Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.20 0 0 578
Menez a Sochaux 19 éves francia csatára, Gago pedig a Boca Juniors nem sokkal idősebb védekező középpályása.
Előzmény: Harewood10 (572)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.20 0 0 577
C. Cole ł1.5-2.0 millió simán megér. Többet semmiképp.
Előzmény: Harewood10 (576)
Harewood10 Creative Commons License 2006.05.20 0 0 576
A jobbhátvéd posztra Glenn Johnson érkezhet a Chelsea-ből (korábbi WHU játékos) amennyiben Luke Young-ot nem sikerül megszerezni a Charltontól. Bár olyan hírek is napvilágot láttak, hogy Scaloni maradna, és nem akar visszatérni a Deporhoz, és állítólag a vezetőség 2 éves szerződést kínálna neki. Szerintem ha Scaloni marad is, mindenképpen igazol a klub még egy jobbhátvédet.
Egyes források tudni vélik, hogy a West Ham vinné a Chelsea támadóját, Carlton Cole-t. A fiatal csatárt a Tottenham is meg akarja szerezni, 1 miliót ajánlottak érte.
Előzmény: Harewood10 (574)
zeuszka Creative Commons License 2006.05.19 0 0 575

Ez nagyon szép, de az egész éves teljesítményt figyelembe véve pl. Joe Cole sokkal inkább megérdemelné, vagy még páran.

Előzmény: Ayreon (573)
Harewood10 Creative Commons License 2006.05.19 0 0 574
A Newcastle állítólag 12 millió fontért vinné Ashtont. Roeder mindenképpen szeretne igazolni egy kiváló csatárt Shearer pótlására és állítólag felmerült az ex WHU játékos, Defoe leigazolása is.
Remélem Aston marad, nem valószínű, hogy ha a klub fél évvel korábban klubrekordnak számító összegért szerződtette ilyen hamar elengedné.
Előzmény: Harewood10 (572)
Ayreon Creative Commons License 2006.05.18 0 0 573
A kisfia halála után nagyon erősen talpon maradt, sőt igen fontos gólokat szerzett (lásd Arsenal ellen) talán ezért.
Előzmény: zeuszka (571)
Harewood10 Creative Commons License 2006.05.18 0 0 572
Állítólag AP közölte Katan-nal hogy a következő szezonban sem szán neki több szerepet, mire ő már a távozáson gondolkozik. Állítólag a Maccabi Haifa (korábbi klubbja) szívesen látná.
Összegyűjtöttem egy fóromról egy listát hogy ki mehet illetve jöhet esetlegesen a klubhoz:
potenciális érkezők:
Luke Young, Izale McLeod (U21es válogatott alsóbb osztályban játszik, csatár), Jeremy Menez (?), Jerzy Dudek, Sergio Aguero, David Suazo (neki kimondottan örülnék), Fernando Gago (?), Rudolph Doula, Lee Camp (Derby, kapus).

potenciális távozók:
Dailly (Dundee), Newton (Sunderland), Ward (Leeds), Clarke (Sunderland), Katan (Maccabi Haifa), Bywater (Coventry), Walker (Plymouth), Konchesky (remélem nem! Tottenham)

Ezek közül természetesen jópár csak pletyka de arra mindenképpen jók, hogy az ember eljátsszon a gondolattal és összeállítsa az így kialakuló csapatot a fejében. :-)
Előzmény: hardkórgémer (567)
zeuszka Creative Commons License 2006.05.17 0 0 571
Mondjuk LuaLuát nem értem, hogy mit keres ott, de mindegy.
Előzmény: hardkórgémer (568)
mackoj Creative Commons License 2006.05.17 0 0 570
A Daily Mirror szerint Scaloninak két éves szerződést kínál AP.
mackoj Creative Commons License 2006.05.17 0 0 569

Ez lenne ám a támadó foci!

Mondjuk, én inkább középpályást/védőt vennék. Esetleg egy kapus sem ártana. Hislop szépen végig csinálta a tavaszt, de egy évnél többet ő már nem tud hozni. Bywater és Walker pedig nem az igazi.

hardkórgémer Creative Commons License 2006.05.16 0 0 568
Hoppá!!

Yossi a szezon csapatában:

Sky Sports Team of the Season
hardkórgémer Creative Commons License 2006.05.16 0 0 567
még1 csatár???
Előzmény: Harewood10 (565)
hardkórgémer Creative Commons License 2006.05.16 0 0 566
Harewood10 Creative Commons License 2006.05.16 0 0 565
A skysports.com-on olvastam, hogy a csapat következő igazolása Rodolph Douala lehet, aki kameruni válogatott csatár. A 27 éves játékos jelenleg a Sporting alkalmazottaja, de kedvező ajánlat esetén elengednék. Amúgy korábban a Boro is próbálta megszerezni, de a Betis és a PSG is bejelentkezett érte, mégis jelen pillanatban arra van a legnagyobb esély, hogy a WHU igazolja le.
Harewood10 Creative Commons License 2006.05.16 0 0 564
Így van ebben bízom én is! :-)

WHUFC 4ever
Előzmény: angyalhentes (563)
angyalhentes Creative Commons License 2006.05.15 0 0 563
En ismerek egy olyan embert (na jo, nem szemelyesen), aki azzal jott, hogy once a blue always a blue. Ez a hevulet az atigazolasi idoszak vegeig majdnem ki is tartott :)

De a skysports meg arrol ir, hogy Yossi kerte a boardot, adjon Pardewnak penzt, hogy jo jatekosokat igazolhasson (es hat van par poszt, amin tenyleg lehetne erositeni), ez se arra utal, hogy menni akarna.
Előzmény: Harewood10 (562)
Harewood10 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 562
A sportinglife.com-on olvastam egy interjút Yossival és leginkább arról beszélt, hogy milyen fényes lehet a West Ham jövője, ha így folytatják. Jövőre már valóban valamelyik kupáért lehet küzdeni, és még jobb lesz a klub - mondja Benayoun, ebből nem hiszem, hogy bárki is arra következtet, hogy Benayounnak mégcsak a fejében is megfordult a távozás gondolata.
Remélem tényleg marad!

WHUFC 4ever
Harewood10 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 561
Mark Noble is a West Ham utánpótlásának egyik képviselője, tavaly kapott lehtőséget először a nagycsapatban. Akkor több meccset is végigjátszott, és nem is rosszul. Mikor Reo-Coker megsérült, idén is bekerült a csapatba, de mikor NRC felépült, egyer kevesebb lehetőséget kapott így kölcsönadták a Hull City-nek. Mikor visszatért többször betegséggel vagy sérüléssel bajlódott így idén már nem is szerepelt a nagycsapatban csak a tartalékok között. Amúgy tehetséges játékos ő is.
Előzmény: zeuszka (559)
Harewood10 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 560
Hallottam én is Pennant esetleges megvételéről, de úgy tudom, a Birmingham foggal-körömmel ragaszkodik hozzá. Minden esetre nem lenne rossz vétel, hiszen fiatal, tehetséges, jó focista. Állítólag több PL-es csapat szemet vetett rá. (ha jól tudom a Liverpool is bár ez nem biztos forrás)
Előzmény: zeuszka (558)
zeuszka Creative Commons License 2006.05.15 0 0 559
Ja és volt egy Noble nevű középpályás, aki a feljutás évében 18 évesen elég jól játszott néha, most meg asszem kölcsönben van valahol. Ő állítólag nagy tehetség, őt nem tervezi játszatni Pardew?
zeuszka Creative Commons License 2006.05.15 0 0 558
Pennant nem került szóba? Ő valódi jobbszélső, szerintem jól illene a csapatba, bár nyilván nem Benayoun helyére.
mackoj Creative Commons License 2006.05.15 0 0 557
Láttam, ügyes fiú, és lámpalázas sem volt.
Előzmény: Harewood10 (556)
Harewood10 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 556
Kallsström és Arango esetleges leigazolásáról én is hallottam, bár állítólag mindkét játékos esetében van konkorenciánk, a svéd középpályást a Tottenham is vinné. Tényleg mindenképpen kellene egy baloldali középpályás, mert valóban próbléma volt, hogy Etherington sérülése esetén nem volt megfelelő helyettese. Bár lehet hogy "házon belül" is meg tudjuk oldani a dolgot, hiszen a mindössze 18 éves Kyle Reid-et nagy tehetségnek tartják. De feltétlenül kéne igazolni ettől függetlenül erre a posztra, hiszen Reid még eléggé rutintalan de nagy játékos lehet belőle. (amúgy korosztályos válogatott) Láttátok a WBA elleni meccset? Akkor Ethers helyén játszott és ahhoz képest hogy az volt a debütálása a nagycsapatban, nem mozgott ügyetlenül.
Előzmény: mackoj (554)
angyalhentes Creative Commons License 2006.05.15 0 0 555
Ez ilyen buta kis hiba, minden serdulo vedojatekosnak belesulykoljak a fejebe, hogy ilyet ne csinaljon. De meg igy is elofordul mindenkivel, szoval nem sokat nyom a latban, amikor a leigazolasarol van szo.
Előzmény: Harewood10 (553)
mackoj Creative Commons License 2006.05.15 0 0 554

Fölösleges lenne hibáztatni a gólért, csak belepiszkált egyet a labdába. Nem sok olyan játékos van a ilágon, aki ezt berúgta volna! 6 millió nevetséges összeg érte. Egy jobboldali középpályás mindenképp kell, aki védekezni is tud. Persze baloldali is, ha Etherington sérült, nincs cseréje.

Állitólag a liszemeltek: Kallsström - Rennes, Arango - Mallorca.

Előzmény: Harewood10 (553)
Harewood10 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 553
Ja és ezek szerint akkorát nem hibázott Benayoun a döntőben hiszen Rafa is szeretné leigazolni (remélhetőleg csak szeretné)
Harewood10 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 552
Remélem a Liverpool a kupa után nem okoz nekünk még több keserűséget azzal hogy elviszi Yossit. Amúgy nem hiszem, hogy AP elengedné, hiszen az egyik legjobb játékosunk. Márpedig azt mondta hogy nem válik meg a kulcsjátékosoktól még komoly pénzért sem. Azt olvastam hogy a pool 6 milliót kínál Yossiért, nem hiszem hogy erre rábólintanának a WHU vezetői.
Amúgy azt hallottam hogy a jobbhátvéd posztjára kiszemelt Young-ot a Bayern is vinné a Charltontól.

Remélem Yossi marad, ő a legkreatívabb játékosunk!

WHUFC 4ever
Előzmény: mackoj (551)
mackoj Creative Commons License 2006.05.15 0 0 551
Benitez le akarja igazolni Yossit! Mondjuk, nem csoda! 
Turbó Fix Banán PC Creative Commons License 2006.05.15 0 0 550

hat gyerekek ez nemmindennapi kupadonto vollt! melto a FA hagyomanyaihoz.

nagyon jok voltatok, gratula!

yi-dvags Creative Commons License 2006.05.14 0 0 549
értettem, mit mondasz, viccelni próbáltam
Előzmény: Harewood10 (545)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!