Illetve még annyit szeretnék kérdezni, ha a külső kilincset - leszerelés nélkül - napersze körbe maszkolva lefújja az ember, akkor az elvben beragadhat ? Van erről tapasztalatotok ?
Köszi, közben visszább is kérdezték mások és találtam választ. Az imént jöttem meg a kocsitól és sikerült feltépni az ülést :) Tegnap nem voltunk elég bátrak a tépésnél :D
Helló ! Sebike irtam e-mailt neked nem tudom megkaptad-e? Érdeklődtem az 1,6-os lacettihez olajszűrő,levegőszűrő, pollenszűrő árakról. Gondolom a rég meghirdetett olajcserés akciód már nem aktuális. Kösz a választ !
A konzol kiszedésére és visszarakására nem vállalkozok. És műszerész vagyok így a forrasztással nem sok gond lenne. Valamint nem a kereszt árával van gond, csak most épp nincs rá érkezésem, hogy megnézzem, hogy a rácsot is hogy szedjem le vagy hogy van kereszt rögzítve. Az autók lelkivilága elég távol áll tőlem mint érdeklődési kör.
Amúgy a konzol már szét van taknyolva. Autó hifis szedte ki mert azt hittem, hogy ők csináltak valamit ami a hibát okozta (akkor vettem a kocsit) Ekkor nézték, hogy szét van berhelve már a konzol és nem foglalkoztak vele. Gondolom már javítgatták házilag és eddig bírta. Az is benne lehet, hogy már ott van az a 2-3 év, hogy csinálták és most jönne a csere, de a fene se tudja már. Persze lehetne kérdezni az előző tulajt, de kereskedőtől vettük és nem árulja el hogy ő kitől.
Kasznishoz is vinnem kell és most is szerelőnél van kipufogó gonddal és első világítás gonddal. Szóval a kereszt még ráér.
Kiszereled a klímapanelt, bármelyik műszerész átforrasztja neked, ha nem érzel az átforrasztásra magad késztetést. Forrasztás után el lesz 2-3 évig vagy tovább, aztán idővel cserélteted. Átforrasztás több mint 5 éve gond nélkül működik normálisan.
Sokallod az emblémát, akkor vegyél a Lidlben lakkfilcet, talán ezüst és arany színű van egybecsomagolva és színezd ki, természetesen ez nem lesz olyan mint az eredeti. Különben máshol is rá lehet kérdezni, csergő vagy más kereskedő, de nem fogsz olcsóbban találni, esetleg ebayon.