A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
gondolj pl a sózásra. a sót ők megtartják maguknak, hogy rajtad kiélhessék. a só a szexuális vágy, pusztítás, frusztráció, és az összes érzés. ha ennek ebben az életben ellenállsz, akkor átcsúszol közéjük jó esetben. ha nem állsz ellen, akkor az ő "köcsögük" leszel. szerintem sehol nem hű de jó, és nincs olyan, ahol jó. ezért lett teremtés, hogy legyen ilyen is olyan is, csak ne a semmi.
amúgy meg szeretek jópár élőlényt úgy, mintha a gyerekemet szeretném. tehát az érzés nem hiányzik teljesen. mert az érzést arra terjesztem ki, akire akarom. szerencsére ez nem függ még senkitől.
mér nincs itt olyan, aki nem csak hírből ismeri a boldog kapcsolatot? A mert nincs ilyen B mert azok nem fórumoznak, róluk nem írnak az újságok.
szerintem vannak boldog kapcsolatok, csak azok totál nem vegyülnek az aljával, vagyis velünk. mert buborékban élnek. én láttam csodás indiai párokat, édes kisgyerekkel. ami engem illet, én tudom, hogy seperc alatt beleunnék a mostani fejemmel. én csak azt sajnálom, hogy nem vagyok icipicit elhomályosult, hogy ne lássak dolgokat, hogy boldog lehessek egyfajta tudatlanságban. de neeeem. én nem bírom a hülyeséget. én szívesen lennék családos, ha olyan lenne a társadalom. hogy biztonságban tudhatom magam és a családomat. de ez nem az a korszak. innentől kezdve ejtem a dolgot. szarom le. az a gond, hogy nem tudom volt-e valaha gyereknemzésre alkalmas kor, vagy csak a fantáziánkban él ez az egész?
És ha eldobtam, megtudod, hogy férfi vagyok, vagy nő! Merthogy az agyunk fizikai felépítésében is eltér egymástól. A férfiak agyának tömege ugyanis nagyobb, mint a nőké. Nagyobbak az agykamrák és a fehérjeállomány is. Az amygdala is nagyobb terjedelmű, mint a nőké, [1] mely az érzelmekért és a félelemszabályozásért felel.
Ha művelt ember lennél, akkor tudnád, hogy az IQ és EQ szinkronban vannak/mozognak. Ajánlott irodalom: Ranschburg Jenő: Jellem és jellemtelenség. Abban találsz kutatásokat.
S én több kapcsolatot ismerek ahol a férfin áll a kapcsolat. Hozzáteszem nálunk is kizárólag rajtam állt. Az exnejem nem volt hajlandó együtt működni a kapcsolatban. A szüleitől tanulta, látta. Sokan nem képesek közösségben élni. Mondok példát. Én összebalhéztam faterral az exnejem miatt. De az exnejem ilyet nem tett soha értem, pedig a durrdefekt az ő oldalán volt, az én oldalamon töredéke volt annak Az én oldalamon senki nem akart belevinni senkit hiteljátékba.
De ha villámlik az ilyen kapcsolatoknak rövid időn belül vége.
És van olyan is, amikor a "villámlás" még inkább összekovácsolja őket, még tartósabbá teszi szövetségöket, még jobban mélyinti a kölcsönös bizalmat, szeretetet, megbecsülést...
Téwedésben élsz, én tudok kényszerházasságokról, ahol kényszerboldogság van. Látszatboldogság, illúzió. De ha villámlik az ilyen kapcsolatoknak rövid időn belül vége. Pl. az én egykori házasságom, hogy bírta több mint tíz évig, az leginkább az én erőfeszítésem, boldogtalanságom volt. Énengem köszörültek megállás nélkül az exnejem rokonai, én nem adtam teret, befolyást kapcsolatunkban a rokonságnak. Még az exnejem rokonainak se. Bizonyos értelemben idővel azon fingott ki a házasság.