Keresés

Részletes keresés

Peetbp Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4965
Ez nagyon megadurva :) Nekem is eszemben volt, hogy ki kellene menni a szállodához, azt hiszem most már kegyetlenül bánom:-)

Mindenkinek dedikált, aki kérte?
Előzmény: andyka77 (4953)
KM Air Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4964

főleg, h az Aréna ajánlja, h tömegközlekedési eszközökel közelítsük meg a létesítményt... megközelíteni azt lehet, de elhagyni már nem biztos :D

na mind1. ez egy kicsit se rontja el a show emlékét, hála Kylie-nak. ha kellett volna, négykézláb is végigmásztam volna a városon érte :D

Előzmény: Peetbp (4960)
Peetbp Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4963
Hát kedves Tomcsiapu,

ha te ismered ezt a kedves kisasszonyt, kérlek neveld meg egy kicsit, és adjál neki pár apai jótanácsot, mert úgy látszik valami fontos fázis nagyon kimaradt az életéből....

Előzmény: TomcsiApu (4941)
gengi83 Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4962

Hát, köszönjük a kedves szavakat :)))

Nekem valóban ennyit sikerült fényképeznem, mert lemerült az elem. Plussz háború előtti gépről van szó, de nem érdekel, mert az én képeim és nekem emlék! Ha meg nem kell töröld le!

Ennyi

Laca82 Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4961
Hát, igen, tünemény ez a Kylie, imádom!!!

@Tök jók a képek Andyka, köszi!!!!!

@Nemtom, hogy megköszöntem-e nagymate-nak, de szóval neked is kösziiiiii!!!!!

A BKV az meg olyan amilyen (fostalicska...), nem kell már ezeknek a menetrendekre is kitenni ritkítást, mert megteszik ők ezt, anélkül, hogy erről előre bármikor is tájékoztatnának...
De mit is várunk tőlük? Állami garnitúra... pfffffff.

Peetbp Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4960
a külföldiek már tök higgadtan kezelik, mert hozzászoktak...ezt tapasztalatból mondom :)

de egyetértek, a metro mehetne simán éjfélig ilyen rendezvényeken, ( lehet, hogy amúgy is) és sokkal kevesebben ülnének autóba, mert ami a buszokat illeti az katasztrófa, és fel sem férsz, meg max a Keletiig visz el.
Előzmény: KM Air (4958)
XGOD Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4959

Ahh, azt felejtsd es, hogy sima online shopban veszel jo helyre jegyet.

Kb 2 ora alatt elfogy mert felvasaroljak a jokat a fanatikusok meg a jegyuzerek.

Ez utobbiaktol tudsz meg talan venni ebay-en.

Ha csak 2x-es aron veszed az mar nagyon jo! En meg december elejen vettem 2 jegyet 217 fontert es orultem neki, hogy csak ennyi volt.

Az A block az ami jo, meg a B eleje is. En multkor ott voltam. A tobbi felejtos kb.

Az mar ilyen 20 meternel is messzebb van.

Ha kis szerencsed van meg talalasz jegyet a koncertig.

Itt van pl, igaz eleg csunya mert alapbol 300 fontrol indul a licit: http://cgi.ebay.com/Kylie-2-tickets-O2-London-Block-A1-Row-D-4th-Row_W0QQitemZ190222919907QQihZ009QQcategoryZ1306QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em122

Nem tudom mennyire ismered ebay-t. Egy jotanacs, ha meg nem. A licitet kb 20 secel az akucio vege elott tedd meg. Akkor van eselyed, hogy kozben nem licitalnak tul. Ha tudod kicsit kesobb mondjuk 10 sec-nel az meg jobb, de elsore kiserletre nem javaslom ;)

Sok szerencset, ha belevagsz!

Remelm tudtam segiteni.

Előzmény: mondguz (4944)
KM Air Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4958

hehe

köszi :D

legközelebb jobban informálódom előtte :-P

de azért erről is lehetett volna legalább egy figyelemfelhívás, h hé hülyék, innen megy a busz a városba..el tudom képzelni, a külföldiek mit gondolhattak

Előzmény: mondguz (4955)
TomcsiApu Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4957

Sajnos Én nem tudtam sem megnézni, sem pedig letölteni a képeidet ._(((

Tudnánk módot találni ráá hogy elküld valahogy?

mondguz Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4956

ÉNIIIIIIS AKAROM KYLIE-T! :(

És neked sikerült megnyalni a kis hónalját? :)

mondguz Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4955

Drága Aréna elől indult a busz Blahára, onnast busz is jár, de mi 10 perc alatt ott voltunk gyalog! :) Legközelebb kérdezz engem! ;)

:P

Előzmény: KM Air (4951)
Wingesim Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4954
Nagyon jó képek, köszi!
Tiszta mázlista vagy! :-)))
andyka77 Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4953
Amikor megérkezett Kylie Pestre szerda éjjel. Az első kép azért tűnik olyan furának, mert a lépcsőn lefelé tipegve kicsit megcsúszott és majdnem leesett. Ezért nyújtom a kezem felé, hogy elkapjam, ha esik....
Előzmény: DeeDee83 (4949)
TomcsiApu Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4952

Így működik a progi Teszteltem, és működik (még akkor is ha fényképeztem!!!) !

Szóval először is a

Regisztráció:

1. telepítés után beírod a "Serial" fájlban található nevet(Vezeték, és utónév külön külön rublikába!).
2. Megadod az email címedet (nyugodtan add meg asajátodat úgy sincs semmi jelentősége).
3. A megfelelő rublikába másold be a serial number-t.
4. sajnos a lgfelső rublikába már nrm emlékszem mit jelöltem be,
   de azt tudom, hogy a lenyíló ablakban az alsó sort jeöltem be, és elfogadta.:-))
5. Ha van még üres rublika azt értelemszerűen kell kitölteni.

Ha mindezzel megvagy, és sikerült, akkor indulhat az adat vadászat!

Másodszor is

Adat visszamentés:

1. A leg fontosabb, hogy akár fényképező gépen keresztül, akár memókártya olvasón keresztül de a
   "My computer" felirat alatt(bal oldali ablak) meg kell jelennie a memo karinak valahogy Pl: Disk2 (vagy valami ilyesmi)!

2. Klikk rá! A jobb oldali ablakban meg kell jelennie a memo kari tulajdonságainak!
   Ha megvan, akkor a jobb oldali ablak fölött a "Advenced Search" (Kis mikroszkóp ikon) jelöld ki!

3. Jobb oldalt alul a jobbra mutató nyílra (a továbbiakban Next-re) kattints!

4. Kisvártatva a jobb oldali ablak fölött megjelenik egy kis többsoros ablak!
   A legfelső sorban a "Partition Type" felirat mellett Válassz! Ha nem tudod melyiket válaszd, akkor próbálkozz!
   Nekem a FAT32-vel sikerült.

5. Most a türelmedre lesz szükség! Én 4GB-s karival próbáltam, és Kb 3óra alatt végzett vele. Ha kissebb a kari, akkor gyorsabb lehet.

6. Miközben dolgozik, figyeld a "Directories Found" felirat melletti számot. Itt mutatja hogy mennyi fájlt talált, amit vissza tud állítani.

7. Na most jön a lényeg!  Jelöld ki az összes mappát, vagy fájt amit talált,
   majd a legfeső ikonsorban a Bal szélsőt válaszd (A bevásárló kocsistól balra).

8. A megjelenő ablakba a Browse gombbal válaszz helyet a visszahozott fálok számára a gépeden!
   Jegyezd meg hogy hol van mert itt fogod megtalálni az elveszettnek hitt képeidet!
   Majd "OK" gomb.

9. Elindult a visszamentés Remélhetőleg mire a progi végez, addigra láthatod a törölt fájlokat!!!! :-)))

10. Mikor kilépsz a progiból kérdezősködik NEM, és IGEN a kérdésekre a válasz!    Ekkor a progi felmászik a netre, de csak zárd be és kész!

Ha valahol elakadsz írj!

Bocs a helyesírási hibákért (ha van)...

Várom a visszajelzésedet hogy sikerült-e! Kíváncsi vagyok a képeidre is:-)

Előzmény: rikri86 (4936)
KM Air Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4951

bkv-tól? lassan már semmit...

egyébként mentem a tömeg után, mert nagyon nem vagyok ismerős azon a környéken, az Árpád-hídig eljutottam izzadt emberek közé préselődve, a frissen vásárolt posztereimet féltve :D , egy busszal. ott viszont vártam egy jó ideig a másik buszra, amely természetesen megállás nélkül elhajtott a megálló előtt...szóval még egy félóra...

igaz, negyed 2re már az alterben voltam,  kb egyre értem előtte az oktogonhoz.

Előzmény: mondguz (4948)
mondguz Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4950

teljesen igazad van! Kylie egy egyhónapos depresszióból gyógyított ki!

komolyan!

a koncert után mindenki aszitte, részeg vagyok, pedig egy kortyot nem ittam... :)

totál felpörgetett, főleg a második rész (tudjátok az, amelyik lapos volt - ugyanmár! YDNY meg OANLT meg a ráadások?????)

Előzmény: Wingesim (4947)
DeeDee83 Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4949

Köszi.

Ezek a képek hol és mikor készültek?

Előzmény: andyka77 (4945)
mondguz Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4948

hát... szerintem rossz utat választottál...

mi negyed egykor már alterben voltunk...

de ettől függetlenül igazad van!

ez magyarország... 

de mit vársz a bkv-tól, amikor semmiben nem jók csak a sztájkolásban meg a pénzszerzésben?

Előzmény: KM Air (4946)
Wingesim Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4947
Sziasztok!

Ma mentem először dolgozni a koncert óta, és egész nap Kylie-ról és a koncertről kellett beszélnem a munkatársaimnak, annyit kérdeztek (természetesen szorgos munkavégzés közben!). Ettől tök jó hangulatom lett és könnyebben ment minden.
Azt hiszem, ez is Kylie sikeréhez tartozik: könnyen feltölti az embereket életörömmel és pozitív érzésekkel, amelyek nem csak – mondjuk a koncert idejére - törnek elő belőlünk, hanem egyfajta életstílust, mentalitást is képviselhetnek. Mennyire fontos ez, amikor annyi depresszióra okot adó dologgal találkozhatunk!

A Show-ról még annyit, hogy én sem éreztem úgy, hogy leült volna a hangulat a 2.résznél, a szünet után. A Copacabana-s rész nekem is bejött, a balladás rész pedig megindítóan gyönyörű volt. Na és a vége…- mint egy BoomBox !! :-)
Ha belegondolok, még a 40 perces késés sem volt rossz, hiszen milyen jó volt Kylie-ra várni!
- és milyen jó lenne, ha most még csak itt tartanánk...
KM Air Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4946

hát az igaz, magyar módi... magyarországon minden lehetséges, tudjuk jól.. minden, ami rossz.. :-S

a büféről meg csak annyit, hogy a szünetben már szendvics se volt kapható, csak csoki meg chips, ráaadásul mikor félliteres ásványvizet kértem határozott pillantással a hűtő felé- kaptam egy poharas vizet, ami gondolom a csapból származott...

ja, ha már itt tartunk, nem igaz, hogy amikor 10ezres tömeget megmozgató rendezvény van, nem járhatna a metró legalább éjfélig, és ne kellene a nagyon színvonalas éjszakai buszokkal megpróbálni bejutni valamely ismertebb városrészbe. nekem sikerült negyed 2 re az oktogonhoz érnem fél 12kor jöttem ki az Arénából.....

BKV......

Budapest.......

Előzmény: XGOD (4907)
andyka77 Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4945

hát hiába regiztem a data.hu-n, azóta sem küldték az aktiváló linket. helyette az extra.hu-n csináltam egy galériát....... remélem így is látjátok majd.....

http://andyka77.gallery.extra.hu/

Előzmény: TomcsiApu (4942)
mondguz Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4944
Az összes jó jegy elfogyott Londonban! :(
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4943
Szia Kriszti!

Igen, én vagyok az, aki ment (volna) az Afterpartyra is.
Sajna nem jutottam el odáig, mert a haverom elrontotta az estémet a konci után. :((
Így nem voltam ott sajna.
Neked sikerült? Akkor megprószálom én is leszedni őket!
Előzmény: rikri86 (4909)
TomcsiApu Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4942

Hogy állsz?

Sikerült feltölteni?

Előzmény: andyka77 (4935)
TomcsiApu Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4941

Légy türelemmel, még teszelem a progit, Kb 74%-on áll megvárom míg befejezi, és újra írok.

Tudunk beszélni MSN-en?

mondguz Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4940
mondguz Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4939
Jason-ről van valakinek képe? Sok? :)
nagymate87 Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4938
Kedvesem!

Ne is haragudj, de mi ez az alpári stílus??? Megtehetném, h kurvára nem linekelek be neked semmit, és megtartom magamnak az első soros képeimet, de nem teszem...
Ha visszaolvasnál pár oldalt (nem sokat, mindössze 7-et kellene), megtalálnád az összes eddig feltöltött képet, de csak hogy szebb napod legyen...

Saját első soros képeim: http://rapidshare.de/files/39426099/Kylie_Minogue_koncert_-_2008.05.15.zip.html

Candy Perfume Girl első sorból készült képei (mellettem állt): http://www.megaupload.com/?d=AY7T92JP

gengi83 képei: http://rapidshare.com/files/115494096/kylie-bp.ZIP.html

DeeDee83 Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4937
Az érdekes lesz... :S
rikri86 Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4936

akkor azt mondod, h vegyem ki a fényképezőből a memót és rakjam a gépembe, oda ahova a drivot is?

Előzmény: TomcsiApu (4932)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!