Chris ezúttal egy háromnapos kampányba vágott bele.
Tour of Elk Grove Elk Grove Village Bank prologue time trial, 4.5mi (6,44 km)
1 Tom Zirbel (Bissell Pro Cycling Team) 0.08.36.37 (50.526 km/h) 2 Chris Horner (Astana) 0.03.21 3 Francois Parisien (Team Race Pro) 0.08.30 4 Ryan Roth (Team Race Pro) 0.11.15 5 David Veilleux (Kelly Benefits Strategies/Medifast) 0.11.43 6 Reid Mumford (Kelly Benefits Strategies/Medifast) 0.12.70 7 Dominique Rollin (Toyota) 0.13.46 8 Brian Buchholz (Kelly Benefits Strategies/Medifast) 0.14.39 9 Bernard Van Ulden (Jelly Belly) 0.14.74 10 Scott Zwizaski (Bissell Pro Cycling Team) 0.17.03 11 Garrett Peltonen (Bissell Pro Cycling Team) 0.17.35 12 Tyler Hamilton (Rock Racing) 0.17.44
Egyedül nehéz lesz, bár alaposan elkalapálta Hamiltont, akinek - bár asz még előző életében volt - mégis csak van otthon egy olimpiai aranyérme a sufniban.
Még két szakasz vér a bátor amerikaira, egy 150 km-es mezőnyverseny és egy 80 km-es városi körözés.
Ez jó hír, ezek szerint nem érezte rosszul magát Klöden Bruyneel kezei alatt és most hogy kibőjtölik lassan ezt az évet, el lehet kezdeni a jövőbe tekinteni. :)
Olyan nagyon sok érkezőre nem számítok, szerintem a biztos távozókon felül max egy-két ember megy el.
Yakovlev szerintem aláírt volna a többi kazahkal, valószínű, hogy van ajánlata máshonnan is, Freijel ugyanez lehet a helyzet, ha a többi svájci aláírt, ő miért nem?
Joachim kilenc évet húzott már le Johan mellett, ő szvsz maradni fog.
Kemps és De Kort országos cimborák, ők vagy együtt mennek, vagy együtt maradnak. Mivel két vízhordó számára ezen ínséges időkben nem nagyon van hely, valószínű, hogy maradnak. :-)
Röné szerintem (ne kövezzetek meg nagyon) el fog igazolni, ha talál helyet. Nem érezte igazán jól magát a nyilatkozatai alapján, bár végül az osztrák körön kapott lehetőséget, de az mégsem egy Giro vagy pláne Tour.
Mazet a múlt héten azt nyilatkozta, hogy nem tárgyal még senkivel, majd a Tour után. A Credit Agricole-t azért megemlítette, de annak a csapatnak nem túl biztató a jövője, szóval szerintem nem megy sehova.
"Ich freue mich, dass ich meine Karriere beim Astana-Team fortsetzen kann. Wenn ich mir anschaue, dass viele Fahrer wieder unterschrieben haben, beweist dies, dass wir von unserem Projekt überzeugt sind - unabhängig davon, zu welchen Rennen wir eingeladen werden“, wird Klöden zitiert. „Wir haben natürlich noch Ziele für dieses Jahr, aber ich freue mich schon auf die nächste Saison.“
"Nagyon örülök, hogy az Astanánál folytathatom a karrieremet. Ha azt nézem, hogy milyen sok versenyző írt újra alá, bizonyítja számomra, hogy a projektünk meggyőző, függetlenül attól, hogy milyen versenyre hívnak meg minket." - mondja Klöden. "Természetesen erre az évre is vannak még céljaink, de én már előre örülök a következő szezonnak"
Azzal, hogy minden csapat kilépett a pro tour sorozatból, kevesebb lesz a kötelező verseny, kevesebb kerékpáros is elég lesz egy csapatba. Az Euskaltel tulajdonosa Miguel Madariaga már most bejelentette, hogy 20-10 főre csökkenti a keretét.
Igen, ez nagyon jó, hogy mind a 3 nagy versenyző ott marad, de a sok maradónak is nagyon örülök, viszont valaki azt is megírhatná, ha már lehet tudni, hogy kik lehetnek potenciális érkezők.
Ennek nagyon örülök. Ebből a szempontból is nagyon sikeres volt a giro, mindkét élversenyző Contador és Klöden is azt nyilatkoztak, hogy nagyon jó bajtársi kapcsolat alakult ki közöttük a verseny alatt. Klöden rendkívül érzékeny ember, neki egyáltalán nem mindegy, hogy kivel kell együtt dolgoznia. Ügyes vezető a madridi, hogy így meg tudta nyerni magának.
Antonio Colom -> Katyusa Koen de Kort René Haselbacher Serguei Ivanov -> saját bevallása szerint most veri fel az árát, valószínű, hogy Katyusa Benoit Joachim Aaron Kemps Julian Mazet Andrey Mizurov -> elképzelhetetlen, hogy a Kazah TT-bajnokot elengedjék, szvsz az fizetésén egyezkednek. Jose Luis Rubiera -> visszavonul, a felesége ügyvédi irodája majd eltartja. :-) Serguei Yakovlev Thomas Frei