Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Van itt előttem egy dobozban festék, sajna nem sok van benne, de lehet hogy talán elég is lenne. Beltéri lazúr, vízbázisú és világos dió színű. Megpróbálom nem elfelejtve bevinni :-)))
A magyar Fremo-s és a Vasútmodellező klubok fórumán feltettem néhány kérdést a festéssel kapcsolatban. A hozzáértők nézzék át, mit tudunk profitálni belőle.
Meg akkor már lehetne jelentkező festékszállítóként.
Szerintem jó ötlet terepépítés előtt festeni. Legvégső eseben, papírragasztószalagos módszerrel is megoldható a festés. Persze ezt lehetőség szerint el kellene kerülni ezt az esetet.
A kérdést csak azért tettem fel, mert szerintem még mielőtt a terepnek neki állunk le kéne festeni a modulokat. Nem értek hozzá! Csak gondoltam. Vélemény?
Érkezett egy felajánlás a Vulkanmodelltől :120 l -es boyler,HAJDU típusu,4 éve nem használt,ingyen elvihetjük,csak el kell érte menni Keszire.Csaba újabb támogatása...