Keresés

Részletes keresés

fácán5 Creative Commons License 2005.01.23 0 0 60

De hát tényleg azok vagyunk!he-he!

Tegnap meddig ittatok?

Nem ilyet okáttá véletlenül?

rókarudi

Javulást kívánok Lapposs barátom!Gyógyulgassá!

Fácán vagyok!Egyebet nem tudok, kérem kapcsolja ki!Mikó?

pattogo tevekuki Creative Commons License 2005.01.23 0 0 59

Na ölég vót!

Ne akard, hogy főtegyem a házividejót ahun a nagymedvével játszadozol a szobád közepén!

Én se vagyok túl jól. Mondhatni igen szarul vagyok. Én se fogok többet inni, ezt megint megfogadom. Kuttya! Bameg! broáfff...

Előzmény: fácán5 (57)
lapposskuttya Creative Commons License 2005.01.23 0 0 58

Te állat!

Hagyjuk abba, me a rajongók (az a 2-3) tényleg azt hiszik, hogy buzik vagyunk.

Bazmeg, éjjel arra ébredtem, hogy a vécé fölött görnyedek, és tele volt hányva durván.Azt hiszem én lehettem.Még most délelőtt is rókáztam, most meg igencsak nem érzem jól magam baeg.

Nyilván nem iszok többször az életben.Ezt most megfogadom!!!hehe

Előzmény: fácán5 (57)
fácán5 Creative Commons License 2005.01.23 0 0 57

Kedves hölgyeim és uraim!

Az alábbi képen Pattogót és Lapposst láthatjuk félre nem érthetö, un. melegfront pozitúrában!

Ugye nem kell elmagyaráznom senkinek, hogy mennyire szeretik a kis langyikáim a kockás brokkit!

Ha bárkit érdekelödne a képen látható két igen helyes fiatalember után,minden pénteken 19.00-kor megtalálhatóak a Kék Osztriga Coctail Bar-ban!

Régi bútordarabok ök már ott!!!

Egy jótanács:ha esetleg mégsem találnátok meg öket, a bárban Lulu "a porszívó" és Candy a "barlang" müvésznéven futnak.

lapposs+pattogó

lapposskuttya Creative Commons License 2005.01.23 0 0 56

Halál mindenkire akinek keze van!!!!

Fazsomat!!!Kiöntöttem a boromat baeg...!!

Jézus meghalt hehe

pattogo tevekuki Creative Commons License 2005.01.23 0 0 55
Sőt!!! Megdugok én itt mindenkit, ha két lyuka van, akkor kétszer!!!! Csuhhajjjjj! Gyüsssz, Brekkkkkkkki?
pattogo tevekuki Creative Commons License 2005.01.23 0 0 54

Ehe-ehe

Bazantbácsi!!! A bérletbe nem teccett kiélni magát? Mingyá megyek át a szomszédba, oszt majd jó betömöm a redős, szaros, bordás segglyukadat jó Bigmágocsi pitonnal, asztán majd pisloghatcc mint teve a oázis mellett...

Brekkekkkkkke

lapposskuttya Creative Commons License 2005.01.22 0 0 53

A kép majdnem lemaratt... Itt a gusztusos fijatalember aki patront keres a seggjukába.

Előzmény: lapposskuttya (52)
lapposskuttya Creative Commons License 2005.01.22 0 0 52

Ez a srác szőrős seggű nagy faszú ,fiúk leveleit várja a következő mail címre:fácán@basszálmeg.kukimba

szereti a pitont a kis kötssög

fácán5 Creative Commons License 2005.01.22 0 0 51

Brekk!Egy kitsit elszégyelltem magamat az annyásért, ezért nem mindenkinek a kurva annyát, csak az atea tagoknak!Ehe-ehe!!!!!

Az elözö találós kérdésemre még mindig nem válaszolt senki!!Még Bagó annyának a tulaja sem!!!

Itt egy kis segítség bár elég nehéz lesz kitalálni:

Barrom
fácán5 Creative Commons License 2005.01.22 0 0 50

Kedves Lapposschtruttyi!

Ma tróbálunk!

Remélem az a szélütött hörcsög herr Ottó Flick a ges-ból gyakorolt, különben megtoszom a fingszagú, barna/<-broáf/ börgatyájában!

fácán5 Creative Commons License 2005.01.22 0 0 49
Brekkekke
fácán5 Creative Commons License 2005.01.22 0 0 48

Nem tom ismeri ezt a rosszarcú barmot valaki?

Egy kis infó róla: -van egy Bagó Nándor nevü kandúrja, aki egy kicsit személyiségzavaros és kutyaként viselkedik! Apropó kutya...

fácán5 Creative Commons License 2005.01.22 0 0 47

Megjöttem a kurva anyátokat!

Akarom mondani:metyöttyeny a tyujva annyjátotyat!

Atennya a tyirályos istyenny rutyez!

Tyak egyty kértyésemm vanny:Mikó?

lapposskuttya Creative Commons License 2005.01.21 0 0 46
nyenye
Előzmény: Kukiverő Heverő (45)
Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.01.20 0 0 45

Brekk!  [böff]

Röf-Röf.

lapposskuttya Creative Commons License 2005.01.20 0 0 44
hehe
Előzmény: diesel()diablo (42)
lapposskuttya Creative Commons License 2005.01.20 0 0 43
Simon és gárfucker???? Az nem a buzik zenéje? Mizo(kukiverő)!!!Tesóm még nem szólt a színházról, szóval nem százas a dolog.Lehet, hogy nem kapott jegyet.Maj megdumáljuk.Az indexemet meg felvedd te kis rohadék!!!!ARRRGHHH!
Előzmény: Kukiverő Heverő (38)
diesel()diablo Creative Commons License 2005.01.20 0 0 42
király!!! annyi a dolog, hogy márc. 8-án konci van, de azon kívül minden hétvége úgy tűnik rendben! fasza lenne. én is szeretek napközben elleni.
Előzmény: lapposskuttya (41)
lapposskuttya Creative Commons License 2005.01.20 0 0 41
He Most megpróbálok normális lenni, épp egy rakás középiskolás angoldolgozatot javítottam ki, úgyhogy az agyam egy kicsit le van csépelve. Szóval, márciusra szervezünk Nektek és nekünk 2 koncit, ha benne vagytok.Az lenne a terv, hogy egy pénteki napon Szentes, szombat Szeged.Péntek éjjel meg nálunk aludnátok, szombat napközben meg ellennénk(ehe-ehe, csak sok vazelint hozzatok).A napokban kezdtem szervezni a dolgot, jövő héten már tudok konkrétumot mondani, majd hívlak. Ja a pesti koncertcd meg nincs elfelejtve, csak a gyerek akinek odaadtuk a videókazit digitalizálásra alig van Szegeden a vizsgák miatt, de meg lesz előbb utóbb.
Előzmény: diesel()diablo (40)
diesel()diablo Creative Commons License 2005.01.20 0 0 40
egyébként menjünk? ok. mikor?
Előzmény: lapposskuttya (35)
pattogo tevekuki Creative Commons License 2005.01.19 0 0 39

Na Hi!

Bagót leszedtem az annyáról, attam neki enni, asztán kiheréltem. Mán vagy hatodjára dugja meg a saját anyját. Hülye macska. Emberek, sose aggyatok szomszédnak macskát, mert visszajön és megdugja az annyát, aztán jönnek a kétfarkú szörnyek.

Doki!!!! Kell!!!! Ugyis van nálad egy cd-m, amire írtad volna az élet értelmét, meg majd adok még kettőt ha megírod. Please :)))) Ja, meg jó lenne ha tudnál hozni recognitát, meg vírusbaszogatót, meg ha van akkor valami játékdemókat (mindegy mijjen), meg kábelt kölcsön egy napra tévé meg gép közé. Előre is köszi, és örök hála+1 pizza.

üdv,

kukki

Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.01.19 0 0 38

Hát ismét itt vónék, Lappossék magasröptű megbeszélése után én is írok egy kis

szösszenetet abban a tudatban, hogy ismét láthatjuk majd az Angerteát és az

Irigy Hónaljmirigyet (vagy valami ilyesmi nevűeket - Rosenkreutzéktól

elnézést :)) valamikor Szegeden és Szentesen.

Szóval Gerely: oszt' ingyér lesz-e az a dugimugi-móka-színházlátogatás(?), hisz

tudod, neked is jövök még egy 103-nal.

A jó hír, hogy megint van netem, partizánkodhatok újra.

Legújabb:

R.A.T.M. összes album + koncert videók,

The Dillinger Escape Plan - Setting Fire to Sleeping Giants videoklip (MPEG-2),

Norah Jones - Come Away With Me (limited) 2CD,

Smashing Pumpkins - Lull EP (eredetiben),

Opeth koncert mp3-ak, + koncert video (3CD)

Gergő kedvenc filmjének zenéje (Pi),

valamint a legjobb Walt Disney rajzfilmsorozatok zenéi, jeaaah!

NI! ---> Simon & Garfunkel összes album, Paul Simon mp3-ak,

+ S&G koncert video (2CD)

kell-é?

Ezekután mit is mondhatnék?

UFO, beautiful

Beautiful

lapposskuttya Creative Commons License 2005.01.19 0 0 37

Bjekkeke!

Tyemét tyerrorisnya!Meg Tyamás is.Minyen a punafelhozsatyal budapisnyán?Mámn régeny vóttam benne(punyábany).Mennyi kénye nyalnyi sokaty.

Üzsenyem Pistyinyek azaz Pattogó tyevekukinyak: a Bagónándor(a matykám) mostyan basztya meg a tyiédet(azaz a sanyát annyát)Ű ety igazsi Mutyerfutyer.

Előzmény: diesel()diablo (36)
diesel()diablo Creative Commons License 2005.01.19 0 0 36

"Dínyel Dínyablós!

Nyem nyáccanya azs Innyenynyányanyönyött gyenyekaj azs Anygernyenyányal?Bjekegnyi kénye mányinyusbany Tyenteseny meg Tyegedeny." -

nna, utánanéztem az atombombának az interneten, és akkor küldöm azt akkor mindkét helyre.

Előzmény: lapposskuttya (35)
lapposskuttya Creative Commons License 2005.01.19 0 0 35

Nyébusznyok!

Kukinyenyő!

Venyed kifenye a kukábul az őttönyönyed, me menyünyk tyínyházsba hétnyégény, osztány szíjjelbannyuk a színyésnyők pinnyáját.Nyenye!!!!

Dínyel Dínyablós!

Nyem nyáccanya azs Innyenynyányanyönyött gyenyekaj azs Anygernyenyányal?Bjekegnyi kénye mányinyusbany Tyenteseny meg Tyegedeny.

Bjekkkk

Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.01.17 0 0 34

Szasztok Pöcsöm Csücskei!

Kib*szott rohadék rendszergazda nem elég, hogy letiltotta a netet koliban, mostmár

az IP címem sem működik, úgyhogy kénytelen vagyok a hüjje gépterem hideg,

nyirkos, penészes, tetvedék, nyenyó körülmények között, a Barátok Közt kárára itt

rohadni, és az Angertea fórumba írni.

Akit esetleg érdekel: megvettem a Psychotic Waltz - Bleeding CD-jét használtan bár,

de eredetiben. Itt lehet konyorogni érte :) Ha jó napom lesz, majd lemásolhatom.

Na most megyek, mer' a kolesz fíling beütött, az egész koleszban csak ezen kis

suttyó gépen megy a net, és a hiénák már lesik, mikor végzek a géppel.

Remélem te is olvasod ezt a szöveget mögöttem, te kis geci, aki azt várod, hogy

mikor végzek már.

(Lehet, hogy nem olvassa, még mindig itt vár mögöttem. Így nem lehet írni!!)

Meg a pöcsömet sem tudom birizgálni így, nem szeretem, ha nézik.

De hát mi lesz velem így, kukiverés nélkül? Sajna nem bírom soká, tényleg lépek.

Üdv az Angerteának, Miginek javulást, kellemes amnéziát minden részeg alpári állatnak!

Pusszantás a hasatokra.

U.I.: Gergő! Szombatra készüljek a színházba Békéscsabára? Ha igen, öltönyt is

szerezzek a használtruha boltból?

Munyoz.

diesel()diablo Creative Commons License 2005.01.17 0 0 33

én??? a pál??? de szemét vagy!

Ha egyszer valami egészen őrült, vagy bűnös dolog jutna eszébe, Sinclair, ha valakit legszívesebben megölne, vagy valami rettenetes ocsmányságot szeretne elkövetni, akkor gondoljon arra, hogy Abraxas az, aki magában fantáziál! Hiszen az, akit meg szeretne ölni, igazából nem X. úr, hanem csak egy álruha. Ha gyűlölünk valakit, akkor annak képében olyasmit gyűlölünk, ami bennünk van. Ami nincs meg bennünk, hidegen hagy.

Előzmény: lapposskuttya (32)
lapposskuttya Creative Commons License 2005.01.17 0 0 32

Baeg!!!!Te vagy az Pál???????????????????????????

Csak most látom hehehehe

Ha nem akkor bots

Előzmény: diesel()diablo (30)
lapposskuttya Creative Commons License 2005.01.17 0 0 31

Nyelvtanilag hejtelen:"beszélgesse a faszkodásaikat, vagy beszélgessen a faszkodásairól" lenne a hejes.Hányas voltál nyelvtanból kedves dízeleördögh???

Oké a kedvedé feloszlunk, de azé engedd mán meg lécci, hogy előtte lyátszunk tavassszal Pesten(ami mán nem tellyesen Alfőd).

Szeretem a kefíres mangót...(ez neked faszság?????)

Ez a topic meg azé kell, mert ha mán elegünk van a közös kukicsavargatásbul a kedves "barátaimmal" utánna unatkoznánk, így meg nem.

Inkább bosszannytyuk az ijen ördögöket mint te.

BRekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Előzmény: diesel()diablo (30)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!