Az egymasutanisagi erzes,tudat ,az amit a 3. dimenzio produkcioja a 4.dimenzio ami atfoglalja mind a harmat.Yin & yeng=heher; dimenzio1,fekete;dimenzio2,a vonal a ketto kozott ;dimenzio 3(semleges),a karika oszefoglalja oket;dimenzio4.
A felelem az nem a szivunkben van hanem a rational mind ami produkalja,a szuleink es a tanitasi rendszer a hibas erte mert ok alapoztak meg,Pl,hanyszor hallottad azt az eleted soran,hogy ne csinald ezt ,vagy azt ,te nem vagy jo arra,vagy ,neked nincs hozza adottsagod.stb?
Olvasd el amit Danger Aveder ir, addig meg megnem erted,en nem azert raktam be mert nekem tetszik hanem azert mert segiteni akarom ,hogy masok is megertsek a lenyeget ,ami az orru k elott van ,es ha kigyo lenne akkor meg meg is csipne bennunket.hahaha.
Kahlil Gibran-tól olvastál már valamit? Nekem a "The Prophet" c. könyve van meg, nagyon jó!
"És ha egy félelemtől szeretnél szabadulni, a félelem a szívedben lakik, nem annak kezében, akitől félsz."
Egyébként nem értem azt, amikor írtad, hogy a múlt, a jelen és a jövő ugyanabban a pillanatban van és nincs reinkarnáció épp emiatt. Ezt már egyáltalán nem tudom követni...
" A félelem ruhákba csavarja a testünket, a szeretet mezítelenül hagy. A félelem görcsösen kapaszkodik mindenbe és mindenhez ragaszkodik amink csak van, míg a szeretet odaad mindent. A félelem bezár, a szeretet megnyit. A félelem megragad, a szeretet elenged. A félelem sajog, a szeretet enyhít. A félelem támad, a szeretet módosít. Minden emberi gondolat, szó és tett, vagy az egyik vagy a másik érzelem. Nincs más választás, mert nincs semmi más amiből választhatsz..."
Ezt egy másik fórumban találtam, onnan másoltam be ide. Tudod, beszéltünk erről...nagyon tetszik, nagyon igaz!
Megnéztem a Kung Fu Hustle-t. Hát, volt benne egy olyan jelenet, amikor már szinte sikítoztam, annyira nevettem, alig kaptam levegőt. :))) Nagyon "lefárasztó" film volt, nagyon sokat nevettem rajta.