LOL - előfordulhat... azzal a hangszínnel:) Meg mindig csak a pénzről beszél:DDDD Nem up to date nem vagy... nem olvasol elég bulvársajtót:) Nem mintha én igen, de itt az index kezdőlapján szokták emlegetni:) Inkább Ronnie-ékat emlegetnék annyit;-P
Dominic még a másik asztalon játszik, és egyelőre 3:1 arányban nyerésre áll Dott ellen:)
Kivégzés 18-as karikával - hát, az biztos hogy baromi gyorsan levágta, meg 100-as breaket.... mondjuk én már azon is csodálkoztam, hogy Williamsen átjutott Day.
Dale már 3:0-ra vezet. Nagyon helyes:) Mondjuk mindegy, Ronnie-n úgyis elvérzik majd:( Azért az esti nehézsúlyó snooker-szumóra kíváncsi lennék, de akkor meg pont utazni fogok:(
Kár, hogy én nem látom. Nem hiszem, hogy örülne neki a főnököm, hogy melóban snookert nézek, úgyhogy marad a livescoring:( De eléggé úgy tűnik, mintha nagyon ott lenne most, mert jól pörög most a meccs:)
Minden kozvetiteskor atkapcsolok par percre a magyar kommentarra(a remeny hal meg utoljara :) , az este is azt hittem kockasra kaparom magam mikor Hendry egy vekonyan vissza a bal-felsobe feketenel legalabb ketszer megnezzi a piros csomot, hogy melyiken allitsa meg a feheret meg is allitja erre a kommentar: szerencse, hogy ott volt a piros es megfogta a feheret. Anyad az, aki kar, hogy ott volt akkor !
Még valami. Nekem elsősorban nem is igazán Kovács szakértelmével van gondom. Arra elvileg ott a Kurucz. Sokkal inkább azokkal a suttyó beszólásaival, mikor mérhetetlen lenézéssel a hangjában leszól egy Hendryt, meg egy Lee-t, mint tette ezt a tegnapi meccsen. Vagy mikor szerencsésnek titulál egy olyan lökést, mikor ott áll meg a fehér, ahol kell. Ezért kedvelem a Vörös Csabát. Ő akkor szólal meg amikor kell. És nem beszél arról, amihez nem ért, nem minősít. Illetve minősít, akkor, mikor autóversenyt ad. Mert ahhoz viszont ért.
Az utolsó mondatoddal totál egyetértek. Végül is nincs más dolga mint tv-t nézni és elmondani a mit lát, meg gondol arról amit lát. Azért ezt sokan szeretnénk. És nyilván belülről kell fakadnia egy olyan késztetésnek, hogy "bazmeg, ha már én közvetítem ezt, akkor igyexem a lehető legtöbbet megtudni róla", még akkor is, ha nem különösen kedvelem az adott sportágat. De elvileg snookert olyannak kéne adnia, akit legalább alapszinten érdekel. Mondjuk kezdhetné a felkészulést azzal, hogy elkezdi olvasgatni ezt a fórumot.