Ide jöhet minden, ami Kecskemét és
mikrokörnyezetének tömegközlekedésével kapcsolatos, beleértve a helyi-
és helyközi járatokat, munkásszállító és szerződéses buszokat is.
"Tudomásom szerint 2 hete a közgyűlésen döntöttek a helyi tömegközlekedési viteldíjakról...De erről nagy kuss van,sehol nem hallani erről egy árva szót se,nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lehet az ügy mögött!?"
Tudom és értettem is amit írtál csak én még +ba odaírtam hogy pontosan melyikek is :P BOP-317! Akkor is legalább a többiek is tudják hogy én csináltam a két selejtes képet! És még1xer ne forduljon ilyen elő,hogy más képét rakod fel!!!!!!Meg a másik hogy amikor én ezeket a képeket felraktam egy bizonyos helyre direkt oda írtam hogy fórumokra feltölteni tilos!!!!!!
Ezúton szeretném megköszönni a kelebiai 7.00-es (papíron 7.02-es) busz sofőrjét, hogy volt olyan kedves, hogy 6.58-kor elhagyta a megállót, ezzel 1 órás fagyoskodást, illetve elkésést okozott jónéhány embernek!
Hát azt pontosan nem tom. de valószínű csak márciusban de ezt is csak hallottam.
Meg egy plusz infó!!! Ma kint volt a 256.44-sek eggyike reggel 1-sen kisegítőként!!! És a frsz. KPY-624 szóval mostmár tuti hogy van ilyen !!!!!!!!!!!!!
Igen én is úgy tom. már ezek nincsenek meg! veszprembusznak üzemen: a laprugósokat nagyon fotózd mert hamarosan egy 9-10 db.-al kevesebb lesz és főleg a fekete korlátosokat. :)
Az állományban otthon levőkhöz volna egy kérésem. Ha valamelyikőtök nagyon ráér/unatkozik/stb megnézné nekem, hogy a Kunságos albumban (1, 2) lévők közül melyik jáműveket selejtezték már? A következő utamon nem szeretnék már halott kocsikat keresgélni azért, hogy hátha tudok róla jobb képet csinálni.