Én is épp ezen gondolkoztam:-) De ezeknél hatásosabb szereket nem ismerek. Bár Mester dolgozik hatásos megoldáson, apró gránátvetőt szerel majd a trónszékbe, és aki ráül, annak aztán bummmm:-)
[ma 13:20]Teszetoszanoszarajta - Időgép6:2. Legyőztek! Már nem te ülsz a Bajnokok székében.
Ezzel legalább fényesen igazolta az elméletet, mert én három nap alatt nem, hogy a trónszékről nem tudtam, de még ismétlő kártyám sem volt, mert azt sem tudtam hogy van. Nos ilyenek a renickesek elvtársak. Most aztán orrba- szájba lehet védeni őket, ha jönnek a tűntetők:-)))
Gyűjtögesd csak Anikó, jó lesz az, ha sok lesz! :) Legalábbis a labi-ellenfelek ellen. Küzdőtéren, bajnokságban, kupában szerintem nem lehet használni.
Viszont - míg ezt írom, - átgondoltam a dolgot. Olyan kártya ez is, hogy nincs semmi értelme. Lehet, hogy legyengítesz vele egy-két labi-ellenfelet, akár meg is dögleszthetsz egyet, ettől te nem leszel erősebb. Olyasmi ez, mint a kudarc kártya, csak érdekes névvel és történéssel megtűzdelve. :)