Bocsi, ha csak most reagálok, de tanító vagyok, és mostanában már ugrálnak a hátamon, és amúgy is van mivel nyűglődnöm....
Értem, miről beszélsz. Analógia (és OFF): van 1 Matsumoku gyárbeli lawsuit érás 50 éves japán Aria, Gibson EB 3 copy basszgitárom. Olyat szól, hogy betojsz.:))) Ezek a cuccok tényleg jók. Egy gond van, a pénz. Nekem is lenne ABC-m, ha a pénz nem számítana.:))
A B200 tranyós. Jó, de nem AZ. Mikor játszottam máson, akkor jött ki igazán. Furcsa, de tranyósként, Leslie-vel, még a Vermona Formation is élhető volt, ha az ember tudja, mit kezdjen vele........:))) A szintiktől jobb volt!;)
Azért írtam a Studiologic-omat, mert mindenre jó, de pont a Hammond nem az igazi. Pedig azt mondják, a Numa Organ motorja van benne.:/ Lehet, csupaszon, Leslie-vel jobb lenne.....
A jobb klónok pont azért kerülhetnek 2-3x annyiba, mert talán az effektek is kifinomultabbak.... Én azért nem szaladnék el tőlük.:)
Azért egyvalamit meg kellett tanulnom ebben a nyomorult életben. A lehetőségeimhez mérem a vágyaimat, és így sosem érhet csalódás. Lehetne jobb is, de meg kell tanulni azt, hogy mindennek lehet örülni, és ez a lényeg!