Gomba levest (nem krem leves), vagy gomba porkoltet szeretem, a karfiol levest is szeretem es ezekben semmi hus nincs.
A csirke salatat nem szeretem, mert a csirkemellet alapvetoen nem eszem meg. Illetve csak akkor, ha en csinalom, kulonben mindig szaraznak talalom.
A masik erdekes dolog, hogy a kremlevesek nem sosem jottek be igazan. Pedig ettem nagyon finomat, jokat, de nekem valahogy a fozelek van a fejemben es a ketto utkozik nalam :-)
Ugy ertem, hogy ha ehetek fozeleket, akkor miert kene kremleves?
Es nyilvan a fozelekhez van zuza porkolt, vagy fasirt, a kremleveshez meg maximum piritos, esetleg foghagymas.
Én meg mostanában kitaláltam , hogy ha valami füstöltet főzök bele , azt ha kész kiveszem , és ledarálom . Különbözőképpen ízesítem , és kész a kenyérre valóm . Két legyet egy csapásra .:-)
Én is csak ritkán , de tegnap megkívántam . Aztán győzött a lustaságom , és végül kevés nagyszemű' házi tarhonyát szórtam rá . Jó volt így is . A krumpli volt a lényeg :-)
Hat amiben nincs hus, az vagy salata, vagy dessert.
Vagy snack. Mondjuk a snack a keteselyes, mert ugye van olyan snack, amiben, vagy amihez van hus.
Mindig ezzel viccelem az ismeroseimet, hogy a perogi, meg a wonton tulajdonkeppen hasonlo koncepcio, csak mig a perogit krumplival toltik, addig a wontont azert hussal tobbnyire.
Es itt jon az en filozofiam.
Vagy valamit toltesz a husba, vagy a hust toltod valamibe.
Ami hus nelkuli, az mint korabban emlitettem, vagy salata, vagy dessert, esetleg diszites.
Szerintem meg a tiéd. Nyugodtan írd csak bele a kis csoszogásaidat, akkor legalább nem hurcolod fórumszerte, amire a kutya nem lenne kíváncsi, ha én nem gonoszkodnék veled ...