Ménem mentek valami repülötérre?Ott aztán lehetne 1000m is mérni!:-)Én tudok eggyett de sajna nem fogok Szombaton ráérni:-(Pedig mennék én is szívesen!
ja nekem is megvan már, de nem értem minek kellett ilyen sok kameraállásból ugyanazt rátenni....
ennyire futotta a srácoknak? :)
bár a 2.cd-nek a végén még vannak "extrák", nem rosszak, főleg azután, hogy már vagy négyszer végignéztem ugyanazt az üldözést más-más szemszögből..... :D
Hat nekem egy hajszallal kesobb jobb lenne. Mondjuk kettore ott tudnek lenni.
Egyebkent az'szem omfau kut, de csak naponta egyszer latom igy meg nem figyeltem meg jobban. :-| Minden esetre a gyorsforgalmi ketsavos reszen ez az elso kut...
Na.. lehúztam a GIS4-ből egy 700valahány megás verziót is, na ez már másfél óra, ebből maga a Gis az kb 10 perc.. de az többször megvan rajta több kameraállásból..
a 124 megás az egy összevágott teljes menet..
Van nálam egy érdekes könyv:
2JZGTE jó pár száz oldalon :)))
Most örülök kicsit
Más:
Ha igényeltek a szerdai eseményen tapasztalható táőplálokzáshoz hasonló performance-ot, megfelelő mennyiséggel, akkor jelezzétek, megoldjuk! :) Lista nem ártana, ki mit, mikor mennyit :))) email mondjuk :)))
Megnéztem az előrejelzést és elég szép és enyhe időt prediktálnak (figyelsz, FalCO? ;-)) szombat délre. Mit szólnátok hozzá, ha olyan du. 1 óra körül találkoznánk a Ferihegy 2 előtti benzinkútnál (nemtom milyen kút...az átjáró után,Falco?) és onnan gördülnék ki Wetsches-re. Időpont nekem mindegy, egész du. ráérek. Viszek dragslick-eket, szeretnék még idén utoljára tesztelgetni egy keveset.
Sziasztok!
16-án szlalomverseny lesz. Monnyuk nem occsó, mert 5 rugesz a nevezés. Érdekes lehet, főleg hogy Suzi GTI-t lehet nyerni bivalyerős 1.3-as motorral. :-)
Ismét egy érdekes oldal:
http://www.pilbeamracing.co.uk
Azt nem mondanám, hogy onnan bármit is kéne venni, mert aranyár, de azért ötletnek nem rossz, ha valaki netán szeretne ötleteket!
Andrássy 1/4??? Killer! Hát én nem ülnék be melléd!