)
Rég olvastam már, nagyon tetszett az írás. De csak a 'gondolatok' töltődtek vele. Talán a 108 formát ha tanuljuk, tapasztalatok is társulnak majd. Amit eddig hallottam róla, erre enged következtetni.
S mindemögött a nem múló - Fodor Ákos szavaival megfogalmazott - gondolat: