Keresés

Részletes keresés

gb. Creative Commons License 2005.11.15 0 0 169

Ja ,hat nemnagyon baratkozik ezzel a lakokocsi gondolattal ,de en azt szeretnem csinalni,csak jarni a vilagot ,es mindig ott lenni ahol jo az ido,tulajdonkeppen en utalom a hideget,megtudnek nelkule lenni,hidd el.

udv.

Előzmény: Törölt nick (161)
alendla Creative Commons License 2005.11.14 0 0 168
Én sem, és amikor elolvastam...nagy meglepi volt! :)
Előzmény: aglaea (167)
aglaea Creative Commons License 2005.11.14 0 0 167

Itt vagyok, itt válaszolok:)) nem olvastam előtte, amit Te írtál, ezért is lepődtem meg ;)

Előzmény: alendla (166)
alendla Creative Commons License 2005.11.14 0 0 166

Minden olyan helyzetben, amiben rosszul érzed magad, mérlegelni kell, aztán dönteni. Mérlegelni minden körülményt, megnézni, hogy az adott helyzet milyen előnyökkel és hátrányokkal jár számodra. Ha a hátrányok többségben vannak, lépni kell a saját érdekedben. Persze, lehet sokáig is szenvedni...

Igen, vannak körülöttünk emberek, de ha Te szenvedsz egy helyzettől, az nekik sem jó, valószínűleg a helyzet előhozza a rosszabb tulajdonságaidat és attól a Téged körülvevő emberek is szenvednek.

Nehéz szembenézni a dolgokkal, sokszor nem kevés időbe telik, hogy tisztán (tisztábban) lássunk egy bizonyos kérdésben.

Előzmény: badog ember (149)
aglaea Creative Commons License 2005.11.14 0 0 165

sziasztok,

tegnap este jutott eszembe egy hasonlat az Úton járással kapcsolatban.

Nekem egy kicsit olyan, mintha megint kicsi gyerek lennék. Először felállok, aztán megteszem az első lépéseket, elesek, felkelek, megint lépegetek, aztán már megyek, néha megbotlok, de csak megyek tovább, közben megtanulom használni az érzékszerveimet, ami nagyon izgalmas:)), és ezzel együtt eljön a kérdések időszaka is. Ahogy haladok, úgy találkozom ismeretlen dolgokkal, és  - perpillanat ez van -ahogy a kisgyerek, kérdezek, hogy ez mi? hogyan működik? miért így? miért nem máshogy? És lassanként megkapom a válaszokat is, és tanulok - folyamatosan. Persze nem fenékig tejfel, de a fényhez hozzátartozik az árnyék is.

alendla Creative Commons License 2005.11.14 0 0 164
Ja, egyébként 37-es jól van. :-)
Előzmény: Törölt nick (157)
alendla Creative Commons License 2005.11.14 0 0 163

Vagy ha egyszerűbb és tudod 37-es számát, ő meg tudja adni az enyémet, felhatalmazom rá... :-)))

Persze, ehhez az kell, hogy elolvasd időben ezt az üzit. :)

Előzmény: alendla (162)
alendla Creative Commons License 2005.11.14 0 0 162

Szia!

Most olvasom csak a hozzászólásod. Ma reggel volt edzés, voltam is. (Igen, 37-es tanít) Egyébként meg ráérek ma délután, szóval találkozhatunk! Ha tudsz nekem írni e-mailt, akkor megadom a mobilszámomat és egyeztethetünk...

A.

Törölt nick Creative Commons License 2005.11.14 0 0 161

" Ugy latszik a mindenhato adott neked meg egy chance-et;De ne gondold,hogy sok van!"

nem nincs sok, csak éppen elegendő, amit meg adtak azt nem vizsgáégatom, elég ha van ;-)

na ha én egyszer azt mondanám az asszonynak, hogy holnaptól fogva kempingkocsi... na mindegy

üdv: a
Előzmény: gb. (160)
gb. Creative Commons License 2005.11.13 0 0 160

Na nem dicsekedebol irtam,csak anyi,hogy kis harom haloszobas hazban elunk,es most Brian itthagyott bennunket ,lett egy ures ,varjuk,hogy Mark leeretsegizzen.es utanna eladjuk a hazat es veszunk egy kis kemping-kocsit es abban fogunk elni,meg megnem halunk.itt a vege fuss el vele.

Ugy latszik a mindenhato adott neked meg egy chance-et;De ne gondold,hogy sok van!

Udv.

Előzmény: Törölt nick (159)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.13 0 0 159
Békesség testvér!

azt hiszem részem volt életem második tüdőgyulladását is lábon, dohányozva kihordani

valószínűleg sok köze volt a Magasságbélinek hozzá, hogy el nem patkoltam (vki odafenn nagyon vigyáz rám)

saját meditációs szoba!!! hogy le nem ég a bőr a képedről, miközben sanyarú sorsa barátodnak itt kel szenvednie ;-)))

na ennek örülök, jó neked

tartsd a szíved tisztán, én megtartalak benne téged

üdv: kal
Előzmény: gb. (158)
gb. Creative Commons License 2005.11.13 0 0 158

Szervusz kedves Baratom,

Jo hireket irsz,ha az egeszseg jol van,Ne feljetek ettol az orszagtol,mert nem ugy van itt,ahogy a tv mutatja. hidd el nekem en jartam sok fele az orszagban,es en jarok dolgozni a getto-k ba is .az emberek ugyan olyanok mint mindenutt,jok es rosszak, de ha a jot latod bennuk akkor minden jora fordul.

most az aszony szonyeget vasarol,aztan en festek,es utanna jon a keretezes,mert Brian szobajat en ki fogom sajatitani,meditacio szobanak.

"hogy tetszik a Kaczvinszky?"

meg nem volt ra idom,de nemsokara megnezem.

Barati olelettel neked is ,

gb.

Törölt nick Creative Commons License 2005.11.13 0 0 157
no elkezdett pörögni a topikk

Alendla!

te 37-essel edzzel jelenleg?
(mármint Péterre gondolok)
mi van vele? kimentek holnap délután is? mert holnap megyek fel Pestre, s esetleg találkozhatnánk személyesen is. jó lenne, ha gondolod

mit szólsz hozzá?

gb!

remélem már sikerült bekeretezned a papirost a csövekkel való küzdés közepette ;-)
errefelé sok minden történt az utóbbi időben, nem is tudom mit írjak azokról, egy biztos: jól esne egy kis elvonulás, magány de ez most nem adatik meg, sok a munka

(ami azt jelenti, hogy szerencsére van, talán 1-2 év és meglátogatunk titeket, bár az igazat megvallva választhattál volna egy kicsit kedvesebb országot is, jelenleg nagyon csúnya dolgok folynak általa)

egyszóval örülök, hogy vagy te vén gazember, és remélem jól vannak a szeretteid is, én meggyógyultam szerencsésen, picikét köhögök, de már semmi komoly

hogy tetszik a Kaczvinszky? sikerült beleolvasnod? szerintem nagyon jó, ha más a véleményed jelezd kérlek és indokold

ölellek

kal
Előzmény: gb. (140)
alendla Creative Commons License 2005.11.13 0 0 156
A többire majd holnap válaszolok, sziasztok!
alendla Creative Commons License 2005.11.13 0 0 155

Próbálj ne leragadni egy gondolatnál, csak hagyd, hadd menjenek! A rossz gondolatokat pedig egyszerűen söpörd el, tartsd távol magadtól. Minden "probléma" egy rossz gondolatnál kezdődik, tehát ha meg tudod fogni rögtön az elején, nyerő helyzetben vagy. Egyszerre csak egy dologra koncentrálj és élj a jelenben, ne a múltban vagy a jövőben.

Egyébként, ha felismered, hogy nem jó úton jársz, akkor az már valóban fél siker. :-)

Előzmény: badog ember (148)
gb. Creative Commons License 2005.11.13 0 0 154

Koszi,minden az egyentol fugg.MINDEN!!

Előzmény: badog ember (152)
gb. Creative Commons License 2005.11.13 0 0 153

Ha csak odaadtad volna az 5 ezrest az elso alkalomra,minden maskepp lenne,tudod nagyon jol ,hogy vanmeg ott ahonnan ez jott.

Előzmény: alendla (147)
badog ember Creative Commons License 2005.11.13 0 0 152

mar te jo uton jarsz

Fel siker szamomra, ha Te igy latod. A siker akkor lesz teljes, ha en is igy fogom erezni legbelul.

Előzmény: gb. (150)
gb. Creative Commons License 2005.11.13 0 0 151

Szia,

Mester Walsch jol abrazoltatja az eredeti gondolatot;

Mesz az utcan. Latsz egy oreg koldus aszonyt,akinek szemmel lathatoan csak az van ,ami a hatan van. Akarsz neki segiteni,es belenyulsz a zsebedbe es egy 5ezrest huzol ki.

Namost,aGONDOLAT jon ;hej aljon meg a menet 5ezer forint az nekemkell ma venni ezt meg azt,keresek egy kissebb penzt ,megint belenyulsz a zsebedbe ,de csak egy szazast talalsz.

Elszegyeled magad,es mar ebben a pillanatban mar minden keso mert elhalladtal elotte.

A szegeny oreg aszony nem kapott semmit.Te sem kaptal semmit.

Szoval erted?

Előzmény: alendla (146)
gb. Creative Commons License 2005.11.13 0 0 150

Szia ,

Latod ,ha van olyan,hogy eredeti bun,akkor azok a gondolatok.

Irtad,hogy mar azut amit kovettel mar nem azt abrazolja ami vagy;szoval mar te jo uton jarsz mert ez az elso lepes ,mester Gurdjieff mondta ,hogyha felismerjuk,hogy bortonbe vagyunk,csak akkor lehet a lehetosege a kiszabadulasra.

egy oreg mondas azt mondja; az ezer merfoldi utazas mindig az elso lepessel kezdodik.

Előzmény: badog ember (148)
badog ember Creative Commons License 2005.11.13 0 0 149
Van ugy, hogy onzosegnek tartom azt nezni, hogy nekem mi a legjobb. Hiszen korulvesznek emberek. Vagy ez lenne a gyavasag? Hogyan lehet batorsagot, erot meriteni?
Előzmény: alendla (145)
badog ember Creative Commons License 2005.11.13 0 0 148

Nagyon nehez a gondolatokat kiiktatni. Mindig tele vagyok gondolatokkal. Es sokszor elnyomjak az erzeseimet.

Koszonom a jokivansagokat az UTRA.

Előzmény: gb. (144)
alendla Creative Commons License 2005.11.13 0 0 147
Ezt mi miatt ajánlod?
Előzmény: gb. (142)
alendla Creative Commons License 2005.11.13 0 0 146
Néha nem tudni, mit is mond a szív...én legalábbis nem mindig hallom.
Előzmény: gb. (144)
alendla Creative Commons License 2005.11.13 0 0 145

Azt nézd, hogy Neked mi a legjobb! Merj dönteni és változtatni azon dolgokban, amelyek Neked nem megfelelőek! Ehhez sok bátorság is kell, de hidd el, utána sokkal-sokkal jobban fogod magad érezni.

Tudom, sokan megszokásból, kényelemből, lustaságból, gyávaságból, meg még ki tudja, milyen okokból nem mernek változtatni, én azt hiszem, mindenképpen megéri!

Sok sikert!

Előzmény: badog ember (143)
gb. Creative Commons License 2005.11.13 0 0 144

Szia,Boldog ember,

Sok fele ut vezet a hegytetore ,Don Juan szerint valaszt azt aminek Szive van,es kovesd lelegzet nelkul.

Hogy tudjuk az utnak van e ,szive?

halgass a legmelyebb erzesedre a szived melyen,mindenfele gondolat nelkul.

Udv.es jo UTAT.

Előzmény: badog ember (143)
badog ember Creative Commons License 2005.11.13 0 0 143

Sziasztok,

Nem is tudom. Keresem az utat, mert ez, amin most jarok, ez nem jo. Ebben hibas vagyok en is es a korulmenyek is. Talan egyszer megtalalom. Es olcso poen lenne a Sarga Ut...

gb. Creative Commons License 2005.11.13 0 0 142
Előzmény: alendla (141)
alendla Creative Commons License 2005.11.13 0 0 141
Most nincs kérdésem. Illetve biztos lenne, de most más, hétköznapibb dolgok kötik le a figyelmemet. :)
Előzmény: gb. (139)
gb. Creative Commons License 2005.11.13 0 0 140

Top of the morning neked is.

Előzmény: Törölt nick (137)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!