Különleges, egyedi, gyönyörű darab. Nem ezt lehetett mostanában magyar hírdetési oldalakon látni?
Csak egy valami gondolkodtat el. Az egyedisége miatt ha valami alkatrész kell, vajon csak rendelésre lesz alkatrész vagy kapni mindent bárhol Eurólában. Ez leginkább akkor fontos, ha valahol messze kamperolsz és lerobbansz.
Köszönöm, láttam a hírdetésben, hogy kell mérni.
Középen lévő súly, a lakókocsi hosszanti tengelyétől kb 30-30 centire elhelyezkedő, a lakókocsi súllya illetve a hátsó és első pakolt tárolók esetleg francia àgy. Úgy gondolom, ha külön külön mérünk, az előbb emlìtett területről minimálisan ugyan de duplán adodnak hozzá súllyok a mérőpontokra. Nem tudom jobban ilusztrálni a gondolatmenetemet csak a pár hsz-szel előbb leìrt mérleges próbával.
Ha így sem érthető, elengedem mert nyilván én nem tudom èrthetően leírni mi a problémám.
Na, urak, hogy ne rágódjatok feleslegesen , ez a lakókocsi-autó mérleg úgy működik, hogy a gombokkal tudtok váltani a kis digit kijelzőn látható stilizált lakókocsi vagy lakóautó képen kiválasztható kerekek között és az alá teszitek, mér, akkor váltani másik kerékre, ott is mér, aztán orrkerék(mutatja a kijelzőn, hogy hova kell tenni) aztán azt az értéket is elteszi, majd összesíteni kell gombnyomással és kész! Talán itt egy kép a kijelzőről.
Gondolom a hídmèrleg alja úgy van kialakítva, hogy egy központra terhelődést mér. Ennél a mérlegnél pedig, hogy jobban érzékeltessem......Ráálltam itthon a szobamérlegre fél lábbal. Mindkét oldal 55-58 kiló között mutatott, miközben én 89 kiló vagyok.
Köszönöm!
Ezekszerint külön, külön minden kerék alá be kell tenni. Azon gongolkodom, hogy a középen lévő súly nem adódik hozzà mind a két oldalhoz külön, külön? Mennyire kaphatunk így pontos értéket?