ááá, aztán le sem tudná Camerát vakarni magáról... a végén télleg leütné a bottal :-D de nagypon jó jelenet volt- egyetlen hibát találtam benne: nem én feküdtem ott :P
Ugye, milyen szexi volt az a jelenet? Vazz. Én már dicsekedtem Feanornak, hogy a közepénél kábé leesett, hogy ez csak hallucináció lehet, méghozzá az egész, de ez biztos azért van, mert Agatha Christie-n nevelkedtem meg Roald Dahl-on :)))
Én örülnék neki, ha megkettyintené Cameront. A csajszinak is jót tenne, azt hiszem. :)
pontosan, és ezért szeretjük a dokit! amiért olyan bastard tud lenni :DDDD
mellesleg ne hari, de nem tudok rájönni, hogy esetleg ismerős vagy csak éppen a huszadik nick-kel, vagy tök új? előbbi esetben rántsd le a leplet lécci, (huhh, ez a leplezés mostanság mániám:DD) ha meg az utóbbi, akkor üdv!! :DD
Én is aszittem, h végre megszabadulunk Gonoszfekától!!! :DDD De nem így, sajnos... :(( Ez a rész annyira nagy volt: -Ön negyedik stádiumú rákban szenved... Aszittem azt fogja benyögni a gyógyszeres résznél, h azt a gyógyszert javasolja, amit a fekáék gyártanak, és Ház már jól lehordta... De ez a koporsós jobb volt: -Ne köszönje... Ez a dolgom! :DDDDDDDDDDDD loooool
BasszusBáááááz! Megnéztem az uccsó részt.... áááá!!!!!! De nagyon furcsa volt....!!! Remélem, azért nem maradnak meg ezen a szinten, hogy ilyen haluzós részek lesznek, ... viszont a legjobb az volt, amikor Cam-et elkezdte vetkőztetni a robottal... az egy utópisztikus petting volt vazz! Látod, Feanor, ebből is látszik, hogy kívánja a csajt, de olyan szelíden és... éppen ezért nem fogja soha megkapni, mert House nem tud szelíd lenni- amilyen Cameronnal akar lenni. Na, érted...:-))
Az nagyon tetszett... tényleg szuper volt...
De furcsa rész volt nagyon- az egész egy komplett hallucináció volt, - és a végén... jujjj...
remélem, nem azt hozzák ki ebből a sok moralizálásból, hogy House már nem lesz olyan szemét a következőkben....
Érdekesen ellenpontozott rész volt (nem is tudom, volt már egyáltalán olyan, hogy elvesztettek beteget?), az biztos, de sztem Housera úgy általában igaz, hogy egyrészt rettentő nagy tapló tud lenni bárkivel, egészségi állapottól függetlenül, másrészt mindent megtesz azért, hogy az megkapja a kezelést, ami megmentheti, még ha ehhez kicsit tágabban is kell értelmezni egyes szabályokat; nem is először fordult már elő ilyen (Vogler is egy ilyen akció után kezdte el úgy igazán kóstolgatni).
Ez valami olyan "érted haragszom, nem ellened" felállás lehet nála, már ami a betegeket illeti (a babás párt is szénné fikázta, de azért csak megvizsgáltatta komolyabban a gyereket, és ki is derült, hogy más is van ott), úgy viselkedik velük, ahogy, de nem a gyógyítás kárára. Egyébként viszont rondán szívtelen tud lenni, még akkor sem próbál erőt venni magán, mikor nyilvánvaló, hogy a másiknak jól esne, ha kicsit leszállna róla.
Na, persze nem lőtt le semmi poééént...brühühüh- beszélt Cuddyról, mint karakterről, hogy egy munkamániás, alig van barátja, belefáradt a randikba, amiket utált, ezért akar így gyereket, és House-zal régóta ismerik egymást, habár ez egy őrültség, hogy pont tőle akarna gyereket, de Cuddy imádja House-t, mert őrült, mert brilliáns, mert egy rémálom a pasi... :-D
Aztán elmondta, h naponta kétszer tűt kell szúrni a popójába, és, hogy mennyire élvezni, hogy Hugh Laurie, aki egy csodás ember (haha-nem mondja..:P), láthatja a fenekét :-D
Utána elkezdett poénkodni, hogy hoppá, mi lenne, ha lenne egy néger gyereke egyszer csak Cuddynak, mert mondjuk Foreman-nel összekeverednének egy bulin, vagy lenne egy néger meg egy fehér gyereke, mert lefeküdne House-zal+Foreman-nel is :DDD
A ribi :DDD
Aztán mesél kicsit a Wilsonos dologról, de nem mond semmi újat, csak, hogy akkor kezdett el Cuddy igazán gondolkozni az apa személyén, és először Wilsont nézte ki magának...
Nagyjából ennyi, de majd még megnézem, hátha elfelejtettem valamit leírni,- de jó fej ez a nő:)))))))
ÁÁ igen amikor leugatta Voglert és Cuddy hogy nézte:)) az télleg jó volt! meg amikor buliztak a végén és Cuddy lehajtott egy pohár pezsgőt:)) aztán jól beszólt
Wilsont is nagyon megszerettem...amikor ott pakolt szomorúan, akkor ő most elvált vagy mi van?
Annyira idegesítő, hogy nem tudom visszatekerni és újra megnézni a legjobb részeket:((
A zsugorodó baba is jó poén volt, csak azért nem tudtam röhögni rajta, mert voltam némileg hasonló helyzetben - hogy az milyen sz** tud lenni:(
ja a FOX.COM-on, a house részlegben, van egy cuddy videó, ahol a gyerekügyről beszél!!! léccci nézd már meg, neked hátha sikerül, mert a mhelyi gép nem játsza le, az otthoni meg hajtépős, lefagy...!!!!
igeeen- az volt, h bement hozzá és mondta neki, hogy... nemtom, de nem azt, amit akart, látszott rajta, erre House: Mást nem akartál mondani?- Cuddy: De. -és mosolyogva kimegy...
Hm... én ezt annak veszem, hogy több, mint kérés volt tőle .:)) vagy csak... én akarom?:D
úristen, nem is emlékszem, hogy is volt, hogy House mondta ezt Cuddynak, de azt is mondta neki, hogy ugyanmá, miért éppen tőle akarna gyereket, hiszen utálja, és ekkor otthagyta a csajt...aztán meg a csaj bemegy hozzá az irodájába, és látszik, hogy baromira akarna mondani neki vmit (szerintem azt, hogy nem utálak, vazze!) de aztá mégsem mondja...áááá!!!
csak még annyit, hogy Chase szinkronja nem tetszik, ebben a részben különösen feltűnt, hogy mintha vmi nyálas kis buzit akarnának belőle csinálni azzal a szinkronnal, pedig az eredeti hangja sokkal jobb.....és láv :)))
sztem ez a rész azért elég szomorú volt...:((( de most a doki sem volt bastard, csal és hazudik ha kell, hogy megmentsen egy beteget..hogy leugatta már Voglert..:))