Ha egy ország területe 93 036 négyzetkilométer, és 18 évvel ezelőtt volt rendszerváltás, akkor hány 10 köbméteres konténer szükséges a rövidesen bevezetendő sarija szerint kézlevágásra ítélt politikai "elit" kis kacsóinak elszállításához?
Ha a 979-es sofőrje nem szállt volna ki gyrosozni a Karácsony Sándor utcánál, akkor három percet kellett volna várnom a Csillagtelepen, de így azonnali forduló volt. És ha az utsó 923-as beszette volna a tábláit, akkor még fotóra se méltattam volna...
Tegnap éjjel egy tócsában tizenkét fénypont gyúlt ki, de a kirakatokra mázolt arcok egyedül üvöltöttek a Holdra, mondd, hová tartanak az üres vagonok ilyen távoli időben?
Ó, az befoltozva, pár éve. Amennyi hó van manapság, halálomig kitart. (Hehe, itt üvöltöz - "kitartás!" ;p - még mindig, a pántoscipellők, -papucsok mellett, felmosáskor mindig rendesen arrébb rakom, feltakarítok alatta, pedig csak egy tyúklétrányival kellene végre feljebb vinnem (télikabátjainkkal egyetemben). De minek annyira elsietni a dolgokat? ;)) Egyelőre arra szeretnék rájönni, hova raktam el - vszleg újév napi nekibuzdulásomkor ;o) - a nyári ruháimat? Amiből is láccik: nincs rám jóhatással, ha kizökkentenek piszlicsáré konvencijók...
Végülis milyen lesz? Milyen lesz e nyitott szárnyú emelkedő zuhanás visszahullása fókusz lángoló közös fészkébe? Nem tudom... És mégis, hogyha valamit tudok, hát ezt tudom, e forgó folyosót, e nyílegyenes labirintust, melyben mind tömöttebb és mind tömöttebb, és egyre szabadabb a tény, hogy :