Keresés

Részletes keresés

Pille Creative Commons License 2001.10.20 0 0 59
Te is ládáztál?????
Ne mondd má'! :)
Előzmény: Törölt nick (55)
Pille Creative Commons License 2001.10.20 0 0 58
Nem én voltam! :))))))
Előzmény: Iura (57)
Iura Creative Commons License 2001.10.20 0 0 57
pár duc= 2 duc (így lehet 2 )
És köszi (még 1x) a kezdeményezést!
Előzmény: Pille (54)
Iura Creative Commons License 2001.10.20 0 0 56
Csaszi,
1. nagyon örülök, hogy (újra) látlak.
2. honnan ez az optimizmusod, hogy lesz (újra) láda? Netán IntMan, akibe belefutottál, holnapra igérte? Vagy..?
113710791, legalább így vegyük fel a kapcs-t.
Előzmény: A Csaszi (52)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.19 0 0 55
:o)

Ui.: Ez a topic szép emlékeket ébresztett és mosolyt csalt az arcomra. THX

Előzmény: Gyógyegér (40)
Pille Creative Commons License 2001.10.19 0 0 54
Vagy van egy másik Párduc...? Hmmm.....
Előzmény: Pille (53)
Pille Creative Commons License 2001.10.19 0 0 53
Majd megmondom neki (Párducnak), hogy figyeljen jobban oda rád. :)) Mikor találkoztatok egyáltalán? Biztos, hogy a Párduc volt az? Nem csak egy csinos lánykát fixíroztál, és be akartad magadnak mesélni, hogy ismered valahonnan? :)))))
Egyébként Párduc szorgalmasan tanul, és rendszeresen jár oda, ahova, úgyhogy gondolom, elég sokszor fordul meg ugyanazon az útvonalon, azonos időkben. :))))
Előzmény: A Csaszi (52)
A Csaszi Creative Commons License 2001.10.19 0 0 52
Én kérem csak azt szeretném mondani, hogy a minap belefutottam IntMan-be, midőn épp kinéztem az "irodám" ablakán.. s ez egy jó véletlen volt.

Aztán az elmúlt 1-2 hétben kéccer is belefutotam Párducba a tömegközlekedésen, de mivel nagyon nem ismert fel, így ez egyoldalú megfigyelés volt részemről. Vagyis ez is egy véletlen, mely még ismétlődést is mutatott.

S végül itten van ezen remek fórum, az egyre gyűlő társasággal.

Mindezekből tán azt tudom leszűrni, hogy a véletleneknek is van egy iránya, s most épp jófelé halad(unk). S ki tudja mi lesz még?! :))

A Csé.

proRED Creative Commons License 2001.10.19 0 0 51
Naszóval isteni látni mindenkit.
A láda feeling lassan ide is beköltözik.Bár Soha nem lesz már olyan mint volt,de a lényeg ,hogy a törzstagok egymásra találtak újra./Csak itt csenben jegyzem meg,hogy örülök is neki egy kicsit,MERT ITT NINCSENEK sulinetesek,és mindenféle betolakodók mint a chaten./
A remény él bennem erősen,hogy egyszer még lesz láda.
OLYAN jó volt nem?
Nademostkomolyan...

Blacky

Fáradt Vándor Creative Commons License 2001.10.19 0 0 50
Ez a lista elég érdekes nehogymá előbb kerültél be mint én :-)) A listából ugyanis ez tűnik ki...
Fáradt Vándor Creative Commons License 2001.10.19 0 0 49
Képbeillesztés álá HTML < img src=... > de csak netről lehet...
Grg Creative Commons License 2001.10.19 0 0 48
Az enyémet is, lécciléccilécci!! :))))
Előzmény: napsüti (47)
napsüti Creative Commons License 2001.10.19 0 0 47
Gyógyi!

Nem lehetne, hogy eljusson hozzám az az ikonsor? Vagy legalább a sajátom ... úúúúgy szeretném. Eccer régen lementettem, de egy gépelhalás során eltűnt .... Ugye megteszed???

Sunshine

Előzmény: Gyógyegér (42)
Iura Creative Commons License 2001.10.18 0 0 46
Sziasztok +int! Gyógyegér kistájára ugyan nem kerültem, de a retix által hiányoltak között szerepelek. No és persze most itt is. Viszont jó volt látni Gyógyegér listáján a sok-sok ismerős nevet.
Hátha mégis feltámad halottaiból a Lá
da? (Mintha már kezdene mocorogni sírjában.)
A Lukács
Előzmény: Gyógyegér (44)
ASL Creative Commons License 2001.10.18 0 0 45
Acsíkoshátút Tigrisre szoktuk mondani szópótló szó gyanánt. :) Bár ki tudja,lehet,hogy az indexen is van ilyen emberke.
Előzmény: Gyógyegér (44)
Gyógyegér Creative Commons License 2001.10.18 0 0 44
Nem vallom be! Soha!

Tudom ám, hogy ketten vannak feketék. Mint ahogy van legalább három tigris is. Van ugye Tigris, Tygriss, meg Tiger. Most azon gondolkozom, hogy a csíkoshátú itt az indexen van, vagy a Ládából ismerős a neve? Na, mindegy...

Előzmény: ASL (43)
ASL Creative Commons License 2001.10.18 0 0 43
Valld be őszintén Egérke,hogy te Blacky alatt Orsira gondoltál!;)
Előzmény: Gyógyegér (42)
Gyógyegér Creative Commons License 2001.10.18 0 0 42
Hmm... kicsit csaltam ám... és talán épp emiatt hibáztam is. Pl. kimaradt a névsorból Signetta és Kiddan... ők már a le-OK-zás után jutottak eszembe. De valójában scak elővettem az arcképeket tartalmazó foldert és onnan szép sorban bemásolgattam a neveket. Na ja, aki megteheti... ;o))

Gyógyi

Előzmény: proRED (41)
proRED Creative Commons License 2001.10.18 0 0 41
Gyógyegér:

Blacky vagyok.Nagyon köszönöm,hogy nem felejtettél ki a névsorból,ezt tudod azt jelenti nekem,hogy nyomot hagytam talán.:))

Blacky

Gyógyegér Creative Commons License 2001.10.18 0 0 40
Na jó, ti akartátok... nagyjából, persze a teljesség igénye nélkül megpróbálom felsorolni, ki mindenki volt viszonylag rendszeres látogatója a ládának... (Rendszeresnek tekintem, akinek ikonja is vót...)

Nem névsorban, mert nem úgy szerepelnek a listán, úgyhogy bocs... érkezési sorrendben. :D

Yossi, Attila36 (idén már 37), Christine, Merci*, retix (szigorúan kisbetűvel! :o))) ), smile, IntMan, Zobel, Itty, Piggy, Smithi, Tomi, Papi, Öreg Nat, Blacky, Yuli (lebuktassam vagy ne?), Duke, Trixy, Edy, Tigris, k-soft, Morci, Csaszi, Cuki, Kis, Gyógyegér, Janus, Pimpa, Aligjimmy, Peach (Ládatündi), Sunshine, DRG, Esby, Mariah, Zorro, Hanzika, Wolfy, Venusz, Destiny Woman, Warhead, Orpheus Venice, Ladysokk, Sebi, Groove, Joy, Bouzo, BB, Fiorilla, Hollow, Nedda, Angel, Petra, ASL, RED, Wiccc, FuRFuR, Récsöl, ENZO, Noi, Szami, Alkimista (alias Ender), Tini, Duke, Cuki, Wildcat, Pussycat, Tomka, Párduc, Drake, Garfi, Jesssy, Batistuta, Kukacmukac, Zolika, Mb (hogy ez ki lehetett??), Matrix , Dzseni, Cicalany, Orsi, Morpheus, Tigryss, Dragonfly, Kisvirág, Bukti, Elmo, Flori, Catleen, Floyd, Hold, Bomfunk, Hokis, Floppy, Milli, Sonny, Sass, Predator, Blasius, Greenpeace, Christianus, Nyuszy, Deejay, Zippo, Yogi, Chilli, Vaqvarnew, BTK, Bluehighway, Magor, Yarhud, Móki, Biohazard, Bubu, Flóri-móri.

Valaki elárulná, hogy lehet képet beilleszteni ide?

Gyógyi

Fáradt Vándor Creative Commons License 2001.10.18 0 0 39
Edyt drága,

remény mindig van, hol erősebb, hol gyengébb, de valamekkora mindig, merthogy ez tartja össze a társaságot... per pillanat tudok valamiről, ami örömteli... lenne ha úgy lenne, de inkább nem mondok semmit se nem, mert az elmúlt hosszú hónapok folyamán többször nézett úgy ki hogy úgy lesz aztán mégsem...

Marad tehát a remény (egyelőre).

Örülök nektek, csak szorgosan írogassatok továbbra is (amíg nem lesz máshová).

"Zé".

Előzmény: Edyt (24)
Iura Creative Commons License 2001.10.17 0 0 38
Sziasztok! Köszi a nicknapi üdvözletet! Én már tegnap is írtam, nem tudom, hova tünt, igaz, nagyon nehezen jutottam be. Jó titeket látni! retix kivánságlistája egyik darabjaként jelentkezem. A Lukács
Előzmény: A Csaszi (37)
A Csaszi Creative Commons License 2001.10.17 0 0 37
Holnap lesz ám Lukács nevének napja, éljen-éljen soká! :-))

ASL:
Minden megvan, vhol. a kincstárban.. gondolom én. De ez csak valamejik miniszterem tudhassa pontosan.... majd alkalom adtán előszedetem velük. :)

A Csé.

AtiZsebi Creative Commons License 2001.10.17 0 0 36
Sziasztok :)
Sue azt akarja, hogy most gyorsan regisztráljam... De inkább megteszem, mert különben még kitúr... :)
(na ilyen téren semmi nem változott :-)) )
retix Creative Commons License 2001.10.17 0 0 35
retix Pille
21:28 Továbbra is neked küldöm :-)
retix Creative Commons License 2001.10.17 0 0 34
Pille, ezt neked :-)
Előzmény: Pille (29)
retix Creative Commons License 2001.10.17 0 0 33
Ahoj.
A teljesség igénye nélkül, de az én számomra feltétlen vagy feltételekkel hiányoznak a következő személyek a Ládából (in alphabetical order):

A_Lukács
Angel
Ati
Attla
Al-an
Christine
Đuke (te catcheg)
Ichora
LadySokk
matrix
miau
ÖregNat
Rachel (rexöl)
Smithi
Sue
Tigris
Tomika
Yossarian
Yuhu
Yuli
Valakey
Warhead

Ez persze nem jelenti, hogy mások nem is... Így pl. jól emlékszem ASL-re is, és Zorróról is megvan a magam emlékképe :-)
Szóval nem is hiánylista, hanem inkább névsor ez a fenti! Kérem a többieket is, hogy gyűjtsük össze azokat, akik számára a Láda megszűnte igen fájdalmas dolog volt.
Van persze olyan ember, akinek neve Csery Mihály történetíróra emlékeztet, és aki sokat tehetne azért, hogy legyen megint láda(szerűség). Őt majd akkor veszem fel a listámra, mikor hozzátehetem, hogy köszi! :-)

proRED Creative Commons License 2001.10.17 0 0 32
nem hiszek a szememnek ha megpillantom ezt a sok ismerős nevet.Mi van velete?Mi van a Ládával?
Minek kérdezek ennyit?:)))
Na rohanok most,de NAGYON jó volt látni,hogy itt vagytok.

pápááá

‡BLACKY‡/Rebelion/

Zolika1976 Creative Commons License 2001.10.17 0 0 31
Pille, hogy te mikre nem emlékszel...
:-)))

De az vagyok!!!!!
:-D

"Z"

Fáradt Vándor Creative Commons License 2001.10.17 0 0 30
Ittymami!

Remélni mindig kell, meg lehet, addig is tessék már Patakra szervezni egy CÉPÉ-t! :-)))

Előzmény: Itty (21)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!