Bryan-t ismertem korábbról is, kamaszkoromban rádióból sikerült felvennem a Please Forgive Me-t, és szó szerint rongyosra hallgattam a kazettát... A magnó megunta és begyűrte... :( :)) De még nem voltam igazi rajongója...
Aztán jött a Szilaj, és mint minden rendes lovasember, elmentem megnézni...
Azóta "gyógyíthatatlan" vagyok... :))
A kedvencem, mikor egyedül furikázhatok, és közben teljes hangerőn bömböl Bryan... meg én is vele... Látni kellene az arcokat... :D
Jut eszembe, vkinek nincs véletlen infoja, hogy tudok-é majd fotómasinát bevinni a Wembley-be a koncert-re ? Megpróbáljam egyáltalán ? Nem szeretném, ha elvennék a gépet... De ha vkinek van tapasztalata, hogy mire számítsak, szívesen venném, hogy dönthessek kockáztatok-e vagy sem... Előre is köszi !
Tudom mire gondolsz, nekem egészen konkrétan könnypatakok száguldoznak az arcomon amikor csak meghallgatom. Akkor lettem rajongó ugyanis. Anyukámnak két jegye volt, de apum nem akart elmenni, így én mentem. Nem volt kedvem, már rosszullétet is színleltem csak ne kelljen, de nem jött be:D Aztán úgy kb a Here I am, this is me... részhez érve szerelmes lettem mindhárom pasasba ott a színpadon. Ah, az emlékek...
Most találtam meg a 2003as koncertet... könnybe lábad a szemem, mert egyszerűen elmondhatatlan, még igy felvételről is... az emlékek szárnyán... ujra ott vagyok a tömegben... Let's make a night to remember...
Valamiért úgy gondolom, hogy nem lesz utánpótlás. :(
Egyrészt ilyen életmód mellett, nincs az a nő, aki bevállalna vele egy családot... És nem is hibáztatok senkit érte...
Másrészt, Ő annyira különleges, hogy nagyon nehéz lenne az árnyékában élni... Ezt meg a gyerekének nem kivánom...
Hajdanában, kamaszkoromban Elvis-rajongó voltam, így elég jól követtem az utána maradottak életét, pl Lisa-Marie Presley... Nem bántásból, de nyomába sem ér, hiába a lánya...
Ugyhogy én rendkívüli módon örülök, hogy ebben a korban élhetek, és vagyok olyan szerencsés, hogy láthatom Bryan-t élőben, koncerten... :) Lesz majd mit mesélnem az unokáimnak... :))
Már csak 44 napot kell kibírnom a koncertig... :))
Értem. Szóval nálatok. Te pedig majd leszel olyan kedves hozzánk, őrült györi rajongókhoz, hogy megmondod nekünk, hol van az a nálatok. Vagy talán mégse? :) Nehogy letámadjuk szegényt...
Egy másik fórumon olvastam, állítólag a Bryan oldal fórumán mondták:D:D:D:D De már le van zsírozva:D:D:D Én is nagyon örülök és az hogy Pest a világ közepe, -legalábbis egyesek szerint- ebben egyetértek, de még így is örülök, hogy van lehetőség Magyarországon megnézni a képeit:)) Szerintem ezt sem volt olyan egyszerű leszervezni...vagy tévedek(?), mert mintha Bryan azt nyilatkozta volna, hogy csak meg kell hívni:D Mostanában úgy érzem Bryan az egyetlen aki valóra váltja az álmaimat:D:D:D Legalábbis amik vele kapcsolatosak:D De ő legalább törődik velem:D:D:D:D:D:D:S