'A következő ellenfél a német válogatott. Mire számít? Hajdu János - A németek a következő meccs esélyesei, ez nem kérdéses. '
Vajon miért? Jelenlegi formájuk alapján (lásd koreai meccs....)? Az előkészületi mérkőzések alapján (ahol elég kínkeserves meccseket játszottak az általunk legyőzött svédekkel)?
Nem lesz könnyű meccs, szó se róla, de 'egyértelmű esélyesnek' - főleg Hajdu által - kikiáltani óket nem szerencsés.
- Miért nem játszik Pigniczki Krisztina? Az ő védekezése sokat lendíthetne a csapaton. Hajdu János - Megvannak az okai annak, hogy ő nem lépett pályára, ezekről azonban nem szeretnék beszélni, nem lenne korrekt.
--------------------------- igazán "szerencsés" kapitányi nyilatkozat, lehet gyártani az elméleteket újra...
Nem Tomori vállalta el, mint ahogy nyilatkozta, hanem Görbe mondta meg, hogy ő lője. Namost a baj az, hogy ilyenkor azért a szöv. kapitány szól be, hogy mi legyen. Bár..... igy sült el jól
Most találtam ezt a linket, gondoltam megosztom veletek, hátha örül majd neki valaki:-) Ezen a link ALJÁN minden megtalálható a Női kézilabda olimpia torna, eredmények táblázatok stb. 2008. évi nyári olimpiai játékok (kézilabda)
'és most egyelőre (remélem, csak egyelőre) Tóth is lenullázza magát'
Hajlamos vagyok szinte örülni annak h Tóthnak eddig nem megy, mert így nagyon jó az esély arra hogy a következő (fontosabb) meccseken menni fog neki. Ő mindig nagyon hullámzó teljesítménnyel rukkol elő világversenyeken: ha eddig jó lett volna, akkor már félnék tőle hogy jön a hullámvölgy. Így azonban van rá esély h egyszer csak - klikk! - minden összeáll és Tóth Timi beindul. (Mint például a vb-n az oroszok ellen...)
Éppen hogy nem: ha jó a koreai csapat akkor mindig szenvedünk velük, hosszú ideig (a 2003-as vb-ig) ők voltak a mumusaink. Utána viszont tényleg elég könnyen vertük őket többször; tavaly a vb-n mondjuk nem, de akkor sem volt túl jó a csapatuk. Szóval ha a tavalyi csapat lenne tőlük Pekingben, akkor igen, de ez a mostani mintha jobb lenne.
Úgyhogy a németek és (a mai svédek elleni mecsüket látva) az oroszok ellen szvsz biztosabbra mehetünk (nem biztosra, csak biztosabbra...)
A végén azért csak behúzták az oroszok. Erősen hasonlított ez a meccs a mi svédek elleni meccsünkhöz. Nagyon kiegyenlíettek az erőviszonyok a csoportunban. Van egy olyan érzésem, hogy ebből vagy nagyon jól jövünk ki (1. vagy 2. hely, középdöntőben könnyed továbbjutás), vagy pedig még a csoportból sem megyünk tovább.
Ezt a NA "buktatást" (mivel itt off lenne) majd légyszíves fejtsd ki a blogodban bővebben.
Kíváncsi vagyok Te melyik verziót tartod valóságosnak. Remélem nem azt az akkoriban unalomig szajkózott bornírtságot, amiről egy nagytudású még topicot is nyitott annak idején itt az indexen.
Konkolynak látnia kellett, hogy Görbicz fáradt (sőt azt is mondták a meccs előtt, hogy megérezte a lába a svédek elleni harcot, de nem akarom az ördögöt a falra festeni), és tudja azt is, hogy a lelkesedése miatt képes túlvállalni magát.
Na hát igen, ez egy érdekes kérdés, hogy hogyan vannak leosztva a lapok Hajdu és Konkoly között. Mert utóbbinak lehetne annyi esze, hogy építő javaslatokat tegyen. Feltételezem, hogy van is, csak hát a végső felelősség a kapitányé, ez aligha kérdés, és ha már a svéd meccsen be volt majrézva a meccsbe nyúlástól, akkor várható, hogy nem lesz nagy tigris ezután sem.
nem kell mentegetőzni és pozicionálni, hogy mi egy blogbejegyzés és milyen. nagyon jó írás volt. és hát blogolunk sokan, belebeszélünk jó sok mindenbe, amihez nyilván... ez a sajátossága. kfg
Egyrészt ebben sok igazság van, persze a billentyűzet mellől könnyű baromi okosnak lenni. Másrészt ami legkevésbé hiányzik most, az a játékosok egymás közti, és az edzővel szembeni ellentétének szítása. A cserékkel kapcsolatban pedig ott ül Konkoly is a padon, aki azért elég jól szokott cserélgetni a Győrben. Esetleg beszélhetnének a kapitánnyal.
Nem írás és nem is cikk, hanem egy blog bejegyzés (részemről), ami nem ugyanaz, már csak a műfaját tekintve sem. 8)
Amúgy nem profi újságíró és nem is kézilabda szakértő vagyok, hanem egyszerű kézilabda szurkoló (ETO, MKB), aki elég sok meccset lát és látott életében nem csak TV-ben, hanem többnyire élőben.
A blog bejegyzésem bizonyos része, lehet hogy kicsit erősre és sértőre sikerült (rekonstrukciós rész), mentségemre szóljon, hogy Hajdú -közelből átélt- férfi válogatottbeli munkássága miatt nálam igen erős hátránnyal indult. Amúgy nem kicsit cseszte el nekem a hét kezdetét kora hajnalban, ahhoz képest nagyon finom voltam.