Ezt az indiát meggondoltad? az igazi indiában csodálatos és gyógyithatatlan betegségeket lehet beszerezni... bár lehet ,hogy az irigység beszél belőlem érdekes más országgal kapcsolatban soha semmi agályom nem volt monszum ha olyan mint vietnamban akkor gyilkos lélek ölő és fulasztó egy hétig élvezhető aztán ált letargia
Román stilusú temploma 13sz-ból benne dorfmeister oltárkép és freskók176? valahányból ( elfelejtettem) templom természetesen zárva ,fényképezni tilis , hülye vándor minek állsz meg?
Ó basszus , travelen most megy thailandról egy film micsoda kommersz helyeken jártam Álló, fekvő ,óriás,- budha, masszás, elefánt zenekar rózsakert, úszópiac stb....
Sajnos nem tudok segíteni,mert csak Thaiföldön és Kambodzsában voltam.Az utazás.com állítólag elérhető lesz 18.-tól,ott eléggé jól pörgött a az India topik,vagy a www.jeindia.hu oldalt nézd meg.A tulaja nagyon sokszor járt Indiában,jó fej srác,én is sok mindent kérdeztem tőle.
Hé, csajszi, Te inkább csomagolj lassan lassan!! Jaj, jaj, de jó is lesz Neked, ma írt az uj szíriai barátnőm. :-)
ja, csak ugy megemlíteném, hogy némi zacskós levesek miatt lógsz nekem egy csillogós párnával (bordó-arany esetleg) a Souk Al-Hamidiyyából. :-) na erre írd, hogy akíd!! :-)
:o) annyira nem! Mindenkinek az a természetes amiben él! Azt hiszem én itt is megtartom azt a pozíciómat mint a többi helyen, hogy végigolvasom a történéseket minden nap!
Hali! :o) Úgy látom jó kis hely ez (is)! Most kezdtem olvasni 100 évvel ezelőttről, hogy egy kicsit képbe legyek. A zuram azt kifogásolta, hogy miért nem vagyunk itt mind a ketten és ezt a nevet találta! Arra írtam "amott" hogy "akíd" hogy biztos meghívlak ha módom lesz rá! pusz