csak a szepre emlekezem es igy jutott eszembe hogy volt egy olyan kedves szolasmondas az indexen hogy mortimer jobban teszi hogyha jelentkezik mert ha a makkabi fogja megtalalni akkor mar banni fogja hogy nem jelentkezett.
ott ha jol emlekszem (de ez nem volt eleegge szep) valamilyen cigany partolo tagsagrol is szo esett es akkor meeg jozsikat aljas rasszista inditekokbol szurtak meg...
aztan ez a 'vonal' elhalvanyult meeg tgm is beismerte hogy tul sokat ivott amikor cipofuzokrol fantazialt.!
Természetesen a Maccabi sportklubok részt vesznek országaik sportéletében is, ezen felül tartják ezeket a nemzetközi tornákat: az idén Magyarországon ünnepelték a Magyar Maccabi (elődszervezete) megalakulásának száazdik évfordulóját.
A Maccabi sportolói annak az országnak a színeiben lépnek fel, amelyben tevékenykednek, így pl. Magyarországról karate Európa-bajnokságon ill tornából világbajnokságon képviselik a magyar politikai nemzetet...
Ez nem perverz figurák fejében összefér azzal, hogy egyébként meg zsidók, büszkén és magátólértetődően, amint magátólértetődően részei a világ Maccabi sportklubjait tömörítő szervezetnek és nyilván nem vallási alapon, amint azt pl. a brit Maccabi jelmondata is tükrözi: "Maccabi - Actively Jewish"...
azt hiszem véged, kimondtad sőt, leírtad a kimondhatatlan nevét, ezért örökkön-örökké valami rettenetes fog történni veled... megfigyelted, hogy az ateista, ferences ÁJ soha nem írja le egyetlen nyelven sem istent? Kohn kérdi Grüntől, miközben megy a zsinagóga felé: - Te, Grün, te tényleg ateista lettél? - Tudod mit Kohn, majd holnap válaszolok másnap találkoznak - Te Grün, te tényleg nem hiszel Istenben? - Nem én - Jó, e tegnap ezt miért nem mondtad? - Megőrültél? Szombaton?
Nem, csak nem akarok olyan dolgokba belepofázni, amiben könnyen meg lehet fogni. És ez az. Meg látom, hogy a topikról akar mindenki beszélni, nem egy csodabogárnak titulált gyagya nôt macerálni. Ráadásul van egy csomó dolgom és az egész estét itt töltöttem. Na, tényleg jó éjt!:)
megint tevedsz. egy zsido embernek ez es semmi mas nem szorakozas. nem a lehasag a zsidosag attributuma hanem az istennek, isten parancsainak torteno megfeleles.
semmit sem szorakozasbol csinalnak. az olasz makkabi nem szorakozasbol verte meg a holland makkabit hanem isten parancsat teljesitette, valoszinuleg mas aktusok, ha erted hogy mire celzok es nem erted felre te sem, sem a szorakozas megnyilvanulasai. komoly, istennek tetszo feladatokrol van szo es az eredmeny lattan is nagy istenunk csettinteni szokott.
az nem megy. a makkabik tornaja istennek tetszo torna, a torna fovednoke jahveh. szo sem lehet a kivalasztottak higulasarol mert isten bosszuallo is egyben...
reszkessenek akik nem teljesitik isten parancsait. most az olasz gyozelem volt isten egyenes parancsa.
tenyleg az olasz makkabi is reszt vett az olasz bundabotranyban?
'Hát az olasz makkabi legyőzte a holland makkabit, mit nem értesz egy ilyen kételemű reláción?'
tehat a makkabi legyozte a makkabit es a makkabi kurvara orult hogy gyozott a makkabi.
az olasz makkabi gyozelmenek (aj-n kivul) a holland makkabi orult a legjobban mert a holland makkabi az makabbib mint az olasz makkabi, amit az is mutat hogy a holland makkabi nem tud annyira focizni mint az olasz makkabi es a makkabi lenyegehez nem a foci asszicalodik hanem a hit remeny es szeretet valamint a vedelem (a korkoros vedelem) elve.
ezert egy nep es ezert nagy a zsidosag.
amugy hallottam hogy a holland makkabi is meginditotta hosszu menetelesi kuzdelmet a holland zsidok nemzetisegkent es nepkent torteno elismerese erdkeben. el nem talalod hogy ki a tanacsadojuk!
nagyon helyes, végül is milyen lantas dolog lenne ha a kiválasztott nép elkeverdne mindenféle sportrendezvényeken a gojokkal és mondjuk az olasz zsidó az olaszokkal játszana együtt, meg ilyen fertelmes dolgok, kit érdekel a gojok vacak foci VB-je, amikor a Makkabi Etiópia 1:0-ra legyőzte a Makkabi Hátsó-Indiát...
en igazabol nem a konkret tartalmakra, pontos definiciokra szoktam figyelni, hanem a luktetesre, ha erted mire gondolok es termeszetesen megint nem erted felre.
a szavak, mondatok luktetesere, hangulatara, amibol altalaban felsejlik a szavakat, mondatokat odaveto (igazi) szandeka. sokszor persze keson lehet megtalalni az igazi mogotteseket de azert mint egy rule of thumb a dolog muxik.
ez viszont az ob resszortja. o a penztaros, o veszi le, o szamitja ki a vetitesi alapot, valoszinuleg a hasznalati ertekkel valamilyen egyenes aranyban allapitja meg, es a szazalekos erteket is o hatarozza meg.
o vele lehet targyalni ha az ember mittomen szamla nelkul olcsobban akarja.
tokre profi ebben is, mint minden masban.
olyan vezeere lesz a zsido penztarosok egyesuletenek hogy ihaj csuhaj! persze azok meg nem tudjak meeg hogy torokokot (osztapot) fognak de nem enged...
ez egy kedves burjat/mondol nepmondas.! azert nem kozmondas mert itt neprol/nemzetrol beszelunk de a nemzetmondas meeg nagyobb marhasag mint a nepmondas...
nekem ilyenkor mindig a megasztar eloadasai jutnak eszembe amikor bakats, peli meg a csopi annyira de annyira elvezik a 'dolgokat'.
lehet hogy az o bugyijuk is benedvesedik? a la soma?
megjegyzem az a teny hogy ma nem volt jeegeso mar eleve jo hangulatba hozhatott akarkit.
es ha raadasul a makkabikat is latta? az mar valoszinuleg a csucs...
kepzeld el amikor a makkabik fogjak megvedeni a tehetetlen zsido tomegeket a pogromolo rohattak tamadasaitol. es visszautnek. vagy utnek elore ha veletlenul nem lenne adekvat visszautni.!
ime vagy IMEE biztosak lehetunk hogy nem lesz tobb gazkamra, nem lesz tobb auschwitz. itt a makkabi es megvedi a magyar zsidosagot!
egy picit a suket zsidok, zsido suketekre hajaz. ezek masfajta suketek. onekik a suketseguk is igazibb! olyan zsido suketseg. jut eszembe a vonatkozo felvetesekre nem is jott valasz.
pedig amilyen antiszemita vagy mindjart felveted a hulye zsidok egyesuletet, roviditve huzsee. ejtsd: huzsii!
Szerintem van a nôknek lelke. Legalábbis nekem mindenképpen. Szoktam vele találkozni. Sûrûn. De azért nektek nem kell kimondani, mert akkor hová lenne a nagy hímsovinizmus? az meg, hogy csodabogár lennék? Nem hinném. Teljesen normálisnak érzem magamat. :)))