A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
A linken http://uploaded.net/folder/fdp5vh található fájlokat letöltöd, kicsomagolod, a képfájlt pedig kiírod egy dual layer lemezre.
A letöltéshez vásároltam 5 euróért (KB 1500Ft) 48 óra Premium Download-ot, a Verbatim dual layer lemez szintén 1500 Ft volt, a lemezre íráshoz pedig az ImgBurn programot ( leglassabbra állítva az írás sebességét )használtam. Tehát 3000 Ft-ba került a művelet.
Ha vársz, biztosan lesz majd ingyenes torrent feltöltés is...
Már nagyon régóta ez a vágyam. 2 éve lehurrogtak, mikor a Discover Pro miatt nyafogtam, valahogy szerettem volna ugyanis rajta/helyette Waze navigációt.
Végső soron a legfapadosabb módon oldottam meg. Mobil tartó a szellőzőre és azon az androidos telefon. Ez így marad, míg ezt az autót használom és a gyári navigációt még csak nem is frissítem. Úgyse kapcsolom be soha, hisz nem jó semmire.
Következő autóm tuti olyan lesz, amiben gyárilag fut a Waze. Az az autógyártó, aki ezt elsők közt lépi meg jó eséllyel nyer egy plusz vevőt. (Nyilván nem veszek meg bármit, de a top 5 közül azt fogom választani, ami ezt tudja.)
Ezt sajnos nem tudom de ha járok a szerelő felé,akkor ránézünk. Az a baj csak valami univerzális műszere van az embernek és azzal elvileg nem lehet mindent állítgatni mint a gyárival. Meg aztán velem együtt nem is sokat konyít hozzá.
Nekem is gyárilag ez volt benne, csak úgy néz ki, hogy az eredeti fw1000-t frissítették 1200-ra, gondolom ekkor romlott el és most 5238 van rajta és minden működik.
Én végül kiszereltem, mert a menüben 1T0 035 680 B volt, de nem ment rá az ehhez való firmware. Kiszerelve kiderült, hogy 1T0 035 680 A. Ehhez a my-gti-n találtam megfelelőt.
2011-es altea és RNS 315 páros. Gyárilag ez volt az autóba nem utólag beszerelt. Az optikai parkolás segítő nem megy.szervizcsatin keresztül néztük,elvileg be van kapcsolva. Valakinek ötlet?
Ha valóban született megállapodás a VAG csoport és a TMC szolgáltató között, akkor elvileg a következő kiadású RNS510 térképszoftverben már aktív TMC funkció kellene, hogy szerepeljen... Gondolom én.
Helló érdeklődni szeretnék, hogy milyen formátumba kell kiírni az ncore-rol letöltött iso fájlt, hogy lehessen térképet frissíteni az 510-esen.Válaszod előre is köszi
2009-es Passat CC. RNS510-em van, de ilyen menü nem rémlik. Ha befejeztem a levesfözést, lemegyek ránézek. Valamint az miért van hogy kormányról nem tudom léptetni a zeneszámokat? Se cd, se SD se HDD nem megy. Rádiót sem tudok váltani.
Akkor az 310 lesz. Ahhoz ha jól tudom akkor 10 felett van az aktuális verziószám. ...de 3 perc alatt megmondja bármelyik márkaszerviz alkatrészes embere ha felhívod. Alvázszámmal készülj...