szia hatvanhárom most szólt, hogy jöjjek át ide mert cochint keresel. nekel lesz tavasszal eladó eléggé fejlett növendékek már 2 fekete jérce és 5 fekete-ehér babos jérce is ha érdekel téged. Márciusban megyek Monorra a börzére. a szülőkrőla www.kozaktexan.gportal.hu oldalon láthatsz képeket. vagy elérsz a zefyr@szarvasnet.hu e-mail címen
Szia lellemese! Milyen fajta törpe tyúkod volt? Milyet szeretnél?Ha gondolod néz körül a http://tyuktarto.gportal.hu Lehet,hogy találunk megoldást. Üdv:János
Nagy bajba kerültünk, mert a lányom törpetyúkját megfojtotta egy kutya. A kis kakas meg itt maradt árván. Kárpótolni szeretném a lányom és a kakaskát. Tudtok segíteni? A Balaton déli partján (esetleg a főváros érintésével) hogy juthatok fiatal tyúkokhoz, jércékhez?
Sziasztok! Először is köszönöm mindenkinek aki segített eljuttatni hozzám a jércéket Bolbojáéktól. Tényleg szépek.Harcos nincs bennük semmi.Tudod mire gondolok. Marika nem probléma majd meglesz a kő nálad jó helyen van tudom. Dia íme egy kép a csapatról.:):):)):):):):):
Ma délután többszáz vadliba húzott el a fejünk felett. Csodálatos élmény volt látni őket.
Elindultak a hosszú útra, s közben gágogtak hogy hallják a mezők,erdők és az áldott termőföld. S gágogtak a még elnemindult társaiknak hogy jöjjenek, hisz a nyár már megöregedett és meghalt. S az ősz mint hetyke legény lépked a kertek alatt, pirosra festi az almát és csipkebogyó van a kalapjára tűzve. A nyár elmúlt, a fiak felnőttek a füvek elszáradtak, valami véget ért és a nádasok most kiürültek.
Szia Kisgazda ! Tőled valók Anikó fodros pipijei ? Sikeresen át adtam Neki épségben egészségben, Az eső ömlött, el áztunk rendesen, de mindenki nyüzsgött, igyekezett a megbeszélt dolgokat át- adni, át- venni, meg kóstolni a kirakott finomságokat. 1 x el kell jönnöd megtapasztalni a hangulatot ami ott van, a Dísztyúkos fórumra raktam fel képeket.