Nem ismerték el, hogy kaptak konkrét figyelmeztetést. Azt igen, hogy nem álltak a helyzet magaslatán, gyenge jeleknek minősítették a saját, szerzett infóikat, tegnap le is mondott a Shin Bet vezetője. Maga a Hamász pedig elmondta, hogy hosszú ideig szándékosan altatták Izraelt.
Vagy előbbre jön. Hiszen állítólag a nép nem ért egyet a Hamász terroristáival, tehát ha sikerül kiiktatni azokat, akik el akarják törölni Izraelt, elhárul az akadály a békekötés elől.
Ugyan, hümi...:D Megint angolnát játszol? Azt írtam, hogy ha nem foglalkoznának a civilekkel, akkor ezt tették volna. Ne is próbálkozz azzal, hogy átfordítod úgy, mintha én ezt akarnám.:DD
A túszejtőt likvidálják, igen. Igyekezve elkerülni, hogy a túsz sérüljön, de ez nem mindig sikerül. Viszont a túszejtőt minden körülmények között likvidálják, a lehető leghatékonyabban.
Ugyanez zajlik Gázában. Ha nem foglalkoznának a civilekkel, egyszerűen elindítják 7-én a szőnyegbombázásokat, és porig rombolják az egészet, a tengerparttól a határokig. Aztán még háromszor végigmennek rajta gyűjtóbombákkal,napalmmal, mittudomén, ami akad. Vagy odabaxnak pár atombombát, az is van a raktárban. Na, akkor lenne ok feldemhedni, hogy aránytalanul nagy volt a válaszcsapás. Most nincs.
Többször beírtad ezt a marhaságot, igen. Én pedig megkérdeztem, hány olyan esetről tudsz, amikor a tömeggyilkost, aki közölte, hogy továbbra is ölni fog, futni hagyják fegyverrel a kezében csak azért, mert túszai vannak. Azóta se sikerült rá válaszolnod.