Hagyjuk abba, me a rajongók (az a 2-3) tényleg azt hiszik, hogy buzik vagyunk.
Bazmeg, éjjel arra ébredtem, hogy a vécé fölött görnyedek, és tele volt hányva durván.Azt hiszem én lehettem.Még most délelőtt is rókáztam, most meg igencsak nem érzem jól magam baeg.
Nyilván nem iszok többször az életben.Ezt most megfogadom!!!hehe
Bazantbácsi!!! A bérletbe nem teccett kiélni magát? Mingyá megyek át a szomszédba, oszt majd jó betömöm a redős, szaros, bordás segglyukadat jó Bigmágocsi pitonnal, asztán majd pisloghatcc mint teve a oázis mellett...
Simon és gárfucker????
Az nem a buzik zenéje?
Mizo(kukiverő)!!!Tesóm még nem szólt a színházról, szóval nem százas a dolog.Lehet, hogy nem kapott jegyet.Maj megdumáljuk.Az indexemet meg felvedd te kis rohadék!!!!ARRRGHHH!
He
Most megpróbálok normális lenni, épp egy rakás középiskolás angoldolgozatot javítottam ki, úgyhogy az agyam egy kicsit le van csépelve.
Szóval, márciusra szervezünk Nektek és nekünk 2 koncit, ha benne vagytok.Az lenne a terv, hogy egy pénteki napon Szentes, szombat Szeged.Péntek éjjel meg nálunk aludnátok, szombat napközben meg ellennénk(ehe-ehe, csak sok vazelint hozzatok).A napokban kezdtem szervezni a dolgot, jövő héten már tudok konkrétumot mondani, majd hívlak.
Ja a pesti koncertcd meg nincs elfelejtve, csak a gyerek akinek odaadtuk a videókazit digitalizálásra alig van Szegeden a vizsgák miatt, de meg lesz előbb utóbb.
Bagót leszedtem az annyáról, attam neki enni, asztán kiheréltem. Mán vagy hatodjára dugja meg a saját anyját. Hülye macska. Emberek, sose aggyatok szomszédnak macskát, mert visszajön és megdugja az annyát, aztán jönnek a kétfarkú szörnyek.
Doki!!!! Kell!!!! Ugyis van nálad egy cd-m, amire írtad volna az élet értelmét, meg majd adok még kettőt ha megírod. Please :)))) Ja, meg jó lenne ha tudnál hozni recognitát, meg vírusbaszogatót, meg ha van akkor valami játékdemókat (mindegy mijjen), meg kábelt kölcsön egy napra tévé meg gép közé. Előre is köszi, és örök hála+1 pizza.
Ha egyszer valami egészen őrült, vagy bűnös dolog jutna eszébe, Sinclair, ha valakit legszívesebben megölne, vagy valami rettenetes ocsmányságot szeretne elkövetni, akkor gondoljon arra, hogy Abraxas az, aki magában fantáziál! Hiszen az, akit meg szeretne ölni, igazából nem X. úr, hanem csak egy álruha. Ha gyűlölünk valakit, akkor annak képében olyasmit gyűlölünk, ami bennünk van. Ami nincs meg bennünk, hidegen hagy.
Nyelvtanilag hejtelen:"beszélgesse a faszkodásaikat, vagy beszélgessen a faszkodásairól" lenne a hejes.Hányas voltál nyelvtanból kedves dízeleördögh???
Oké a kedvedé feloszlunk, de azé engedd mán meg lécci, hogy előtte lyátszunk tavassszal Pesten(ami mán nem tellyesen Alfőd).
Szeretem a kefíres mangót...(ez neked faszság?????)
Ez a topic meg azé kell, mert ha mán elegünk van a közös kukicsavargatásbul a kedves "barátaimmal" utánna unatkoznánk, így meg nem.