rookie challenge: nem volt egy nagy durranás a meccs sztem, semmi extra nem volt, ráadásul az elején bűn rosszul dobtak, tényleg nem találtak jobb rookiekat Allen, Jefferson esetleg Harris helyett? bár az utóbbi legalább sokszor volt kezdő, Udrih meg maradhat, meg spursös :) ennyi erővel ott lehetett volna JR Smith, Bonner, Kristic, Duhon, Harrison, Nocioni is shooting stars: hát az lol volt amikor a detroit női tagjának 9 dobásra volt szüksége egy alapvonali középtávoli bedobásához... skills challenge: Arenas vicces volt, ahhoz képest h attól féltek a kommentátorok h majd a passzokkal lesznek gondjai, egy középtávolit nem tudott bedobni 5 labdából :) dunk: hát azt nem gondoltam h ennyire konkrétan a mez hoz majd szerencsét Joshnak :) valóban kicsit furcsa volt a pontozás, a birdman meg kitöltötte a műsoridőt :) 3pt: hát máig nem értem h tudott nyerni QR, akor már inkább nyert volna Lenard, bár leginkább Korver
ráadásnak: az Odom for Peja+Bobby Jackson trédnek mennyi a realitása? remélem nemsok
megnéztem a carter zsákolást amit palánkra dobott,hát a nem sömmi!!!hú de jó lenne egy ilyen meccsre kinézni! azért az nagy érvágás nekünk nba rajongóknak hogy idén amerikai foci van és nem nba!lehet nincs kapcsolat a két közvetítés között de azt én jobban szerettem!
azzal nem is volt gond,lejött örültem hogy de jó lesz nekem 6ig csak lejön(addig melózom)és vihetem haza megnézni,erre meg még itt kell b@szakodnom a javás hülyeséggel,azért remélem meg tudom kreálni!
No, én már meg is néztem. :) Nagyon jó kis jelenetek voltak benne, Iverson ahogy cselezett és passzolt az nagyon nagy volt. :)) De szinte mindenkinek a nevéhez köthető emlékezetes megmozdulás. Carter, T-Mac, LeBron, Kobe...
hogy kell leszedni?mert én flesgettel lekaptam de csak egy .torrent fájl jött le,én nem nagyon tudom mit kell ezzel csinálni,ha vki tudna akkor írja már le lépésről lépésre hogy kell ezt!köszi
Annyira nem volt látványos a mecs, eléggé komolyra vették a figurát. Mondjuk Stern beszólása a tavalyi Rookie gémre ez nem csoda.Voltak szép pillanatok, VC lekopizta unokabratyo zsákolását ,aztán Tracy is megakarta csinálni csak rossz helyre dobta a bogyót aztán lay up lett ;), meg volt egy Amaré zsák (Nashtől? :) ) és Kobenak is volt egy két szép dunkja. A végén az AI-Kobe párharc nagyon ott volt, már 97óta nyúzzák egymást minden all staron, nyerő típusok...aki leakarja szedni: bt.davka.info
ááá. ilyen nincs. elfelejtettem, hogy a szlovén adja a meccset. na mindegy. és állítólag a döntőt élőben fogják adni. gondolom akinek UPC-je van, az tudja ezt fogni.
remélem majd meg tudom nézni a gálát. a statot alapján picit fura, hogy AI kapta az MVP-t. de egyáltalán nem sajnálom tőle.